• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALTORSalsa, Zouk, Bachata - Dance is the hidden language of the soul
    VISAC
    VISAC --- ---
    CALE: Díky, máš pravdu, a vzhledem k tomu, že se žádná tanečnice neozvala mi ani nic jiného nezbývá. :) Na druhou stranu, když je člověk jen na, řekněme, ne úplně pokročilé úrovni, poznáš, že některé partnerky unešené z tance tolik nejsou.
    VELDRANE
    VELDRANE --- ---
    CALE: to se asi vidame - nebyls vcera nahodoui v palance ? :))
    CALE
    CALE --- ---
    VISAC: Na hledání partnerky kašli, vyraž do klubu a hezky si to užij. Ženských je pořád hafo co čekaj netrpělivě a očima každého chlapa k tanci vyzývají... takže do klubu a tančit.

VELDRANE: Tak to se určitě i vídáme jen o tom nevíme ;)
    VELDRANE
    VELDRANE --- ---
    No vida - konecne poradny forum na Nyxu. Doufam ze se potkame nekdy v palance/rinconu/jamcafe etc :)
    VISAC
    VISAC --- ---
    Ahoj! Rád bych zde našel taneční partnerku na salsu lineu, v Praze. Na tančení v klubu, případně na navštěvování kurzu. Jsem mírně pokročilý. Napište, Budu se těšit.
    CALE
    CALE --- ---
    Lineu neprovozuju, ale az pujdete na kubanu rad se pridam :))

Povedu kurzy bachaty pro zacatecniky o vikendu 29.-30. 10. 2011 a pokrocile 5.-6- 11. 2011. Jsou to vikendove intenzivky (3 hodiny sobota a 3 hodiny nedele), od 11:00 do 15:30. Bude to casem vyvesene na strankach www-salsa-dance.cz.
    ALTOR
    ALTOR --- ---
    DEADCAT: muzem zkusit tuhle středu pokud vyhovuje
    DEADCAT
    DEADCAT --- ---
    ALTOR: ok zkusme :) kdy?
    ALTOR
    ALTOR --- ---
    DEADCAT: přemýšlím, že bych pokračoval s lineou ted od září také, můžem zajít do pálanky a zkusit jak si v salse sednem..
    DEADCAT
    DEADCAT --- ---
    jo a vlastne nemam ani partnera na tu salsu (linear) :) pry mi tam nekoho najdou ale pro jistotu se ptam.
    DEADCAT
    DEADCAT --- ---
    ale ale co tu nachazim :)
    zacinam se salsou ve stredne pokrocilych, zatim jsem tancila jen na "vesnickych fiestach" tak uvidime co to da... hodne se mi ale libi zouk, nasel by se ke me nejaky partner? umim toho ze zouku 0, zatim.
    CALE
    CALE --- ---
    jj ja tancuju kubanu. Jsem zase nevyspalej po ty vcerejsi La Cubanite, sakt pohodovej klub, akorad je tam vedro jakmile je tam trochu vc lidi. Ale to je tedka vsude.
    ALTOR
    ALTOR --- ---
    CALE: Lineu.. ale trochu jsem koketoval s myšlenkou, že bych se podíval i na kubánu.. ty jsi kubána?
    CALE
    CALE --- ---
    Ted jsme dojeli stredne pokrocile a pojedeme zacatecniky od zari. Dam vedet terminy az si je domluvim najisto.

A az budu moct doporucit nejaky kurzy tak dam taky vedet.
    Ty tancujes lineu nebo kubanu?
    ALTOR
    ALTOR --- ---
    CALE: plánuješ nakonec ty kurzy Bachaty přes léto? :)
    CALE
    CALE --- ---
    a o vikendu jsem byl na Kizobe, take muzu vrele doporucit. Takovej zenovej tanec po vsech tech 123 - 567
    CALE
    CALE --- ---
    CALE
    CALE --- ---
    VISAC: hehe np

ALTOR: Já chodim hlavně do La Cubanita a do JAM Cafe, neděle patří plovárně a mezi tím občas nějakej Rincon a Palanca. Chodím všude kde sou známí a předem se domluvíme na srazu.

23-25. 9. bude níže tancující pár na workshopu v e Varšavě. Jedu tam tak poreferuju jaké to bylo ;)

Zkusim ti najít hezkej Zouk...
    ALTOR
    ALTOR --- ---
    CALE: skvělý video Cale.. koukal jsem po něčem na Zouk, kterej se mi líbí asi nejvíc, ale nenašel jsem nic moc normálního ;)

btw kam chodíte tancovat? Palanka, Jam..?
    VISAC
    VISAC --- ---
    CALE: Díky za odkaz na video. Diky němu jsem konečně zjistil, jaká kapela, má na svědomí ten bachata song. :) http://www.myspace.com/officialxtreme
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam