• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • zobrazit sekci
    BLACKLIST:

    Lukáš Kouřil - okr Hodonín

    Serial Hip Hop

    Lucie napsal:
    2.8.2011 v 17.45
    Zdravim všechny,když se nechce k ničemu vyjádřit Lukáš,vyjádřim se aspoň já. Na festivalu jsme měli Chapeau Rouge stan, už od chvíle co jsme se s klukama dohodli jsem se L.Kouřilovi snažila poradit co dělá špatně,dokonce jsem mu předala několik svých kontaktů a dalších zkušeností…
    Dělám produkční přes 12 let a musim říct,že tohle jsem v životě neviděla ani nezažila a na tom jsem se shodla s vícero kolegy,kteří byli přítomni.Už nějakou dobu před festivalem bylo jasné,že budou problémy,ale že to bude probíhat takto?to bych neřekla ani ve snu…
    Několikrát jsem se MR.Kouřila ptala zda má vše spočítané,ale na místě bylo jasné,že chlapec má problém s malou násobilkou.
    mattes mi potvrdí,že už před festivalem jsem nejen já za Lukáše dělal jeho práci jako je promo,tiskovky,cokoliv jsem prověřila bylo jinak,většina partnerů dostala informace až ode mě…Pořád jsem si říkala,že přece není idiot aby neudělal aspoň lokální promo,ale když jsme dojeli do Hodonína,prošli jsme půlku města a nenašli jsme jedinou samolepku,plakát,prostě nic…
    My jsme pohodě postavili stan dovezli jsme si zvuk,půjčené jsme měli od zvukařů festivalu jen pódium a světlo,což se ukázalo jako velký problém,když se v sobotu v 2 ráno zjistilo,že zvuk a technika na hlavní stagy neni uhrazené a zvukaři nasraní sbalili všechno a ztěží jsme je ukecávali aby nám tam nechali půjčenou stage i když jsme jí platili předem.
    Pepek byl prozíravej,takže dostal peníze pro TYNIKDY! hned,bůhví jak by to bylo,kdyby hráli třeba až jako třetí,protože když dorazil Affro s Prago,tak bylo jasné že budou problémy,Už Gramo rokkaz čekali asi 30 minut na stagy ,protože pro ně nebyl honorář.Dostali ho a stejná situace se odehrávala s Prago Union,chudáci Moja reč si ani nezahráli na hlavní stagy,páč nasraní zvukaři vypnuli celou hlavní stage. Moja reč ukázala,že jim o prachy nejde a odkráčeli k nám,kde dali koncert a pak tam byla ještě super party,myslim,že i Fatte a všichni kdo tam jamovali a dávali nebo hráli byli spokojení a trochu si spravili náladu.Musim říct že jsem se Lukáše několikrát před akcí ptala:,,A máš nachystané peníze pro kapely?Je hnusně promo nulové a nemůžeš spoléhat na to,že se to všechno zaplatí ze vstupu..,,-no odkejval to a evidentně na to sral jako na všechna naše doporučení.
    V sobotu přijel novej zvuk a předpokládala bych,že první co udělá po pátečnim průseru bude,že zvuk zaplatí ihned,kord když mu chlapík zachránil prdel a půjčil mu to za minimum peněz! Opět mi bylo řečeno,že zaplatil-v neděli podepisoval chlapíkovi směnku,takže další lež.A takhle to bylo s většinou věcí.
    Kdybych se bývala starala jen o svou stage,tak jsem měla pěknej víkend,místo toho jsem řešila hlavní stage,protože hlavní organizátor nepovažoval za důležité tam stát a organizovat to.Metoděj ten mu v tomhle směru hodně pomohl,ještě že je z těch našich akcí vycvičenej improvizovat a v sobotu mu tam ještě pomáhal shánět mixáky a další nepostradatelné a samozřejmé věci, kvůli čemuž jsem se s mým nejbližším spolupracovníkem Metodějem pohádali,protože jsem odmítala cokoli zapůjčit nebo mu jakkoliv pomáhat.
    O tom v jakejch podmínkách bydleli kapely se radši nebudeme vůbec bavit, o tom že jsem musela dávat security a lidem u vstupu instrukce co maj dělat,páč Kouřil to nepovažoval za důležitý,taky ne.Stanové městečko bylo výsměch,bylo štěstí,že tam nebylo víc lidí,protože by došlo určitě k nějakému obr průseru nebo nehodě.
    Asi nevyjmenuji všechny průsery a tohle je zhruba jen třetina celého objemu.
    Za největší prasárnu považuji to,že ještě když jsme odjížděli v neděli v 16:00 do Prahy Babylon Warchild a Lord Lhus seděli na lavičkách a netušili jestli se dostanou pryč z Čech.Snowgoons jeli z Německa,cesta je stála přes 500Euro a nedostali ani korunu.Nejvíc mě sralo,že jsem musela Lukáše urgovat a prosit,aby zaplatil například minimální honorář třeba Metodějovi,kterej tam odvedl skvělou práci v rámci moderování a řešil taky věci,které by vůbec neměl.
    Vůbec nechápu jak si to frajer představoval-je to pro mě záhada!
    Měl z prdele kliku,že jsme tam byli my a postarali jsme se aby jela hlavní stage ,jinak bůhví jak by to dopadlo,možná že by Snowgoons hráli v 5 ráno a nebo by to vůbec nedopadlo ještě takhle dobře celkově na to jak to tam probíhalo…
    Musím říct,že jsem byla trochu nasraná i na jisté kapely ,které mi vyprávěli jak už s ním problémy měli a nerozumím tomu,proč mu odkejvali účast-mě když někdo podělá,tak nejedu ani za zlatý prase.
    Nejvíc se nezlobím kvůli tomu,že mě to stálo hafo peněz,energie,že jsem tam zestárla o deset let,že jsem dělal práci a vyvinula jsem energii,kterou kdybych investovala do svojí akce,tak jsem královna promotérů,ale nejvíc se zlobím,že se celou dobu tvářil,jako že ten festival vůbec neorganizuje,že vůbec nemyslel kolik lidí sebou stáhne do průseru,že mi lhal v klidu několikrát do očí apod… Doufám jen,že náš stan poskytl lidem aspoň stabilní zázemí a dobrou zábavu-tímto chci poděkovat všem kapelám,které u nás vystoupili třeba i neplánovaně a všem co mi pomáhali a podrželi mě v té prekerní situaci. Pro klub jako je Chapeau to byl velkej problém jako celek,zkurvit si jméno kvůli nějakému debilovi je hrozný,ale myslim si,že všichni viděli jak to tam funguje,jen jsem měla strach,aby si lidi nemysleli,že to celé organizuju já,protože jsem tam běhala a řešila věci,které by měl řešit promotér festivalu zcela samozřejmě.
    Poslední věc,kterou bych to uzavřela je :Doufám,že Lukáš už nic pořádat nebude a doufám,že když bude mít kdokoliv s jakýmkoliv promotérem nebo organizátorem akce problém,tak to řekne ostaním a rozhodně ho nenapadne nechat se od takové osoby zabookovat znovu. Kdyby to takhle u nás fungovalo,tak nám poctivejm a schopnejm promotérům, takovýhle pitomečci nebudou kurvit práci a vztahy s lidma a vůbec podmínky fungování.Dneska si myslí každej idiot,že udělá akci napakuje se na ní nebo si na ní udělá jméno a Serial fest byl vrcholem toho jak se to dělat nemá! Takže přátelé,buďme rozumní a do budoucnosti se postarejme,aby nemohli už lidé jako je lukáš a jemu podobní nic organizovat.
    Díky všem kdo u nás strávili na stagy čas a dobře se bavili,díky všem,kdo mi v průběhu festivalu zlepšovali náladu a také obdivuhodnému majiteli Kempu Josef,kterej Kouřilovi zachraňoval prdel celou dobu a všem se vzorně věnoval,když něco potřebovali.ŠKODA MOHLA TO BEJT SKVĚLÁ AKCE,TO BY JÍ ALE MUSEL POŘÁDAT NĚKDO SOUDNEJ-škoda toho skvělýho areálu a nevyužitýho potenciálu celýho festivalu.NEVER MORE!Lukáši sorry,ale všichni ty lidi maj pravdu,místo toho abys sklapl paty a všem ses omluvil,tak se ještě rozčiluješ-to nechápu.Mimochodem Honzovi ty peníze do dnes nedošli,takže si mi taky lhal a kdybych si ty peníze od tebe nevzala,ta je už nikdy neuvidí.

    Matěj Motyčka napsal:
    5.8.2011 v 19.27

    přátelé tak bohužel myslím si že i k trestním oznámením přijde. Bohužel když vám někdoé volá, kdo potřebuje pomoct a někdo jako kokot jede s aparatem težkým jako prase aby mu pomohl a dá se říct že mu zachráníl záda. Lukáš opravdu prosil a to jsem mu jako firma udělal opravdu směšnou cenu za ozvučení a osvětlení. Jelikož pořádání kulturních akcí mne už nějaký rok dává peníze , tak vím co a jak chodí bohužel u lukáše bude potřeba TVRDÉ RUKY. Díky lidem z Prahy a doufám že se potkáme vklidu nějléoe u skleničky sektu v praze. Lucec patří opravdu velký dík a TO CO ŘEKL SPEAKER OPRAVDU NEZAPOMENU.
    LUKÁŠ MI DNES NAPSAL SMSKU ŽE ŽÁDNOU SMĚNKU NEPODEPSAL, BOHUŽEL SMĚNKA JE JIŽ NOTÁŘSKY OVĚŘENA PROTO VÁM VŠEM DOPORUČÍM CO JI MÁTE SKOČTE SNÍ K NOTÁŘI JINAK TO NEMÁ ŽADNOU CENU. POKUD PAN KOUŘIL DNES DO 23.30 NEZAPLATI DLUŽNOU ČÁSTU TAK MU DRŘÍME PALCE U SOUDU A TAKY U LIDÍ KTEŘÍ POHLEDÁVKU ODKOUPÍ :).
    jEN POPROSÍM LIDI Z pRAHY Z Chapeau ABY SE NĚKDO OZVAL NA EMAIL DÍKY MOC VŠEM Z Chapeau :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam