• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GAFHerní rady a vychytávky Herní poradna
    JAMILLOS
    JAMILLOS --- ---
    ANONYMCZE: Výborný a originální nápad, pane. Přesně proto jsem sem ten elaborát psal, protože tohle mě opravdu nenapadlo. Děkuju...

    Někdo jinej?
    JAMILLOS
    JAMILLOS --- ---
    No tak třeba tohle.
    Mám hrozně rád celou sérii Splinter Cell. Poslední dobou se pořád vracím k pětce a šestce. A tady je ten problém: cca před půl rokem jsem přešel z XP na Win 7 (konečně!). Stažený hry si nijak nezálohuju, takže SC Blacklist jsem stahoval znova (morální poučky si prosím odpusťte). Problém je v tom, že v původní verzi jsem měl ony dvě bonus mapy (Dead Coast a Billionaire’s Yacht), a teď je nemůžu zaboha sehnat.
    A konkrétněji: vím, že se tyhle věci nacházejí na Deluxe verzích (a i jiných, ale to na internetech není k sehnání), takže bych prosil, abyste mi sem v případě odpovědi nenaházeli narychlo vygooglené torrenty s Deluxe verzema – to umím taky. Tady je to jádro věci: stáhnul a nainstaloval jsem už asi pět verzí "Deluxe" edicí, a ačkoli tam byl onen weapons pack, ty dvě mapy tam prostě nejsou (vím, že se tam objeví až po odehraní jistejch misí – nezapomeňte, že už jsem to hrál).
    Chci se teda zeptat, jestli někdo z vás neví o nějakým ideálně torrent linku na Deluxe či jinou verzi, která tyhle dvě mapy SKUTEČNĚ obsahuje (tzn. nejlíp osobně odzkoušeným).
    Zkoušel jsem snad všechny z piratebay, isohunt a dalších...
    Díky.
    JVMLOK
    JVMLOK --- ---
    všichni si se vším umí poradit
    JVMLOK
    JVMLOK --- ---
    RCROW: internety nekomu pomohly!

    :)
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    tu myš, teda
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    RCROW: zkusil bych to rozebrat a vyčistit - to kolečko bude na osičce a ta mívá tendence se postupně zanášet (vlasy, chlupy a jiný podobný bordel)
    RCROW
    RCROW --- ---
    Mám dotaz, nejde přímo o hru, ale bez toho, na co se ptátm, tak hrát nic nebudu.Mým bezdrátovou myš Logitech G7 a zalačlo mě nějak zlobit rolování kolečkem, na boku práce s lištami je v pořádku, ale listování ne. Má, ještě z počítače , co jsem měl v Praze úplně stejnou myš i se vším, co k tomu patří, ta je prakticky nová.Ale ta nová není zřejmě spárována s tou základnou. Našek jsem to spárovací tlačítko na klávesnici- tak byla k tomu taky, našel jsem to spřrovací tlačítko i na té placce, kde jsou písmně A -1-F, ale na vlastní myši G7 jsem to spárovací tlačítko nenašel. Myš píše docela v pohodě, jen to rolování kolečkem drhne, význe, no je to k ničemu.Třeba mám něco vyčistit? Prosím o radu co s tou novou myši udělat, aby taky fungovala.Děkuji předem
    MOTTE
    MOTTE --- ---
    Divinity Original Sin - ze zacatku dost tezke, pak me to vtahlo do akce a nyni nevim jak dal. Kdyby tu byl nekdo kdo by mi poradil byl bych rad. Jsem ted na ceste za carodejkou do vezeni a nevim jak dal.
    JVMLOK
    JVMLOK --- ---
    A urcite se nekdo najde s odpovedi, nebal bych se. Akorat dneska aby clovek pohledal hru, ve ktere je tezky na neco prijit :(
    RCROW
    RCROW --- ---
    ANONYMCZE: Tak on mi GAF napsal, že tady s tou diskuzí končí a chtěl, abych to převzal já, ale na to já prostě a samozřejmě nemám, takže to nepřicházelo do úvahy. Teď jsem se neptal na nic, to je pravda, jak budu potřebovat, tak se určitě zeptám.Jo.
    JVMLOK
    JVMLOK --- ---
    nene. Akorat furt opakovat Nejde Nejde Nejde situaci nijak nezmeni k lepsimu...
    RCROW
    RCROW --- ---
    JVMLOK: O mě přece nejde,já jsem v GAPovi vždy našel pomoc, takže bych si ho přál zpět, promiň jestli jsem se Tě nějak dotknul.
    JVMLOK
    JVMLOK --- ---
    RCROW: tak to tu zavri, zavri, zavri.
    RCROW
    RCROW --- ---
    Bez GAFa to nejde, nejde, nejde.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    tak čte to tu víc lidí, to je vidět i ve statistikách :)
    RCROW
    RCROW --- ---
    Jasná zpráva.
    RCROW
    RCROW --- ---
    Asi mu nejsme sympatičtí....
    RCROW
    RCROW --- ---
    No, GAF napsal, že už o tuto diskuzi nemá zájem a on byl ten správný spiritus agent této diskuze, bez něj to asi mrtvé i nadále bude, ale třeba se k nám obrátí svou vlídnější tváří a zase se tomu bude věnovat, tak doufejme.
    RCROW
    RCROW --- ---
    Tak hraju Far Cry4 a můžu prohlásit, že to je opět velké zklamání. Grafika jakž takž, ale dějově je to stupidita jako byla Far Cry2, takže lituji, že jsem to koupil. Je to opravdu pro mladší hráče, ....
    GAF
    GAF --- ---
    Jde. A neni skoro zadnej duvod :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam