• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    INF1466Star Wars: The Old Republic™ - You were deceived!
    hutt
    Oficiální web | Updates
    Jak používají dřevěné kostky a stavebnice děti pri hře
    Oldrepublic.cz | SW-Tor.cz | Přehled cz/sk guild
    Torhead | DarthHater DB | R2-DB
    STAR WARS: The Old Republic - Known In-Game Issues: Updated September 4th, 2014
    Known issues

Zapište si své postavy na nástěnku

rozbalit záhlaví
    DWAY
    DWAY --- ---
    LOBOTECH: Jo vsak jak rikam, netvrdim WoW ftw SW sucks, jen rikam ze by to proste sneslo v nekterych vecech zlepseni. Proste osady ruznych ufounu a tak. Trosku vic zivota a mene umelosti do te hry :)
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    DWAY: Pro me je rozdil prinest 3 droidi jadra, ktery dropnou z prvnich 5ti mobu (beru, ze ty dva sem rozflakal moc :) ) , nez prinest 12 prasecich nozicek, pricemz ty swine maj kazda 4, ale me proste z prnvich 20ti nedropne ani jedna....

Navic jak rika Zack, kdyz uz jdu nekam delat kvest, tak i pres to, ze mobove musej bejt nejak po skupinkach a nejak daleko od sebe, aby to bylo hratelny, tak aspon prijemne postavaj, kecaj, nebo sou schovany, prilitnou na jetpacich, vylezou ze zeme, proste tak nejak me to bavi vic :o) (a to sem clovek co nemel problem farmit scourge 14 dni v kuse, jen abych mel pet procent resist na vsechno ve wowku :P :D)
    DWAY
    DWAY --- ---
    DWAY: mysli mesta vesnice jine nez od humanoidu.
    ZACK
    ZACK --- ---
    DWAY: ja myslim, ze tam nejvic chybi, ze ty jadra droidu nevyhrabavas z banthiho lejna.
    DWAY
    DWAY --- ---
    ZACK: Ve wowu taky na hodne mistech bojuje aliance s hordou, pripadne osadnici odrazi najezdy a podobne...

ale uz se to zvrhava do debaty wow vs sw a to sem zas nechtel. Jen by se mi libilo kdyby to bylo trosku ozivene. Ufonku je spousta, at uz inteligentnich, nebo primitivnich, jen skoda ze tam proste nejsou zadne jejich mesta / vesnice. Vetsinou jde o shluk stanu, ci jinych nejakych kopuli a mezi tim volne postavaji skupinky 4 mobu. Holt jeste je co vylepsovat no.
    DWAY
    DWAY --- ---
    LOBOTECH: Nemluvim o kvalite q, jen uz vim proc mi to prijde repetitivnejsi. A co se tyce bambilionu tak to je asi to same jako jetpacky kyborgu, jadra droidu, sithske artefakty a tak...
    ZACK
    ZACK --- ---
    DWAY: Zase to dava vetsi smysl, narozdil od tech naprosto nahodnych skupinek vseho moznyho ve WoWu, nerusene koexistujicich vedle sebe (ve SWTORu, kdyz uz jsou na sebe dve nepratelsky party nalepeny, tak na sebe aspon strili pres barikady). Precejen jsme ve valce (neoficialne, takova trochu Korea), na nejaky polivky z prasecich predkozek neni cas.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    LOBOTECH: !!!! 12 raptorich srdci v Arathi Highlands NPKC !!!!
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    DWAY: Me vubec nevadi zabijet dokola droidy, lidi, kudlanky, mravence, prasohlavy a podobnou havet, protoze po me aspon nikdo nechce prinest bambilion tohoa bambilion toho, nejlepe padesat kilometru do sebe s drop chance 0,5 procenta :P
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    DWAY: mě teda Hoth i s Hothentothy za imperium sral :) Stejně jako Dromund Kass a Tatooine :)

to, že furt zabíjím lidi, je jedna z věcí, která mě na tom baví, ehm :)
    DWAY
    DWAY --- ---
    KID_MCHUTT: Hoth se mi za republiku libil strasne. Sice to je kus ledu, ale proste na me pusobil pekne.

prave sem se uvedomil, proc mi ty q prijdou oproti wow tak repetitivni. Nejde jen o obsah q, ale o to ze 90% nepratel jsou na jedno brdo. Bud droidi, nebo nejaci imperialove / pirati / jiny typ humanoidu.

Zase to je blbost, ale proste ve wow sou v jedne mape demoni, v druhe nagy, v treti koboldi, ve ctvrte lidi, pak treba gnollove. Ve vysledku to je uplne fuk, ale clovek ma pocit ze porad bojuje proti necemu jinemu.

V SW bohuzel jak sem psal vyse 90% nepratel humanoidi a droidi. Jsou tam samozrejme i potvoraci, ale malo kdy nejak zasahnou do pribehu.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    DWAY: počkej na Hoth :)
    DWAY
    DWAY --- ---
    PUEBLO: ale v Barrens se mi celkem libilo, Balmora neni nijak vabna.
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    DWAY: jj Balmorra je neco jako Barrens :)) bez mounta o nervy :)
    DWAY
    DWAY --- ---
    MATHEW_ER: Jeste ho nemam :-D (Sem trapny lvl 20 na balmore, ale asi sem prekonal krizi a uz me to zas bavi :-D )
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    ZACK: Arrow Knee Shot se jmenuje.
    ZACK
    ZACK --- ---
    TAJEN: mas root, jmenuje se Leg Shot.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    MATHEW_ER: bah. toho bych nejradši zastřelil :)
    MATHEW_ER
    MATHEW_ER --- ---
    DWAY: tak escape, summon gaulta a jedem :)
    SYLVAEN
    SYLVAEN --- ---
    DWAY: Mno, taky to ten dědula říkal hned na začátku že Mako nemá na to aby se stala hunterem. :) Já na to neberu tolik ohled - kontrakt je kontrakt, dokud zbytečně neohrozí mně osobně. Jako třeba ta káča pitomá na Nar Shaddaa co tam rejpala do Syndikátu.
    DWAY
    DWAY --- ---
    Ta Mako ma na me nejaky spatny vliv, takhle porusit kontrakt a nechat nekoho bezet, jen aby nebyla nasrana... Nejak meknu :-D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam