• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GAFHerní rady a vychytávky Herní poradna
    Jedná-li se Vám o radu, otázku, vychytávku aj. napište ke svému příspěvku nejdřív hlavičku v tlustém fontu s názvem hry a případně platformou. Ať se to odliší od běžného chatování. Dík.
    rozbalit záhlaví
    RCROW
    RCROW --- ---
    GAF: Ne, prosím Tě, to jsi asi špatně pochopil, primárně mi jde o to spustit tu hru zcela znovu, se všemi misemi, mezi těmi prvními byla ta o kterou mám trošku větší zájem, ale v podstatě chci začít .. "from the square one", jako bych k té hře přišel poprvé v životě, no a to nevím jak na to. Přeji ti hezký den. R
    GAF
    GAF --- ---
    RCROW: Vlastně tomu nakonec nerozumím. Připadnulo mi, že bys hrál rád jednu konkrétní misi. K čemuž by měly sloužit ty uložené pozice od někoho jiného nebo, jak jsi řekl i sám, hrát to od začátku. Takže Ti vlastně nejde ve hře spustit novou hru?
    RCROW
    RCROW --- ---
    GAF: Jseš hodnej, ale to je na mě až moc složitý. V tomto případě mi tu hru teď jeden známý kraknul, už jednou jsem to kvůli nějakýmu updatu této hry pohnojil a nechodilo mi to, tak jsem na Aukru koupil za 290 Kč to kodový číslo, ani to nefungovalo, a to kvůli tomu již předtím kraknutýmu programu,musel zase přijít ten známý a hru zase nějak aktivovat, takže se bojím, že by se mi to zase podělalo. Není nějaká jiná cesta tu hru začít jakoby od začátku? ale nelam si s tím moc hlavu, budu tam hrát ty mise, ke který se prostě dostanu.R
    GAF
    GAF --- ---
    RCROW: mám tu soubory s uloženými pozicemi. Ale nějak se mi nezdá název adresářů. V praxi bys měl prostě akorát rozpakovat ten zip a přepsat vše v: C: > Libraries > Documents > Ubisoft uvedenými soubory v příloze tohoto příspěvku.

No, rozpakuj je a řekni, jak se Ti to pozdává a kdyžtak se ozvi... Vir v tom nebude, nejsou to žádné spustitelné soubory...

RCROW
    RCROW --- ---
    ANONYMCZE: Ano, přes tu mapu jsem to zkoušel, ale tamse mi neukázaly všechny mise, jen jedna, max 2 ale ne všechny. Možná, že budu muset chodit za jednotlivými členy toho letadla a jakoby hrát "jejich" mise. Ale ideální by bylo, kdybych tu hru mohl začít hrát jakoby od začátku, kde by se všechny ty mist pro jednoho hráče ukázaly, o to mi jde, a to je to co nevím jak na to.
    RCROW
    RCROW --- ---
    Přátele, po nějaké době jsem si opětovně koupil hru Tom Clancy´s: Splinter Cell Blacklist, určitě to všichni znáte. Potřeboval bych poradit, jak se dostat ke všem misím pro jednoho hráče, klidně celou hru začnu hrát znovu, ale hrál jsem tam misi kdy jsem likvidoval v takové horské vesnici nějaké ozbrojené mudžahedíny, teď tu misi nemůžu najít, zrovna o tu bych měl opět zájem. Jak postupovat, abych viděl a mohl hrát všechny mise jednoho hráč? Klidně od samého začátku. Děkuji
    RCROW
    RCROW --- ---
    SHARINGAN: Děkuji, to bude ono.
    JOPS
    JOPS --- ---
    GAF: pravidlo cislo jedna, nikdy si nekupuj neco, co ma nalepku green.... to je vzdycky o drzku :)
    SHARINGAN
    SHARINGAN --- ---
    RCROW: zní mi to jako Splinter Cell: Blacklist
    RCROW
    RCROW --- ---
    Chci se vážení zeptat na jméno hry- hrál jsem ji nedávno, ale teď nejde s několika, co nebyly zakoupeny legálně spustit. Je to o britském agentovi, který je někde v Avganistánské pustině a musí stealth- metodou zabít cca 15 mudžahedínů v takové vesnici co jde do kopce, je tam taky takový boční tunel, jak se prozradíte, tak přivolají posily, celkem dobrý hra. Hraje se v několika destinacích, myslím, že i v jednom švýcarském hotelu a tak. Hru byl i koupil, když jsem ji hrál koncelm loňského roku tak to byla dobrý hra a chtěl bych si ji zahrát znovu. Tak poraďte, jak se to jmenovalo a kde by se to dalo rozumně sehnat.-Děkuji
    GAF
    GAF --- ---
    ANONYMCZE: tak to patříš asi patříš ke šťastnějším. Tak držím palce, zkus ještě klub o hardware tady na NYXu choděj tam fajn lidi.
    GAF
    GAF --- ---
    ANONYMCZE: a jak jsi přežil ten problém s Green WDčkama asi před třemi roky, 1,5 který měly ve zvyku cosi jako parkovat hlavičky uprostřed zápisu kvůli špatnýmu nastavení uspávání disku (na firmware úrovni)? Zaznamenal jsi to?
    GAF
    GAF --- ---
    ANONYMCZE: taky dobrý .)
    GAF
    GAF --- ---
    ANONYMCZE: jedině snad, že dobrý disky jsou ty co mají technologii perpendicular. Aspoň u Seagate bývají jak tišší, tak rychlejší a snad i spolehlivější. Něco si o tom zkus přečíst a pak se podle toho rozhodnout. Konkrétně nevím, nějakou dobu jsem disky nekupoval, takže se neodvažuju tvrdit, co je teď dobrý.

Tady sice hodně starý článek, ale jako úvod asi dobrý:

Kolmý zápis - budoucnost pevných disků? – Živě.cz
    http://www.zive.cz/clanky/kolmy-zapis---budoucnost-pevnych-disku/sc-3-a-126224/default.aspx
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    SHARINGAN: Na druhou stranu se od RTS zas tak moc nelisi, jen tam mas akorat jednu ultimatni jednotku :)
    RCROW
    RCROW --- ---
    D1RABBIT: Jasný, uznávám, že znám pouze setinu toho, co bych znát měl, promiňte mi to.
    RCROW
    RCROW --- ---
    SHARINGAN: Díky za upozornění, víš on se mnou kamarád Anonymcze rád špásuje.
    SHARINGAN
    SHARINGAN --- ---
    ANONYMCZE: odkdy je Diablo strategie ? :D
    RCROW: Diablo si určitě nekupuj... vzhledem k tomu že si velkej fanoušek frenetický akce, tak se obávám, že clickfest jako Diablo by tě asi moc neokouzlil... kdyžtak si radši nejdřív zkus nějaký demo, nebo třeba Path of Exile na Steamu, kterej je free...
    GAF
    GAF --- ---
    Jo lidi, kdybyste někdo hrál Might and Magic X, tak pozor na kouzlení teleportu nebo nastavování místa na teleport. Dejte si hodně pozor, jestli se v dosahu nenachází žádná příšera. Vpodstatě by mělo stačit, aby ukazatel nebezpečí byl neaktivní (tj. ani ne jasně žlutý a už vůbec ne červený). Alebrž když ho zakouzlíte a jsou v dosahu příšery, hra se dostane do permanent combat modu, ze kterého Vás už vyprostí jenom zabití nějaké skupiny jiných příšer. Což vzhledem k tomu, že v oblasti můžete mít všechno vyničené muže být fatální; v combat modu nelze nikam vstupovat, nic sbírat a nic otevírat.

Pozor, aby Vás nezmátlo, že v městě (kam jste se velice pravděpodobně teleportovali) combat mode není. V městě nikdy není combat mode. Ale hned jak vylezete ven, tak se hra přepne do combat modu a "napořád".

Snad ten bug opraví v nějakém z příštích patchů.
    RCROW
    RCROW --- ---
    ANONYMCZE: Sice té hře ještě nerozumím, ale ta grafika je tam tedy úžasná, tady se ukazuje jak je TITAN grafika super. Diablo je o čem? Taky střílečka?
    RCROW
    RCROW --- ---
    ANONYMCZE: No tak za něco důchod utratit musím, ne?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam