• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    INF1466Star Wars: The Old Republic™ - You were deceived!
    POMPO
    POMPO --- ---
    LOBOTECH:
    jasne. ja jen naznacuju ze zakladat OP teorii na tim, ze je to lepsi nez neco, co nefunguje dobre je divny.
    Muj nazor je, ze nerfovat popr. prodavat nekterejm charum je spatne dokud se nedoladi jadro pudla...
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    POMPO: Tak jasny, hromada veci nefunguje, ja ale mluvim o tom jak to "funguje" ted :o) To je aktualne pro me dulezity, ne jak to bdue fungovat za pul roku :)
    POMPO
    POMPO --- ---
    LOBOTECH:
    No smuglerovo AOE a DMG je taky prisnej. To ze cover v PvP sux protoze neni odladenej je vec jina...
    Ale ze smugler moc nefunguje neznamena OP commanda.;-)
    INF1466
    INF1466 --- ---
    ALONSY: nevím no mě to nějak neuspokojilo.. mě nějakej lord testicleton moc nebere, radši bych sesadil imperátora a sednul si na jeho místo :) ale zas chápu že by asi bylo divný mít 1000 imperátorů i když ne o moc divnější než když teď je 1000 členů dark councilu :D
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    LOBOTECH: Až z toho mám chuť hrát smuglera teď :P :)
    No, kdyby ty blesky dávali jen dmg, ale ono to ještě stunuje a zpomaluje, to je na tom to nejhorší:)
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    POMPO: Me to comando prijde teda slusne OP, jako prozatim jsem jen lvl 30, takze mi mozna nahrava scalovani DMGe, ale pomerne casto vygumuju 3 hrace najednou, jen proto, ze se snazej umlatit nejakyho nebozaka. Ty AoE jsou proste prisny a co nepojde na AoE, to dorazi spamovani direct damage, jenze je narozdil od snipera fakt lol... nemusim se schovavat a jen spamuju...... pripadam si trochu jak OOMKIN.
    Ale jinak me ta classa bavi hlavne proto, ze chvili skodim na dmg, pak chvili skodim healem, proste velka variabilita. Kdyz na me hupsne nejakej operative, tak ho vetsinou jen nekam odpalim a nevsimam si ho (pokud me teda nejak sikovne netrihitne :D)
    Jinak nejvetsi opruzaci ve WZ jsou sith inkvizitori, pac to ze umru je este v pohode, ale to ze ze me od zacatku do konce, bez jediny pauzy litaj blesky, je totalne annyoning.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    ALONSY: no, narozdíl od jiných (zdravíme je, oni vědí, o kom píšu), se dokážu koncentrovat na jednu postavu, takže to jedu postupně a ne tunou malejch altů :) (jediné, co mě trochu mrzí je to, že můj alt je na vyšším levelu než všechny ostatní mainy v té naší minigildě...)
    DWAY
    DWAY --- ---
    Joo BH :-D Ted jdu na Balmoru tak doufam ze me zas nezabije :-D

POMPO: kniht je spise problem ze je strasne repetativni ke konci. Proste posledni tri planety nemlich to same.
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    POMPO: Jo, já si vůbec nestěžuju. Ani na chviličku jsem nevěřila, že by onlinovka mohla mít takhle vymakanej příběh, dokud jsem tu hru nezapnula. Pořád jsem si myslela že jen kecaj. Ten, kdo ten nápad toho systému dostal je naprostej génius :D
    To, že to není druhej KOTOR 1 - no to už asi nebude nikdy nic:) (a dobře, foundry se KOTORU 1 dost blíží, vlastně když jsem procházela foundry tak jsem se cítila jak v herním ráji:D)
    KID_MCHUTT: Super, můžu si založit consulara, už se nebudu cítit jako blázen, díky :-* :))
    POMPO
    POMPO --- ---
    ALONSY:
    Slysel sem na milionu mist, jak se lidem nelibi trooper pribeh nebo pribeh Dzedaj knajta.
    Ale neni to tak, ze se vam nelibi ty charaktery? Troopersky pribeh je ciste vojensky. I finale je vojenske. Velitelka je divna, ale ktery general kdy neni divny?
    To samy Knajt. Je to proste pribeh naivniho rytire ze sagy.

Me se zda, ze pribehy sedj k charakterum jak zadek na hrnec.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    ALONSY: no, warriora mám 50, bh 42, až dohraju bh, jdu na sorcku :) následně pak, celkem pochopitelně, na agenta a pak switch na republiku, kde mám zatím jenom dvacítku smugglera a teplo-jedi, který přijde smazat a spáchat znovu :)
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    KID_MCHUTT: Jj, když jsem koukala u Loba, tak se mi zdálo že se na warriorovi vyřádili a na sorcerera pak udělali tak polovičatě:))
    BH mám jen něco kolem 18. levelu ale vypadal dost nadějně:)
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    já vám nevím, sith warrior je celkem epický a dohrávám teď bounty huntera a ten celkem taky (minimálně je vtipný, když se kombinuje s osobním příběhem Mako) :)
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    SIRLOON: Lord Calypho a jsme kolem 30. levelu, tak nás ještě můžeš dohnat:)
    INF1466: To mě taky pobavilo, ale ta část
    spoiler: ( #sorc konec první kapitoly a děj následujících dvou# )
    #kde se stará ženská vtělila do Khem-Vala byla parádní:) A pak pronásledování Thanatona.. No fajn, ale bioware umí psát i líp:)#

Mrzí mě, že už jsem to pak nějak nedořešila, málo reputace asi:)
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    ALONSY: jj uplne stejne to bylo u nas. ted ste teda kde?
    btw neplanuje vic lidi jit na nejakej plnejsi server a expit odzacatku? :)
    INF1466
    INF1466 --- ---
    ALONSY: asi jako epická pointa příběhu Inquisitora :)
    spoiler: ( #SI "epická" pointa# )
    #že hlavní nepřítel je ve skutečnosti stará ženská a ne mladá ženská :))#
    POMPO
    POMPO --- ---
    ALONSY:
    Commando je slusny na heal, velice snadny na expeni ale na PvP to neni zadnej OP char.

Podle me hlavni problem toho, ze se lidem zdaj OP opearativci a sithsky carodejove neni extremni sila tech charu ale nefunkcni blokovani stitem a dmg mitigace na cokoliv krome fyzickejch utoku. Takze energeticky a force utoky jsou zcela nerestovatelne armorem a stitem...

Kdyby to fungovalo najednou by se ty carodejove a i operativci ukazali v jinem svetle...
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    DWAY: To jsem zvědavá, díky za případné připravení mě :)
    (I když dohrála jsem Imperiálního agenta, příběh měl sice fajn, ale k té epičnosti kterou hodně lidí slibovalo to mělo docela daleko
    spoiler: ( #IA "epická" pointa# )
    #To jako že hlavní nepřítel je ve skutečnosti ženská a ne chlap - wtf? :))#
    , tak snad to větší zklamání být nemůže:)
    Já přemýšlím i o rozjetí consulara, protože prostě nevěřím, že to může být tak nudné jak všichni říkají. Ale pátou postavu (a čtvrtého healera) prostě rozjíždět nemůžu, nejsem přeci šílená:)

To já právě netankovala nikdy v životě, vždy jen healuju, strašně mi healování na tom tankovi chybí :) Ale prostě to chce nějakou změnu a prokládám to tím scoundrelem:)

Stejně je zvláštní, že se všichni co hrají commando/mercenaryho schodnou, že je mírně OP a nerfujou operativy a commanda si nevšímají:)
    DWAY
    DWAY --- ---
    ALONSY: Mi se tankovalo s Guardianem moc dobre, protoze tam jsou skoro ty same mechaniky jako Warr ve wowku se kterym sem taky neco odtankoval :)

Kazdopadne prvni cast a hlasky T7 bozi, ale konec toho pribehu opravdove zklamani :(
    INF1466
    INF1466 --- ---
    POMPO: skillů osobně jako tank používám v pvpčku cca 10-15, s tím že několik jedeš na cooldown (různý štíty, buffy apod), pak točíš několik (3-5) zakládních útočnejch skillů, který ti pak procujou a na základě toho točíš dalších 3-5 skillů závislejch na těch procech (např. když procne melee crit tak máš pak Dotku instantní a zadáčo a podobný) a pak v různých konrétních situacích využíváš zbylé skilly typu přitáhnutí, štít na někoho z party, aoečka, aoe dotky, fear, aoe fear a další...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam