• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALDEMIKBlešáky - chodíte nakupovat/prodávat?
    ALDEMIK
    ALDEMIK --- ---
    ALDEMIK: Velkopřílepský statkový blešák byl moc príma, z těch menších, omezený prostorem statku, ale třeba na spojení s výletem na Okoř dobrý... Myslím, že ho dělají jen jednou ročně.

    ALDEMIK
    ALDEMIK --- ---
    Nemůžu to najít nikde na webu, ale zítra jsou v Úněticích Únětické dvorky - blešák různě roztroušený po vesnici, nejvíce asi u Lasíků a u Vytisků... jestli máte cestu nebo jestli máte chuť udělat si cestu, neváhejte!
    ALDEMIK
    ALDEMIK --- ---
    ALDEMIK: Eh, v původním příspěvku se nějak smazalo pozvání na roztocký blešák :-)
    ALDEMIK
    ALDEMIK --- ---
    ALDEMIK: Prodejců je letos 250, resp. prodejních míst, o moc víc už se do parku nevejde (možná by se tam 30 ještě narvalo, ale nejsem si jistá). A rezervace se spouštěly 23.4., teď zbývá asi pět míst... Dost mě to překvapilo, čekala jsem, že to aspoň týden vydrží.

    ALDEMIK
    ALDEMIK --- ---
    LENISTA: To máme... Ani tak mi nejde o nějaké kažení kšeftů - jsem ráda, že se na akci podílejí místní i že na ní vydělají, vadí mi neochota se dohodnout a problémy, které z toho plynou (např. že já zodpovídám za bezpečnost na komunikaci, na které si někdo udělá stánek tak, že to láká lidi někam, kam by vůbec lézt neměli - měli jsme to s Masopustem, kde je 20 minut na to prohnat několikatisícový průvod dvěma sty metry ulice - a zpozdit se to nesmí. Za bezpečnost odpovídá pořadatel akce, je tam několik krizových míst... a do toho si tam nějaký idiot postaví stánek s klobásama, protože on si to vyjednal s radnicí a chce na tom taky vydělat a hned, ne až se průvod rozpadne a vrátí a lidi k němu do restaurace stejně dojdou v množství, které nebude stíhat.)
    Jsem letos s blešákem zvědavá, ale vypadá to, že všechny blízké restaurace a kavárny budou nějak zaangažované uvnitř, tak snad tyhle věci nebudu muset řešit :-)
    ALDEMIK
    ALDEMIK --- ---
    ALDEMIK
    ALDEMIK --- ---
    Zítra blešák ve Velkých Přílepech, zatím jsem tam nebyla, ale můžete ho někdo z Prahy a okolí vyzkoušet :-)
    LENISTA
    LENISTA --- ---
    ALDEMIK: S tímhle asi nic moc neuděláš, to je vyloženě o blbovi na radnici... Asi jediná možnost jak se tomu bránit, je udělat si tam občerstvení taky...
    ALDEMIK
    ALDEMIK --- ---
    Chystáme opět jarní bleší trh v Roztokách. Bude 23. 5. 2015. Kdo jste z Prahy a okolí, dorazte, je to kousek :-)

    A řeším teda jednu věc: už jsme celkem dospěli do stádia velké akce. Okolo parku, kde se blešák koná, je několik kaváren, jedna restaurace atp. Máte někdo jako pořadatel zkušenost s tím, když se okolní podnikatelé k vaší akci přifaří způsobem, že si vyhodí stánky tak, aby sousedily s blešákem, ale nebyly na jeho území? Přijde mi to dosti nemravné.
    U blešáku se nám to zatím nestalo, u jiné akce ano. Dotyční se akce účastnit nechtěli, platit pronájem za stánek nechtěli, přispět na akci též ne, bez vědomí pořadatele si vyřídili zábor na vedlejší místo a radnice jim ho dala. Akce byla samozřejmě nekomerční, dělaná celá dobrovolnicky, o to to bylo markantnější...
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    Ty "necudny" z vas zvu na (jiz devaty) Fetish Bazar: blesak zamereny na obleceni z latexu, kuze, pVC, sitoviny apod., BDSM pomucky atp. (zadny prodej "vonavych" nosenych...fusek, zbozi k prodeji musi byt ciste, vyprane ci umyte, na pripadne zavady upozorneno...!). Za prodejni misto neni vybiran zadny poplatek, povinnost je se prihlasit
    [ Fetish bazar vol.IX / partyparty / 16.1.2015 / CR - Praha - BDSM klub Atelier, Praha - Strašnice ]
    TERESTRIS
    TERESTRIS --- ---
    "dones co máš doma přebytečného- a odnes si co budeš chtít"
    [ Tradiční bazárek! / ostatniother / 13.1.2015 / CR - Praha - Vila Flora, Vlašimská 13 ]
    ACHATKA
    ACHATKA --- ---
    14.12. Blešák na Flédě /Brno
    Chcete si obohatit šatník o originální kousky? Máte doma věci, které je vám líto vyhodit? Přijďte nakupovat, prodávat a mlsat na Blešák na Flédu!

    (For English scroll down)

    Vstup je ZDARMA.
    Fléda je bez bariér a nekuřácká!
    ALDEMIK
    ALDEMIK --- ---
    CORDYLUSCATAPHR: Budíka nařizovat nemusíš, máme na webu www.blesak-roztoky.cz kontaktní formulář, můžeš se tam přidat a my tě pozvem :-) (teda já). Oznamuju tak dva měsíce předem termín + že se budou měsíc předem spouštět registrace a den předem oznamuju i spouštění registrací. Těm, co napsali, že chtějí přijít jako prodejci, registrace samozřejmě nehlásim.
    CORDYLUSCATAPHR
    CORDYLUSCATAPHR --- ---
    ALDEMIK: Děkuju za odpověď, budu si tedy muset nařídit budíka na jarní termín! Držím palce!
    ALDEMIK
    ALDEMIK --- ---
    CORDYLUSCATAPHR: Nene, my držíme jarní a podzimní, nějak se nám nechce je dělat častěji, aby to zůstalo výjimečnou událostí. Ještě mě napadlo dělat sobotu i neděli, ale to je asi blbost a navíc bychom se z toho zvencli :) Uvažovali jsme o jednom letním, ale tam to dost komplikují prázdniny...
    CORDYLUSCATAPHR
    CORDYLUSCATAPHR --- ---
    ALDEMIK: Nádhera! Bude ještě před zimou nějaký blešák?
    ALDEMIK
    ALDEMIK --- ---
    Fotky z našeho blešáku - zatím největšího a asi i nejvydařenějšího:
    https://plus.google.com/photos/113068359344609571672/albums/6067535101500089025
    ALDEMIK
    ALDEMIK --- ---
    Ostatně, my máme desátý Roztocký: www.blesak-roztoky.cz
    A zajeli jsme nové pravidlo - registrace se spouští měsíc předem. Sadisticky o půlnoci. Do rána už volná místa celkem prořídla...

    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam