• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MODRAPUSINKAAKT and GLAMOUR photography
    AKT and GLAMOUR photography
    rozbalit záhlaví
    STOURA
    STOURA --- ---
    potkáme se?

SILECIA
    SILECIA --- ---
    STOURA: Kdyby si musel nedejbože prolistovat třeba Personu od Kratochvíla tak neusne :)
    STOURA
    STOURA --- ---
    A to umim jeste mazlejsi
    SILECIA
    SILECIA --- ---
    nápodobně :)
    GEMBIC
    GEMBIC --- ---
    je mi z tvého života smutno.. Snad brzy najdeš klid v duši. Sbohem.
    SILECIA
    SILECIA --- ---
    Za to mi nestojís, jsem tady jen abych k ranní kávě triggerovala blbecky. A kafe už došlo :)
    GEMBIC
    GEMBIC --- ---
    Hele, buď se rozepiš nějak dlouze, normálně, nebo si tě bloknu. Po těch letech už na to není nějak náladu tě takhle číst.
    SILECIA:
    SILECIA
    SILECIA --- ---
    Čím dál lepší :)
    GEMBIC
    GEMBIC --- ---
    miluju
    GEMBIC
    GEMBIC --- ---
    STOURA: Ježíši mááájra Siléééécio, teda, ten Šťoura vůbec neumí nastavit čas!! No je to hrůůůůůza. :D :D :D
    GEMBIC
    GEMBIC --- ---
    Zvláštní je, že nepíšeš, tady "mistrovi" ohledně téhle fotky: STOURA: že je máznutá.. tam jaksi úplně neuplatňuješ pravidlo, že neumí fotit, co? Tam už to vnímáš tak, že je to záměr, že.. Jsi k smíchu a znemožnuješ sebe samu.. A to každej kdo viděl tvoje fotky ví, že fotit umíš.. nechápu to.
    GEMBIC
    GEMBIC --- ---
    Jiný fotky který bys nepochopila si nepamatuju.
    GEMBIC
    GEMBIC --- ---
    Myslíš fotku Jaromíra Santlera? Nebo tu podexponovanou z Eurixxu?
    GEMBIC
    GEMBIC --- ---
    SILECIA:
    Tak jo, a můžeš být konkrétní jakou fotku máš na mysli? :) Můžeme to tu klidně probrat, ať se něco přiučíš, když to ode mně evidentně nechápeš.
    SILECIA
    SILECIA --- ---
    Nikdo mě nemá co naučit :D to je tak strašně ňuňu :D ano, pár jeho tragických "fotek" jsem viděla, prý jsem je "nepochopila". Kdyby ten kluk neexistoval, museli bychom si ho vymyslet. Miluju!
    STOURA
    STOURA --- ---
    co kdyby někdo nahrál nějaké dobré foto?
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    GEMBIC: Máme dost zkušeností s tvými výlevy po celém nyxu
    GEMBIC
    GEMBIC --- ---
    A ne, že mě budeš poučovat o tom, že když nemá hezkej obličej, tak se zaměříš na jiný části těla. Jasně, že jo, ale já se bavím o focení celýho těla, ne detailů. Prostě mě nemáš co naučit. Nikdo. Jen se nechovejte jak banda kreténů a mluvte o někom jenom tehdy, když s ním máte nějakou vlastní zkušenost. Je to opravdu tak těžký?
    GEMBIC
    GEMBIC --- ---
    *seš, *neuslintne
    GEMBIC
    GEMBIC --- ---
    DWAY: Ty vole. "slintat za foťákem.. Já nevím jak už jinak ti to mám vysvětlit. Jestli si myslíš, že když k nějakýmu fotografovi přijde nějaká kočka. (k fotografovi, kterej fotí třeba i baculky) a neuslintně si nad ní, tak to se buď hodně dementní, nebo hodně naivní.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam