• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    INF1466Star Wars: The Old Republic™ - You were deceived!
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    WHITEANGEL: To se mi ulevilo, pravda, kdyby mysleli armamenty tak nepíšou "chest" :)
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    ALONSY: To se týka chest s kreditama.
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    Chests on Ilum now respawn less frequently to reduce potential gains from farming.
    To si jako dělaj legraci?
    No jsem ráda že jsem změnila stranu a server, protože už takhle nasbírat 30 amrmamentů zabralo mezi 3-5 hodinama v normální čas...

Ale jinak se mi změny docela líbí.

To, že padá o hromadu víc centurion commendation mě na první přečtení trochu nepotěšilo, ale zase to dává větší smysl, že člověk má T1 (centurion) výbavu o něco dřív než tu champion. Takhle si člověk s trochou štěstí nafarmil 3/4 champion za 2-3 dny a zbytek si jen doplnil těma centurion a jinak nezájem.
    INF1466
    INF1466 --- ---
    a ten champ bag dropuje vzdycky 15cent a 7champ, uz mam 35champu a 75centu z 5 bagliku
    INF1466
    INF1466 --- ---
    KUBLAJ: jestli to chapu dobre ja tak champion tokeny v podstate zrusili a battlemaster bag dropuje 15champ commu a navíc ma 25% šanci na battlemaster token.
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    Divný, no tak Zack tvrdí jako HC fan, že nesnáší prequely...:) No tak s ním nesouhlasím sice, ale nějak nechápu tu snahu narvat mu do hlavy to, jak strašlivě moc se mýlí...:) Tedy, mýlí, ale...to je tak nějak jeho věc:))))

A k věci - co je novýho v poseldních 5 dnech? Dohrával jsem Mass Effect 2...:)
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    INF1466: jo super patch sou 3 Ilumy a stridave se bugujou lol
    INF1466
    INF1466 --- ---
    na vlastní žádost dostal ZACK týden RO :) prej se nedokáže udržet aby nereagoval na dementy co si ani nedokážou přečíst post na kterej reagujou :) takže tak :)
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    MALY_BOBIK: a nebo par facek snad si uvedomi ze place ve spatne sekci :)
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    INF1466: hazej banany :)
    INF1466
    INF1466 --- ---
    TAJEN: takže patch už dali dneska? tak super mám pět baťohů v lodi :) no oni to známili už druhýho, ale já si topřečetl na tom devblogu až někdy předevčírem a teprv včera mi to došlo :D
    ZACK: já bych to viděl jako snahu o přesunutí OT diskuze někam jinam, než začnu rozdávat RO :)
    ZACK
    ZACK --- ---
    MALY_BOBIK: Predpokladam, ze tohle ma byt dalsi ukazka zdrcujici argumentace, s kterou jste me umlcely. To je neuveritelny, co stado ovci zacne nacvicovat, kdyz ma nekdo lehce odlisny nazor :)
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    ZACKu di si brecet sem [ Star Wars related GAMES ] tohle je o hre v deji SW ktery podle tebe neni takze si di zbrblat jinam a hrat ... hmm co vlastne muzes hrat ? JK je dej 7+ a ten vlastne taky neni. Je to smutne ale asi muzes jit koukat na ewoky jen :)
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    INF1466: Te zmlatim ! Jen az dojdes na TS !! Simi otech batuzkach nemohl rct vcera nez sem ty 3 BM rozbalil ? Tet mam z 1ho 15 lol
    SYLVAEN
    SYLVAEN --- ---
    Mno .. tak jen pro zajímavost co taky patří do kánonu..

In the seedy spaceport [of Mos Eisley] , Luke encounters an old seer, who predicts his success. In a cantina, Luke is forced to fight lowlife scum with his laser sword. He then meets Han Solo and Chewbacca.

Solo is a young Corellian pirate, burly, bearded, and flamboyantly dressed. Chewbacca is a 200 year old Wookiee with baboon like fangs and large yellow eyes, who wears bandoleers and a flak jacket with brown cloth shorts. Solo takes Luke to his dingy slum dwelling, where a meal is prepared by a Boma named Oeeta, a five foot tall cross between a brown bear and a guinea pig.

There, Han offers Luke passage to Ogana Major for a huge fee, and Luke offers payment from his father. But Han has lied – he has no ship of his own. Solo is only the cabin boy of the fat drunkard Captain Oxus (who has another fat crewman named Jabba the Hutt), and Oxus will never take on Luke as a passenger. Chewbacca and Science Officer Montross agree to help Han to steal Oxus’ ship. Montross Holdaack is an old portly cyborg who was once a great warrior, but who is now dying. The only original parts left of him are his head and left arm. Han makes it look like there is a disaster with the ship’s reactor, tricking the rest of the crew into evacuating, then blasts off with Luke and the droids on board, letting Luke believe the ship belongs to him.

They arrive at Ogana Major only to find it destroyed by the Death Star...

Summary of the Original Script of “The Star Wars” « Starkiller
    http://starwarz.com/starkiller/2010/05/summary-of-the-original-script-of-the-star-wars/
    STRANGERD
    STRANGERD --- ---
    novej dik clone wars dobry pokoukanicko pro bounty huntery :)
    DWAY
    DWAY --- ---
    Don't feed the troll.

Preargumentovan byl, a ted uz ta konverzace nema absolutne zadnou pridanou hodnotu a ani smysl.
    ZACK
    ZACK --- ---
    SYLVAEN: Ty uz nebudou mit scenar vubec, to budou jen pobihajici postavy (samozrejme minimalne v 5D), vybuchy, ruznobarevny blikajici trubky, v hlavni roli Andy Serkis, za coz dostane prvniho Oskara. Uplne to vidim.
    SYLVAEN
    SYLVAEN --- ---
    Zack doesn't become one with the Force. The Force becomes one with Zack.
    Zack is so tough that his pillow pet is a sarlacc.
    Rakatans didn't build the Star Forge. Star Forge was a 1:50 model of Zack's ice dispenser.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam