• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    INF1466Star Wars: The Old Republic™ - You were deceived!
    hutt
    Oficiální web | Updates
    Jak používají dřevěné kostky a stavebnice děti pri hře
    Oldrepublic.cz | SW-Tor.cz | Přehled cz/sk guild
    Torhead | DarthHater DB | R2-DB
    STAR WARS: The Old Republic - Known In-Game Issues: Updated September 4th, 2014
    Known issues

Zapište si své postavy na nástěnku

rozbalit záhlaví
    POMPO
    POMPO --- ---
    ALONSY:
    Otazka je, co si predstavujem, ze by ta hra mela byt?
    Nejaka extra slozita rotace?
    Nebo pomerne jednoducha zakladni rotace a specialni skilly pro specialni prilezitosti?
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    POMPO: He, zrovna jsem si vypla space misi abych šla objasnit, že teda s healerem ve FP samozřejmě taky nic moc víc věcí než 2-3 healy nevymyslím:)))
    POMPO
    POMPO --- ---
    ALONSY:
    No tak jasne ze tocis se vsim vsechno.
    Ale na heal tam mas v jadru 3 skilly + hektar CD + nejakej skill obcas na utok kdyz je cas + jeden dispell skill.
    Ale ve vysledku budes s kazdou classou spammovat max 4 hlavni skilly obcas doplneny necim jinym.
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    POMPO: Já používám se vším všechno:)
    POMPO
    POMPO --- ---
    ALONSY:
    Ukaz me vice nez 4tlacitkovou classu? Kolik skillu tocis s tankem?
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    Jsem commando vydržela přesně na desátý level, než se tam objevila ta ženská co zadává questy. Bych jí uškrtila jen když jí poslouchám u Loba - takže je to něco za něco - třítlačítková postava za poslouchání čarodějnice :D
    POMPO
    POMPO --- ---
    LOBOTECH:
    Jj. 3 tlacitka a resis kdy ktery na koho.
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    POMPO: Wow..... na to, ze se to da hrat tritlacitkove a zrovna bonus se do tech tlacitek trefi.... yummi....

ALONSY: T7 = hero! :)
    POMPO
    POMPO --- ---
    ALONSY:
    Ja tankovani vidim jakozto healer vetsinou zezadu.
    Singl moby popr bosse jde tankovat vpohode. Ale skupinky mobu jsou proste problem.
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    Já teda hraju Jedi Knighta a jsem z toho tankování docela nešťastná.
    Teda PvP super - takových medailí, to si můžu s healerem nechat zdát - nechápu, proč to pro healery nemohli udělat podobně. Dokonce i těch MVP dostávám víc. Ale flashpointy. No nikdy v životě jsem netankovala a vzhledem k tomu že jsou normal FP neskutečně jednoduchý tak pohoda, ale je to hrozná nuda a neumím si představit co budu dělat na padesátce. Navíc jako alta jedu healovacího smuglera, kterýho si taky nedovedu představit jak s tím svým rádoby AoE healuje nějakou ops:)

Ale knight má pro mě zatím nejlepší příběh a companiona (opravdu jsem se do teeseven zamilovala:))
    POMPO
    POMPO --- ---
    LOBOTECH:
    PvE bonus:
    Columi Combat Medic's Body Armor - Items - Star Wars: The Old Republic (SWTOR) Database
    http://www.torhead.com/item/8sJW9UU/columi-combat-medics-body-armor
    PvP bonus:
    http://www.torhead.com/item/4or3PrX/battlemaster-combat-medics-body-armor
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    POMPO: To zni velice dobre. Ja sice chtel jet damazovacicho, jenze kvuliva pvp, to nejak hybriduju, pac mi prijde, ze se to pekne doplnuje :o)
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    SIRLOON: Tott Doneeta byl fakt masakr, teď to vidím ještě víc když jsme na tom Lord Calypho.
    Pobavilo mě, když si nějaký týpek "stěžoval" že tam není moc lidí, že v prime time na Hothu tak maximálně 40 lidí (republikových) - no na tom našem serveru bylo v prime time 40 lidí na Imperial fleet:))
    POMPO
    POMPO --- ---
    LOBOTECH:
    Abych doplnil. Medic set pro healera dost bomba bonusy.
    Vsechny bonusy se tykaji 4 nejvic pouzivanych skillu a zlepsuji je tim spravnym smerem.
    DWAY
    DWAY --- ---
    Jj bohuzel ty low cap servery s tema to je spatne, cas na migrace no. Rad bych si migrnul sveho Guardiana na neco zivejsiho.
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    LOBOTECH: nam odesla polovina serveru s koncem free passu a clovek co neni na 50 lvlu nema sanci jit do flashpointu. Sem na starstormu za republiku a na 30 levelu proste nikoho nepotkam
    POMPO
    POMPO --- ---
    LOBOTECH:
    Odkopavani ma porad jeste casto divny lag...
    Do PvE to nema interupt. A nema to zadny osobni stit. Jen tu zajivamou HoTku, ktera je IMHO bugla takze dava vic, nez by mela.
    Instaheal ma CD 18s...
    INF1466
    INF1466 --- ---
    LOBOTECH: zas nemá klobouk a combat hide :)
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    POMPO: Leveling moc neresim, spis to pvp. Jinak jedu komando, tanka uz sem si uzil na Sithovi. Kazdopadne by me zajimalo co ta classa nema..... s DMG i do single targetu se vyrovna sniperovi, navic ma asi 4 AoEcka, umi se to healovat, odkopava to na vsechny strany ..... cucham cucham, ze brzy prijde nerf.
    POMPO
    POMPO --- ---
    LOBOTECH:
    Levelling za troopera je detsky snadnej. Hlavne za Commando.
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    SATIEL: Obcas mi to lagne, nejvic na fleete, tam obcas trva nez se nactou NPCcka, ale nic zasadniho.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam