• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    INF1466Star Wars: The Old Republic™ - You were deceived!
    OLA44
    OLA44 --- ---
    Cervene veci se slotama, kdyz z nich vyndam vsechna vylepseni tak maji v zakladu stejne staty?
    DWAY
    DWAY --- ---
    ALONSY: To nevim, ja se snazil sbalit Kiru, ale zjistil sem ze neni lesba tak alespon Doca :-D
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    Já jsem popravdě taky z companiona nervní.
    Má T7 companion quest? Protože mám 7k reputace a nic mi nezadal, jen pořád kecá o nějakém týpkovi co by ho chtěl najít.
    DWAY
    DWAY --- ---
    ZAREK: takze do levlu 30 mam smulu a pak me ceka milion rozhovoru s Mako :-D ok dik
    ZAREK
    ZAREK --- ---
    DWAY: na nar shadde je bonus serie na levelu 30 a ten class qst je tam, go figure :p
    DWAY
    DWAY --- ---
    ZAREK: no uvidime, ted sem 25 a dochazim posledni lokaci v nar shadaa. Jak pak nic tak budu trochu nervozni :-D (i kdyz ten class q byl 30 tak nevim)
    ZAREK
    ZAREK --- ---
    DWAY: je to i zavisle na levelu
    DWAY
    DWAY --- ---
    pravda sem teprve vylezl z correlianske casti.
    DWAY
    DWAY --- ---
    KID_MCHUTT: udelal, prisel sem do nar shadaa a pokecal tam s nejakym cendou, dalsi sem nedostal, ze pry si to musi promyslet.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    DWAY: až uděláš companion quest :)
    DWAY
    DWAY --- ---
    Ty jo bud se mi bugla mako, nebo jo progress s companionem zavisly i na lokacich. Posledni pokec sem mel tak na 2000 affiction, ted mam 3500 a porad nic.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    LAAZI: u BH s prostředním stromem je to nemlich totéž :) jenom teda točíš ty ability čtyři :)
    LAAZI
    LAAZI --- ---
    DWAY: Tak u gunnery commanda (teda to samy jako mercenary s prostrednim stromem) je lepsi arpen, protoze pak svym zakladnim utokem, kterej mas o neco vejs ve stromu, stackuje taky armpen a u komanda jmenuje GRAVROUNDGRAVROUNDGRAVROUNDGRAVROUND vsecky hrozne penetrujes.
    Pokud z nejakyho duvodu jedes ten strom vpravo, tak je asi lepsi ten dotkovej cylindr.
    U vanguarda/powertecha nevim.
    DWAY
    DWAY --- ---
    je lepsi pro BH ten dotkovy cylindr nebo ten s armor penetrackou?
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    TAJEN: Bezne zazivam hry, kdy je v nasem tymu 5+ komand :P Krasny hry, zejmena kdyz se mezi sebou vsichni healujou :P :DDD
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    ZACK: Jo jasne tenle skill nezdasemi zeby to nekoho zabrzdilo :))

Stve me ze me to pote 50ce fakt prestlo bavit.. craft onicem .. PVE me odnaucili a pvp dokola vtech pritroublich arenach uz nuda .. uz se lognu vzdy ve 13 pozabijim naky republikany vyberu reward a odlog max lognu vecer kdyz me nahodou nekdo veme do 4ky do wz.. navi me sere ze mam Tech equip ale bracery a pasek a flintu musim mit enforced .. na vejkend snad budu v bete jedne nove hry tak si od swetru asi odpocinu a v pondeli to snad rozjedu nanovo.. jinak nezdase vam ze neco udelali se smuglerama ? Sem logl forfun scrundelku a cece ja uz v pvp skoro nic nezabiju sme do snajpra lvl 11 museli strilet dva smugleri 25+ abysmeho zabili :)) Zato bych rekl ze ted spis frcej comanda tech je ted mraky .. 50 daj do tejdne a shealem za zadkem toje malinko nezabitelny a s jakou pravidelnosti dome valej ty slupky 3k+ :)))
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    LAAZI: Z toho dycky tecu, kdyz treba potrebuju dorazit grupu potvor, nebo nejakyho elitaka a nez ho dorazim tak se jen tak tak pripojim, pak kliknu na pripojeni do WZ, jdu si pro piti, vratim se,zjistim, ze sem neodmack dementni mezernik, tak odmacknu, rychle odklikam video a pak zazivam nadhernej let na speederu, kdyz doletim, cekam nez se mi otevre silove pole a pak se marne snazim dobehnout k nejakymu opozdilci :P
    LAAZI
    LAAZI --- ---
    ALONSY: No ono se to prave obcas deje i kdyz loguju hned a neletim sam, leti fakt treba pulka teamu.
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    LAAZI: Mají se logovat hned a ne čekat na poslední vteřinu:P :))
    (ještě kdyby tak bylo poznat do jaké WZ se to připojí, to mě spíš znervózňuje že člověk nepozná:)
    LAAZI
    LAAZI --- ---
    Btw taky vas tak bavi ten val na zacatku warzony s obranou dveri, jak pulka teamu na zacatku jede na speederech, a jede, a jede... a kdyz dojede, tak uz je republic scum v druhy mistnosti? :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam