• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    INF1466Star Wars: The Old Republic™ - You were deceived!
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    DWAY: Jako to s tema medailema je blby, pac to, ze lidi nebudou farmit medaile znamena i to, ze se budou min snazit. Ikdyz uvidime no.
    ZACK
    ZACK --- ---
    INF1466: Ja chtel bejt jeden z tech vycuranku, co si otevre na Fleete bazar AAA Speeders, tak abych jen nesplachnul naskudleny credity do vesmiru.
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    DWAY: Už teď jsou ty ops dost easy co jsem četla:)
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    Jediné co se mi na tom patchi líbí je, že healeři budou dostávat lépe odměny. Zrovna když už žádného nehraju:D
    DWAY
    DWAY --- ---
    LOBOTECH: No moc to nezakrini, zpraseni muze znamenat, i ze to zlehci, a pak prijdes do operace s partou kterou si nikdy nevidel a za hodinu to mas dole se dvema lidma akf...
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    INF1466: Jako že bude stačit zabít 150 hráčů ve WZ?

+ zvýšení valoru a a a... Ach jo, já věděla že tenhle den přijde, ještě že jsem rerolnula tu republiku, teď mám jen valor 52 a skoro žádnou výbavu, tak mě to nemusí tolik trápit:P
    INF1466
    INF1466 --- ---
    ZACK: pochopil jsem ze v 1.1.5 budou speedery on sale (levnejsi, bez pozadavku na social nebo side lvl), a až v 1.2 to bude změněný

LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    Rikejme si co chceme, stejne to budem hrat i kdyby to zprasili sebevic :o) Kazdopadne radeji at je to tezsi, nez aby se z toho stalo dalsi wowko :)
    INF1466
    INF1466 --- ---
    ALONSY:
    DWAY:

jj taky bych to chápal jako lepší, případně bych nechal aby to dotky přerušili, ale jen při zakástění a ne při tikání.. tak to doufám i bude...

medaile sou jen čtyři, ale je za ně desetkrát víc valoru, je to proto aby lidi hráli ty warzony a nehonili si medajle, akorat ze s tim jak se ted bude ve warzonach plnit ilum quest tak zas nekteri jedinci budou honit killy i bez medajli.. nu coz
    ZACK
    ZACK --- ---
    ALONSY: Neslibovali, ze budou speedery BoE? Jeste k tomu byl takovy docela hezky napsany ekonomicky journal, jaka to neni sance pro investory a spekulanty.
    DWAY
    DWAY --- ---
    ALONSY: To ale celkem dava smysl ne? Vem si ze ty mojmira nadotkujes, a muzes si na pul minuty nekam odbehnout, pak se vratis nadotkujes ho znova a zas uteces, proste pak neni sance prebrat vez. Jde tam proste o to ze do nej musis svacnout ruco (instant, cast, whatever) a ze kdyz odbehnes, nebo te zabije tak ma sanci prebrat tu vezku nez dobehne nekdo jiny...
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    ALONSY: Dotky nebudou fungovat aby hra byla sviznejsi a vyhravali jen ti co maj lepsi gear :o) Na gearu uz se pracuje, takze je mi to pomalu sumak no :o)
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    3/6/2012 | Star Wars: The Old Republic
    http://www.swtor.com/patchnotes/1.1.5/362012

Některé změny se mi vážně nelíbí.
    Že DOT nebudou přerušovat přebírání věží/plnatování bomb?

A co s těma medailema - když se počítají jen první čtyři - k čemu tam pak jsou? Proč to člověk nedostane rovnou?

Je to celé podezřelé, jsem zvědavá na ten dubnový:)
    ZACK
    ZACK --- ---
    DWAY: Ja ti jen rikam, ze si tim otravnej, ty lavino. Kritika je soucasti diskuze, sem nekde slysel.
    DWAY
    DWAY --- ---
    SYLVAEN: A co se tyce kritiky tak prave spise kritizuju mechaniky (viz nejasne odpovedi v dialozich), nemoznost transferu mezi serverama i kdyz je spousty serveru na kterych uvizly 50ky a uz tam nikdo nehraje, a nebo treba repetitivnost, ci malou variabilnost lokaci a q. (viz muj prispevek na Tatooine a Hoth vs Alderaan a Nar Shadaa)
    DWAY
    DWAY --- ---
    SYLVAEN: Ja nesrovnavam kulhanka s torem, mi jde o obsah toho prispevku. Kdyz si tu clovek dovoli hodit nejakou kritiku, tak se na neho sesype lavina Zacku. Ale kritika je taky soucast diskutovani. A ano byly tu diskuse wow > swtor, ale to ze sem si dovolil zminit procpak asi nefungoval PTR testing neni jednou z nich...
    SYLVAEN
    SYLVAEN --- ---
    DWAY: Je diametrální rozdíl mezi autorem jehož jediná invence spočívá v obměně jmen hlavních postav mezi jednotlivými knihami (a přesto sám sebe považuje za tvůrčího spisovatele), a MMO hrou která od začátku proklamovala "nemáme rádi slovo WOWKiller, nechceme se srovnávat, děláme věci jinak a děláme je po svém".

Je těžké najít správnou rovnováhu mezi přílišnými nároky zmlsaných whinerů ("acho bože ach bože SWTOR má jen tři endgame raidy, co jen budu dělat já nebohý") a nezřízeným obdivem těch kteří tak dlouho hladověli po StarWars hře z dílny BioWare. Oba tyto pohledy jsou krátkodobé, krátkozraké, a krátkopérné.

Doporučoval bych vynechat veškeré whinování ohledně game contentu (nebo jeho absence), ke skutečným průserářům typu Age Of Conan nebo Warhammer Online to má na míle daleko. Spíš bych doporučil hodnotit hru podle toho jaký přístup k opravám, updatům a dalšímu vývoji hry její autoři mají.
    DWAY
    DWAY --- ---
    [ FOSSY @ Jiří Kulhánek a jeho knihy ... Vládci strachu, Cesta krve, Divocí a zlí,... ]

Tady tento prispevek by ste si meli nekteri ubrekanci precist, a trochu to preformulovat na tuto hru...
    DWAY
    DWAY --- ---
    ZACK: Kdybych byl nespokojeny zakaznik, tak uz davno nejsem jak ve hre, tak v tomto auditku, pletes si vesmir s odrazem hvezd na vodni hladine...
    MICKK
    MICKK --- ---
    DWAY: ale jednou souvisí s druhým, když není na co se připravit co bych dělal na ptr
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam