• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    INF1466Star Wars: The Old Republic™ - You were deceived!
    hutt
    Oficiální web | Updates
    Jak používají dřevěné kostky a stavebnice děti pri hře
    Oldrepublic.cz | SW-Tor.cz | Přehled cz/sk guild
    Torhead | DarthHater DB | R2-DB
    STAR WARS: The Old Republic - Known In-Game Issues: Updated September 4th, 2014
    Known issues

Zapište si své postavy na nástěnku

rozbalit záhlaví
    DWAY
    DWAY --- ---
    ULRIK: dej jim sanci, nikdo se nestal zkusenym pres noc :)
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    DWAY: (pokud by to schvalování vypadalo jako první verze patchů, Síla nás opatruj ;)))
    DWAY
    DWAY --- ---
    KURE: preste proto by uplne stacilo to schvalovani od BW :) Nemluve o tom ze by pak mohli ty lepsi napady "vykrast"

Ale to je fuk, at uz rika kdo chce co chce, stejne do toho nemame co kecat :-D
    PELENDUR
    PELENDUR --- ---
    ad addony - většinu z nich naprosto nepotřebujete... takhle je to UI relativně minimalistické a za to jsem rád, spousta věcí by vám ulehčila práci ale takhle maj všichni podmínky stejné a jsem rád že to tak je. Jediná věc co mě chybí je targets target a to jedině kvůli prvnímu bossovi v karraga's palace. Jinak bych se obešel i bez toho.

Ad classy - ano souhlasím s tím že healer je nejtěžší. Ale taky je to největší zábava - když máš tanka/dps nahovno a všichni přežijete jenom díky tomu že jsi byl fakt dobrej tak je to max odměna co můžeš dostat. To se ti u tanka nebo dps nestane (tam jenom wipnete protože to sám neodtankuješ ani neudamaguješ ;) ) - obzvláště u dps si člověk nevšimne zda-li jsi dobrý či ne. Ale hrál jsem tanka a bylo to fajn - paradoxně bylo jednodušší být dobrý tank než být dobré dps (na které jsem se ted respecnul protože máme spoustu tanků v guildě).
    LAAZI
    LAAZI --- ---
    DWAY: Jo jako "videl sem hardmode... koukal na ikonky a obcas neco zmacknul" bych opravdu chtel videt jak nekdo takhle dava hardmody :))
    KURE
    KURE --- ---
    DWAY: jasne "Míra" je tady to klíčové slovo.
    Nastavitelny okynka nikomu neublizi, to je jasny, zvetseni ikonek buf/debuf taky ne.

Jenze otevření interface je neco jako vymáčknutí zubní pasty, z5 už to nepude.
    Proto za mě, addony = zlo :)
    DWAY
    DWAY --- ---
    a hlavne nevim o jakych addonech mluvite ja nikde nevidel nic co by tu hru zvladalo hrat za me :) Mozna si pletete addony a hacky :)

I ten boss mod je jen o upozorneni (stojis v louzi uhni / boss casti imbasilne kouzlo schovej se za neco / mas na sobe dotku nestuj vedle ostatnich hracu) porad to vyzaduje dost interkace od hrace.
    DWAY
    DWAY --- ---
    ALONSY: Ver mi addony blbecky neodfiltruji :) Vim to z wowka, tam mas addony ktere ti reknou skoro vsecko (byl sem schopny podle toho projit dung kde sem byl poprve) a stejne je tam spousta idiotu kteri stoji ve velke fialove svitici louzi a divi se co ze umreli... Ale porad sem mluvil o tom, ze zrovna DBM mi nechybi, spise addony na upravu zvyrazneni ui.

ULRIK: Ani ne, uplne by stacilo kdyby ty addony museli projit pres schvaleni biowaru :) Nemuzes srovnavat jasny cheat se zvyraznenim ui to jsou jabka a hrusky :)
    LAAZI
    LAAZI --- ---
    ALONSY: Popravde, cloveka kterymu raid chcipa, protoze mu bez addonu trva 5 vterin, nez se mu podari nekoho healnout, ale odmita si je z principu nainstalovat, bych nepovazoval za "schopnyho cloveka s mozkem", ale to je asi vec nazoru :)
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    DWAY: Problém je, že jakmile se zavedou addony tak si bez nich ani neškrtneš. Budeš si moct plnit daily, ale do žádného hardmodu, nedejbože operace se fakt nepodíváš, protože kdo by vzal schopnýho člověka s mozkem, když může vzít blbečka co kliká jeden čudlík a sleduje u toho filmy ;)
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    DWAY: On je spíš problém v tom, že lidi chtěj výzvu a zároveň ukazovat, že jsou v něčem dobrý - až lepší. Když budu mít v Bf3 chlapíka s wallhackem, může se teda klidně bránit tím, že chce hru mít jednodušší...:)

Tady se totiž hrozně blbě stanovujou hranice.
    DWAY
    DWAY --- ---
    KURE: jde o tvuj objektivni pocit prece. At si lidi pouzivaji addony kdyz chteji, pokud to tebe bavi kdyz je to tezsi tak si je nestahuj. A nemyslim ze ty addony delaji zas tolik. Vetsinou prave spise delaji hru prehlednejsi. (ano potom jsou ruzne boss mody ktere ti na obrazovce rozjedou las vegas pri kazdem uprdnuti bosse, ale to uz je zas neco jineho)

ULRIK: neni chyba hry ze neoptimalizuji na vyssi rozliseni? :) Tim chces rict proste ze kdyz to mam od avatara k barum daleko tak ze mam radsi hrat na 1024x768 abych mel vsecko po kupe?

a ano tvuj stav uz je trochu ad absurdum, zavani to botem a banem :)

jen proste tvrdim ze rovna addony na prizpusobeni interface (cooldowny, procy, bary, atd) mi neprijdou jako takove zlo. Protoze ne kazdy se ztotozni s preddefinovanym UI a Bioware to taky vic moc dobre, kdyz chystaji moznost upravit si ui podle sebe :)
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    POMPO: ORLY? ;) Já jen navazuju na tu primární myšlénku... rozvíjet zjevné mi přišlo zbytečné...:)
    POMPO
    POMPO --- ---
    ULRIK:
    kure mluvil o trosku jinych handicapech. jako je ignorance napriklad.
    KURE
    KURE --- ---
    MICKK: na internetu jsem se naucil jednu vec.
    Nemuzes vyhrat při s člověkem, který vysvětluje co všechno neumí nebo nestíhá.
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    KURE: Ale lidi s handicapem si tu hru chválej. Protože je nezajímaj addony, je zajímá tohle: http://www.bbcguild.com/showthread.php?2414-Star-Wars-the-Old-Republic-and-Handicapped-Gamers
    KURE
    KURE --- ---
    LAAZI: naprostej souhlas. Ovsem ono to tak preci je, to jen se bourite proti "zvladani herniho mechanismu".

Ovladani je tak jednoduche jak jen jde. Skil nabindujes na klavesu a prostym stisknutim ji provedes na moba v targetu. (nemusis moba drzet v zamerovaci, nemusis provadet nejaky kombo stisky klaves...)
    Co je obtizne je odhadnout kdy a jaky skil pouzit (ma kamos na sobe debuf?)

A lidi s handicapem... maji problem. At uz je handicap pomalej internet, nebo neznalost jazyka nebo lenost si precist k cemu je jakej skill.
    POMPO
    POMPO --- ---
    MICKK:
    Ja jak kdy...
    Ve FP obcas neco zahlidnu...
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    MICKK: Tři? A slingera nebo scroundela jsi viděl jen v traileru, viď?
    MICKK
    MICKK --- ---
    ULRIK: promiň, ale ty se jako healer stíháš dívat na něco jinýho než health bary a pod nohy? to mám ještě koukat po celý obrazovce kdo má na sobě jakej debuff a targetovat ho když běhá?
    zatímco dps kliká tři čudlíky dps abilit
    POMPO
    POMPO --- ---
    ULRIK:
    A dokonce zde mame classy pro handicapovane. Treba Sithsky carodej. Do wz staci, kdyz bude hrac stridave mackat 2 klavesy a medajle ma doma.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam