• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    INF1466Star Wars: The Old Republic™ - You were deceived!
    DWAY
    DWAY --- ---
    LOBOTECH: A o tom to je .)
    WILLIK
    WILLIK --- ---
    KURE: proto pisu ze si to kazdy muze zkusit.......uprime me je fuk jestli budou kosticky nahanet stverecky nebo carky strilet tecky po sobe navzajem nebo to budou delat super vykresleny animovany/renderovany/ofoceny/lidma hrany 3D do mozku neurospojema implantovany total realny *postavy* - me zajima s kym (rozumej znamejma a kamaradama) a jak dlouho u toho potencionalne vydrzej..........
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    DWAY: Bylo to lepsi nez ultima online a webovky :))
    DWAY
    DWAY --- ---
    WILLIK: ale jo, o tom zadna. Jen v te dobe zjevne nebylo nic lepsiho :) Protoze jinac by se 90% populace odjebalo zpatky odkud prisli :-D A nebo je svet warcraftu (ted nemyslim nazev ale proste universum) tak silny ze to lidi drzelo i pres problemy. Ale tipoval bych z vetsi casti to prvni a z mensi to druhe...
    WILLIK
    WILLIK --- ---
    ALONSY: co raidy, ale takovy UBRS pro 15 a STRAT + SCHOLO pro 10 lidi :)

a prvni battleground byl Tarren Mlejn proti JihoPobrezni teple hlidce :)
    az nekdy po pul roce prislo wsg a av
    a raid byl MC + Onyxia pozdeji Azuregos + Kodžak

kazdej minor patch resil mrte bugu/fixu, kazdej major patch pridaval kontent :)
    MICKK
    MICKK --- ---
    WILLIK: tady lidi nadávaji na padny a ty jim cpeš mývali (;
    KURE
    KURE --- ---
    WILLIK: bla bla bla, 2mesice po vydani z TERY odejde 50% lidi ktery se svezli po hype a 5% whineru bude plnit fora žvástama...
    WILLIK
    WILLIK --- ---
    ALONSY: le fu
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    WILLIK: Nezájem :) (ne že bych to neříkala vždycky:)))
    WILLIK
    WILLIK --- ---
    Vsak pockejte az vyleze TERA a bude klid :)
    Kdo mate xichtoknihu tak ji tam sledujte oteviraji obcas po vecerech/vikendech free stess testy a je to bombice
    KALTY
    KALTY --- ---
    ALONSY: ale pamatuje ;) tedy alespoň já.
    Ale pro mne to dřív bylo prostě něco nového, jiného, potkal jsem spoustu lidí a bylo to v něčem jedinečné :ú
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    DWAY: Já mám pocit, že jsou lidi strašně netrpěliví, koupí hru a hned čekají že bude tak rozlehlá jako WoW, nebo EVE. A nemluvím o těch věcech co jsou rozbitý a otravný - jako AH, otevírání víc oken najednou atd. ale vyloženě o contentu.
    Kolik mělo WoW na začátku raidů a battlegroundů? :)
    To už si nikdo ani nepamatuje:)
    ZAREK
    ZAREK --- ---
    DWAY: vzhledem k tomu ze ta hra je koncipovan hlavne pribehove tak mi to vubec nevadi
    DWAY
    DWAY --- ---
    FIONOR: Tohle chapu, ale to uz jsou bohuzel spise klady pro single a ne mmo :)

ale jasne ono hlavni je ze to cloveka bavi neni dulezite proc a jak, spise sem mluvil v sirsim hledisku, ze esli se bude chtit tor udrzet, bude se muset chca nechca priblizit wowku.
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    DWAY: Me to smutny neprijde. Me wowko bavilo, ale stejne jako mnoho jinych her, mi uz nema co nabidnout, takze ja si nestezuju, naopak, uzivam si SWTORu, protoze mi momentalne nabizi mnohem vic jak wowko. Az prestanu hrat SWTOR, tak to neznamena, ze se vratim k wowku :) Proste bud bude zas neco noveho v jine hre a nebo hrat nebudu :) Co delat, je dycky :)
    DWAY
    DWAY --- ---
    ALONSY: To mas v klidu, jenomze ty uz si to nehrala v te dobe ne? Ja to prave jeste hraju, proto sem byl smutny :-)
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    DWAY: Já jsem teda u koukání na trailer měla slušné záchvaty smíchu, pak jsem chvíli přemýšlela jestli je to vtip a pak zase záchvat smíchu:)
    DWAY
    DWAY --- ---
    KID_MCHUTT: to je taky vec ktera tam dost lidi drzi :) Ja osobne taky expim druhou a bavim se. Ovsem tak dva alty na kazde strane a pak uz to dal nepujde, protoze planety se az na class q menit nebudou. Leda ze by dodali ty slibovane nove lokace...
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    DWAY: člověče, nevím, já zatím vyexpil dvě postavy a jedu třetí a nudu nevidím :)
    DWAY
    DWAY --- ---
    LOBOTECH: A to je prave to smutne, a to ze i kdyz jde wow do sracek (zjednoduseni, slunickove pandy, a tak...) tak je to porad nejlepsi hra na trhu. Uprimne doufam ze SWTOR se za rok kvalitou (ne obtiznosti, ale servisem, optimalizaci, propracovanim lokaci atd..) priblizi WoWku. Pak rad unsubscribnu WoWko. Protoze po zhlednuti traileru na Pandarii jsem byl proste smutny...

ALONSY: nevim, jen sem slysel od par lidi na wow ze to po vyexpeni byla nuda. Jakoze jasne, neni to uplne podlozena informace kterou sem si osobne overil, ale cisla mluvi za sebe. Proste velky boom ze zacatku a za mesic - dva, velky navrat na WoW.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam