• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    INF1466Star Wars: The Old Republic™ - You were deceived!
    INF1466
    INF1466 --- ---
    WILLIK: no abys pak nebyl zklamanej, nic takovýho neoznámili, jediný co potvrdili, že s příchodem ranked WZ dojde ke změně v systému získávání armorů, ale ne že přidaj nový... osobně to vidím tak že třeba za vyhranou ranked WZ všichni členové vítězného týmu dostanou jeden battlemaster token, nebo něco v tomhle stylu. Ale tak třeba překvapí a přidaj něco co neoznámili .-)
    WILLIK
    WILLIK --- ---
    DWAY: a co teprv TBC kontent s posloupnosti/navaznosti raidu/hc instanci a outdoor bossu a delani pristupu od Karazhanu po Black Temple.
    PELENDUR
    PELENDUR --- ---
    KALIBAN: tak ti řeknu že to je pičovina - a hraješ s whinerama co si nedokážou připustit že je něco jejich chyba - já chodím operace i HM v podstatě denně a kromě pár notoricky známých zabugovaných bossů jsou wipe jenom kvůli tvojí blbosti.
    DWAY
    DWAY --- ---
    WILLIK: Both factions will need to complete unique, and challenging quests to gain access to the Onyxia encounter. A tohle mi kurva chybi. Nemuselo by to byt tak brutalne challenging, ale proste alespon nejakou snahu vyvinout...
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    WILLIK: Na tomhle je nejhorsi, ze to co napisou do patch notes, neznamena, ze je opraveno :D Vykopavani z WZs se deje stale, zamrzavani se deje stale :P Ale ono se to zlepsi, jsem optimista :)
    KALIBAN
    KALIBAN --- ---
    LOBOTECH: hele nevim jak casto chodis ty opsy v hardmodech... nicmene kdyz mi nekdo kdo to hraje 24/7 rekne, ze z 15ti wipu jich je 13na nejakej bug, abilita ktera se spusti o 30sec jinak nez ma, maintank propadne texturou, nekoho to vykopne.. a tak... tak mu celkem verim..

TRAGED: opet, uznam srovanni s wowem pred 3-4 rokama, kde swtor tezce neobstoji, ale srovnavat novou hru s novejma technologiema, testerama a vsim, s necim co vyslo kdyz sem byl este panic.. mi prijde krapet divny...
    WILLIK
    WILLIK --- ---
    tady mate realese patch, muzete si porovnat s patch notes od swtor co a jak a nemlatte tu prazdnou lebku http://www.wowwiki.com/Patch_1.1.0 uplne dole je seznam dostupnych patch notes pred a po release
    WILLIK
    WILLIK --- ---
    TRAGED: jo jakoze si na lvl20 nemel ve hre lvl60 raid bosse? aj ta krajta tomu rikam fail
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    WILLIK: To mame dva, nejak tam nevidim tech 80 procent :) Me taky boss prohodil stenou nekam na krizikovu, respektive na oranzovy metro, ale stalo se mi to jednou :P
    WILLIK
    WILLIK --- ---
    ve vetsine HM kde se boss hejbe za tankem jde o neco oprit tak ze zustane stat na miste a necha se rezat - dobre kdyz uz chytne enrage :)
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    KALIBAN: A ted tu o tom jak WoW raid bossove byli po launchi bez bugu :) Oh wait... oni tam vlastne zadny na zacatku nebyli :]
    WILLIK
    WILLIK --- ---
    LOBOTECH: prvni v palace, nekoho to skopne dolu a boss se resetne; tusim druhej boss vyhodil snipera nahoru na rantl od sloupu dal si ho targetu a jelikoz na nej nemohl tak tam jen stal a nechal se z 99%hp sezerat na nulu (i "pozitivni" bug je porad debilni bug)
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    KALIBAN: Ale hovno. U MMO jde na zacatku o potencial a support, WoW startoval proti EQ1 a AO oproti kterym byl v podstate bez kontentu, to co proc se tak chytil je jednoduchost a podbiziva stylizace.
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    KALIBAN: Me se zda, ze si si tak trosku zaprehanel :) 80 procent raidovejch bossu se buguje? Napis ktery a jak or didnt happen :)
    Me treba Hard Mody bavej hodne.
    DWAY
    DWAY --- ---
    WILLIK: Tak ja si taky nestezuju :) Z me strany to je kritika. Ale hra me bavi...
    WILLIK
    WILLIK --- ---
    JAFROST: toho se dockame az vylezou ty ranked wz (predpokladam)
    KALIBAN
    KALIBAN --- ---
    ALONSY: hele porovnavas deset let starou hru s necim co vyslo ted... to asi uplne ne ne? jakoze oni ted konkurujou ne wowu pred deseti lety, ale wowu ted... a proste pokud chces uspet, musis mit neco, cim potahnes... coz swtor ma, ale nemuze se dit, ze ti 80% raidovejch bossu neustale buguje... co se tak bavim s noliferama ktery ten endgame content davaj.. tak je to naprosto tragicky HM raidy jsou proste nejvetsi voser...
    WILLIK
    WILLIK --- ---
    LOBOTECH: tak to bylo snad jedine co tehda jelo jak to bylo s datama u EQ a LA netusim a diky wow me/nas ostatni mmorpg az do warhammeru nemuseli zajimat - pak se semo tamo objevilo neco slusneho jako treba RIFT, ale nevydrzelali u toho lidi mno :)

A jeste jednou ja uz si na SWTOR nestezuju - nemam uz duvod a ano jeste ho hraju a bavi me to i kdyz velice rad cas od casu prepnu na World of Tanks nebo League of Legends a Skyrim jsem taky jeste nedohral, plus nam porad lezou z der nove dily serialu a 720/1080p fimy takze ja jsem spokojenej parchant.
    JAFROST
    JAFROST --- ---
    Z jiného soudku... doufám, že brzo přihoděj nějaký nový pvp armory. Hraju DPS Jugga a v podstatě jsou mi všechny nabízené bonusy v heavy armorech k ničemu. Achjo.
    WILLIK
    WILLIK --- ---
    DWAY: hele ja zacinal s korejskou closed beta verzi - pred tim jsem hral "jen" Earth and Beyond (coz bylo nejlepsi a zatim nicim neprekonanym MMORPG) a HNED tam nas byla ultra silna grupa, ktera pres naslednou EU open kde s nama hral dokonce NYX himself :) takze pak dovolena shadowmoon a uz to jelo rozhodne se nebylo kam zvracet takze to tahlo dal a nasavalo to vic a vic lidi
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam