• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MODRAPUSINKAAKT and GLAMOUR photography
    AKT and GLAMOUR photography
    rozbalit záhlaví
    STOURA
    STOURA --- ---
    GEMBIC: ptal ses, kde bereme my...
    pokud nechtějí ani kamarádky, manželky, milenky, tak asi nezbyde nějaká placená akce, workshop, plener apod., kde se dá potrénovat... nebo si najmout profi modelku a nechat se jí vést... začátky jsou těžké, vím... prostě potřebuješ si nadělat portfolio, aby to nebylo lákání holek na sbírku motýlů.
    GEMBIC
    GEMBIC --- ---
    STOURA: Nojo, udělám si ceduli, že hledám modelku na akty a půjdu navýstavu. :D To je nápad. No, mám něco, ale jsou to takový starší věci co jsem se hlásil na Helichovku, nebo potom takový kýčovinky jako zvířátka, nebo jenom portréty, když jsem ještě neměl kvalitní vybavení a o zkušenostech ani raději nemluvě. Jinak z aktů a glamour není právě, že nic..
    STOURA
    STOURA --- ---
    ať jen nežvaním.... hora Sněžka

STOURA
    STOURA --- ---
    GEMBIC: a máš co ukazovat? tzn obstojné portfolio? Fotopátračka, tfp skupiny, známé, kamarádky, na ulici, na výstavách apod.
    GEMBIC
    GEMBIC --- ---
    FOTOTERAPEUT: Napsal jsem na fb status, tak uvidím, jestli se mi nějaká ozve.
    FOTOTERAPEUT
    FOTOTERAPEUT --- ---
    GEMBIC: Ja zacal na kamaradkach. Nafotil jsem si na nich nejake zakladni portfolio a pak se ostatni uz hlasej samotne. Fotopatracky a tfp skupiny jsem uplne preskocil. V cesku je to akorat zumpa ..
    GEMBIC
    GEMBIC --- ---
    Zdravím, kde všude hledáte modelky na akty a glamour? Já se furt ne a ne s někým domluvit.. Na fotopátračce jsem, tady jsem tuším před rokem nebo dvěma taky dával info o tom, že bych něco na kowu six nafotil. Nějaký tipy kde se nejlíp "shání"?
    VITEX
    VITEX --- ---
    Foto Bot: "http://www.maynka.cz/fotos/fotografie/_static_por…" - Boys
    https://boy.s.cz/@foto/112026993193027380

M1CK3Y
    M1CK3Y --- ---
    M1CK3Y
    M1CK3Y --- ---
    M1CK3Y
    M1CK3Y --- ---
    M1CK3Y
    M1CK3Y --- ---
    M1CK3Y
    M1CK3Y --- ---
    MRAZIKCOMP
    MRAZIKCOMP --- ---
    BARBARDUCHA: sry chodim sem jednou za tri roky , takze to ctu az ted, mak je fuc , takze cekam na tohle leto :)
    NOTFORYOU
    NOTFORYOU --- ---
    GGG: dokonalé spojení umění se dívat a krásy!
    BARBARDUCHA
    BARBARDUCHA --- ---
    MRAZIKCOMP: já 😘
    MRAZIKCOMP
    MRAZIKCOMP --- ---
    tak zas vykrik do tmy - neni tu nejaka nestydliva figurantka do makovyho pole v praze ?
    BRUNOWINE
    BRUNOWINE --- ---
    KOUMAK
    KOUMAK --- ---
    BLUEWIZARDCZ: Neber si to zle, ale jako začínající fotograf se na akty vyprdni. To by jsi musel bejt fakt masakr talent, aby jsi měl slušné výsledky. Nejdříve se nauč fotit lidi, obličeje, kompozici a až Ti nějakej fakt borec řekne, že to je docela dobrý, tak přejdi na akty. Já chtěl fotit akty hned, co jsem koupil zrcadlovku :-) Měl jsem nakoukáno jako hodiny hodin, ale první focení ukázalo své...
    RUSSIANBLUE
    RUSSIANBLUE --- ---
    BLUEWIZARDCZ: doporučuju se taky podívat, jak to dělají ostatní...Takovej Helmut Newton, mě baví pořád...
    VERLIBA
    VERLIBA --- ---
    BLUEWIZARDCZ: me docela slusne na toto fungovala fotopatracka, akorat TFP modelky musis mit na co nalakat..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam