• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MODRAPUSINKAAKT and GLAMOUR photography
    AKT and GLAMOUR photography
    rozbalit záhlaví
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    GEMBIC: Máme dost zkušeností s tvými výlevy po celém nyxu
    GEMBIC
    GEMBIC --- ---
    A ne, že mě budeš poučovat o tom, že když nemá hezkej obličej, tak se zaměříš na jiný části těla. Jasně, že jo, ale já se bavím o focení celýho těla, ne detailů. Prostě mě nemáš co naučit. Nikdo. Jen se nechovejte jak banda kreténů a mluvte o někom jenom tehdy, když s ním máte nějakou vlastní zkušenost. Je to opravdu tak těžký?
    GEMBIC
    GEMBIC --- ---
    *seš, *neuslintne
    GEMBIC
    GEMBIC --- ---
    DWAY: Ty vole. "slintat za foťákem.. Já nevím jak už jinak ti to mám vysvětlit. Jestli si myslíš, že když k nějakýmu fotografovi přijde nějaká kočka. (k fotografovi, kterej fotí třeba i baculky) a neuslintně si nad ní, tak to se buď hodně dementní, nebo hodně naivní.
    GEMBIC
    GEMBIC --- ---
    DWAY: Z hovna dort neuplácáš, jestli si to myslíš, budiž. A co mně je do toho, kdo co fotí, ať si každej fotí koho chce, nechápu, proč zrovna já bych nemohl.
    DWAY
    DWAY --- ---
    GEMBIC: to je dalsi problém. To, že musí být sexy kocka... ono fotografové fotí všechny, a dobří fotografové dokážou z většiny modelek tu sexy kočku udělat ;)

Proč by nějaká sexy kocka měla jít fotit k joudovi který se akorát hada, a stěžuje si?

Kamarád co začínal fotit, fotil všechny (včetně muzu) a tak si udělal portfolio kvůli kterému se mu ty "sexy kocky" začaly ozývat. Protože pro něj je cíl udělat dobrou fotku a ne slintat za foťákem nad sexy kočkou ;)

Preber si to jak chceš, já další debatu taky vzdávám.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    Slušná tapeta psychicky vyrovnaného člověka, vedle kterého se holka bude cítit bezpečně a svolná si odložit na focení :)
    GEMBIC
    GEMBIC --- ---
    *jakože dělat něco smyspluplnějšího, než se hádat.
    GEMBIC
    GEMBIC --- ---
    Ale musím ti poděkovat, šťouro, fakt že jo.. Nasíráš mě tak, že se převlíkám z pyžama a jdu se zase věnovat autu a vyndavání sedaček a celýho předvánočního úklidu, než se tu hádat s asi 40 letým tátou, kterej se neumí chovat pokorně.
    GEMBIC
    GEMBIC --- ---
    hele, jak nebude vědět, neomluví se, ale učitě imi bude opravovat moje "zejít". :D
    GEMBIC
    GEMBIC --- ---
    MADRABBIT: Prosím tě, s jeho arogantním chováním? Tak to bych se kurva dvil, kdyby po tom neustálým poučováním o hovně by se chtěl zejít. Pasuje se do role nějakýho mentora, přitom ví (když u teda jako si vybere toho žáka, jakože v tomhle případě mě) úplný hovno, co ten žák nafotil, sám se doprdele i přizná, že to neví.. :DDD to je fakt k pláči..
    GEMBIC
    GEMBIC --- ---
    STOURA: Jenže já vole nechci pomoc od tebe, ty mě reálně nemáš co naučit, já po tobě jen chci abys držel hubu a nekazil mi jméno svýma zasranýma domněnkama. thats all, za hlavu se chytni ty.
    GEMBIC
    GEMBIC --- ---
    DWAY: Seš směšnej, a k politování hoden kvůli takovým závěrům.. Právě proto si pečlivě vybírám s kterou budu fotit, aby byla objektivně krásná sexy kočka.
    DWAY
    DWAY --- ---
    GEMBIC: Ty jo, ja uprimne doufam, ze zadnou holku nikdy nenajdes, protoze chudak holka co by s tebou musela pracovat. Uplne vidim, jak bys nafotil spatne fotky, a pak to hazel na ni, ze neni dost pekna / dobra modelka.

Naprosta absence sebereflexe, a tendence ze sebe delat obet. Perfektni kombinace pro praci s lidma.
    MADRABBIT
    MADRABBIT --- ---
    Tak se uklidníme, sejděte se někde venku a pojďme se vrátit k tématu. Tapetujte někde jinde.
    STOURA
    STOURA --- ---
    GEMBIC: přečti si, co jsem psal níže o tom, jak si o pomoc máš říct. Chyť se za hlavu a uvědom si své chování. Měl jsi šanci. Tímto končím komunikaci s Tebou a už na Tebe nebudu reagovat.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    Narcismus je nadměrná sebeláska a potřeba obdivu, která se často pojí s nedostatkem empatie a pocitem vlastní výjimečnosti. Lidé s narcistickými sklony mají tendenci vnímat kritiku či odmítnutí jako hlubokou křivdu (narcistické zranění) a reagují na ně silně, což může vést k mezilidským konfliktům a pocitu nespravedlnosti vůči ostatním.
    GEMBIC
    GEMBIC --- ---
    STOURA: Nemusíš se vnucovat, ale aspoň potom kurva o mně nepiš píčoviny, když je nemáš podložený, debile.
    Bych chtěl vidět tebe, co bys dělal, kdyby ti někdo neustále někde házel klacky pod nohy. To bys taky pak hovořil jinak, a možná bys i pochopil proč tak okolo sebe kopu. Jeden z důvodů proč tak dělám jsem ti napsal. Je to ten, že o mně píšeš nějak, a přitom mě neznáš. Tak se pro příště raději vyvaruj jakýhokoliv komentáře.
    STOURA
    STOURA --- ---
    tak ať jen nežvaním... modelka z té upoutávky na kamarádův workshop

STOURA
    STOURA --- ---
    SPOUSTA: tak, když má člověk dítě autistu, tak ho to jisté trpělivosti naučí....
    SPOUSTA
    SPOUSTA --- ---
    STOURA: Ty by sis zasloužil metál (nejen) za trpělivost. Že běžně vychováváš děti předškolního věku?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam