• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GAFHerní rady a vychytávky Herní poradna
    RCROW
    RCROW --- ---
    ANONYMCZE: Jasně, někdo má rád holky, druhý vdolky, tak to na světě bývá.... Řekni mi vylezu z toho potopenýho letadla, vynořil jsem se uvnitř, vyšel jsem po nějakých odelových schodech a dvře přede mnou jsou zataraseny nějakýma trámama, kam tam odsud....???
    RCROW
    RCROW --- ---
    GAF: Tak ten odkaz na videohru se ukáže, ale pak napíše, že je chypa ať se to zkusí později, tak zkusím později.
    APIN
    APIN --- ---
    Vyhrajte 5 aktivačních klíčů do alfy Orcs Must Die! Unchained | Orcs Must Die!
    http://orcs-must-die.cz/rozdavame-5-pristupu-do-alfy-omdu/
    GAF
    GAF --- ---
    RCROW: no, tak hodí se ještě atmosféra a nebo hratelnost jako taková. S grafikou je to jak s pěknym rohlíkem. Koupíš si ho, že vypadá hezky, ale když Ti blbě chutná, protože je uvnitř nedopečenej a je nedosolenej... :D
    RCROW
    RCROW --- ---
    GAF: No zatím jsem jen na začátku, ale je to hustý, grafika je super, a to v takovýhle hrách jde, že? Mrknu se na ten návod a děkuji. R
    GAF
    GAF --- ---
    RCROW: https://www.youtube.com/watch?v=BvIlO6pKA6Y

A pokračuje to dál. Je to sice videonávod z PS4 ale myslim, že to je jedno. Akorát místo myši a klávesnice používaj gamepad no... hra je stejná.
    GAF
    GAF --- ---
    Týjo, jestli vůbec je na takhle novou hru, podivám se

Mimochodem jak se Ti líbí?
    RCROW
    RCROW --- ---
    Napište mi někdo, prosím, nějakého videoprůvodce na hru Wolfenstein The new Order- hraju ji, ale moc mi to nejde, jsem v potopeném letadle a totálně zakysnutý, ach jo
    RCROW
    RCROW --- ---
    S velými porodními bolestmi nainstalován, měl jsi příteli pravdu, nebylo to jednoduché

SHARINGAN
    SHARINGAN --- ---
    ANONYMCZE: takže neautorizované prodejce ;)
    SHARINGAN
    SHARINGAN --- ---
    ANONYMCZE: od autorizovaného resellera? nebo od retardů jako g2a, mmoboost apod., kde riskuješ blokaci klíče
    RCROW
    RCROW --- ---
    ANONYMCZE: No koupil jsem to, co prodávají, co jsem měl koupit?
    RCROW
    RCROW --- ---
    Uvidíme ....???

RCROW
    RCROW --- ---
    ANONYMCZE: No trošku práce to dá, ale ten známý mě ujistil, že to bude úplně něco nového, superrychlého, tak snad ví co mluví, snad.
    RCROW
    RCROW --- ---
    ANONYMCZE: Jo, dobře, tak to udělá ten můj známý, já bych to nesvedl, jak říkají Angláni: "Too long jump for me"
    RCROW
    RCROW --- ---
    ANONYMCZE: To jsi napsal na mě moc složitě, nevím jak tomu mám rozumět-to je nějaký postup, nebo co? Prosím upřesni mi to.
    RCROW
    RCROW --- ---
    ANONYMCZE: Tak dobře, že jsi mi to napsal, já si na to dám pozor, snad mi k tomu taky něco řekne ten kamoš, co to bude celé instalovat. Prý se bude muset vše přeinstalovat, celý počítač.
    RCROW
    RCROW --- ---
    ANONYMCZE: No, popravdě řečeno, nevím. Je tam něco co bych měl vědět?
    RCROW
    RCROW --- ---
    V pondělí mi kamarád koupí a nainstaluje tento disk kaviar SSD: Crucial M500 - 480GB

Crucial M500 - 480GB CT480M500SSD1 | CZC.cz
    http://www.czc.cz/crucial-m500-480gb/124628/produkt
    a pak ještě jeden za 1300 1TB Caviar- to už má být něco obyčejného. Celkem 7100 Kč
    Je to příprava na ten 3 monitorový provoz- ale bude až k podzimu, důchod není nic moc.
    RCROW
    RCROW --- ---
    ANONYMCZE: No, uvidím, už jsem to i zaplatil, dám pak zprávu jak to funguje. Díky za upozornění.R
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam