• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    INF1466Star Wars: The Old Republic™ - You were deceived!
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    INF1466: a protože jsou to burani z balíkova, instalujou ho v main time a ne v době, kdy to platící zákazníky nebude srát...
    INF1466
    INF1466 --- ---
    KID_MCHUTT: no instalujou tam ten trapnej ctyrdenni vikend..
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    ANARCHA: je to fakt jak u debilů - podle jejich fór (takže dev teamového času) je poledne - tzn. jako obvykle serou na to, aby si uvědomili, že existuje taky něco jako Evropa. Ta hra mě baví, ale s tímhle přístupem se na ni vyseru, protože platit za to, že servery běží když jsem v práci a neběží, když mám čas hrát, mě opravdu nebaví.
    ANARCHA
    ANARCHA --- ---
    KID_MCHUTT: taky mě s tim už pěkně serou v úterý plánovanej budiž pak v šest neplánovanej půl hodinovej to si člověk říká co tam ti blbci dělali půl dne a teď zase na dvě hodiny to jsou fakt amatéři jak prase.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    (o tom, že na těch nepřehledných fórech jsem nenašel jedinou zmínku o tom proč a co ani nemluvě...)
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    teda, mám pocit, že si BW dělá kozy. Další neplánovaná maintenance v main time...? jak u debilů
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    tak mit treba dve planety kde by se delali deily questy jako se normalne delaj se sanci i ze se tam potkam s republikou by byla paradni. to by me bavilo asi i vic jak ten ilum
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    ROENICK: hele to PVE je opravdu mazec kdyz si odpustis nektere heroic ukoly tak se to da krasne projit. S plnenim planetrnich bonus ukolu si vydelas i na slusnou vybavu. A fleshpointy sou taky mazec. Ta story je dobra tam se neda nic vycitat ale hold hosi delali spis normalni hry nez MMORPG

INF1466: jo no cekal sem naky souboje a napdani na planetch ne prijdu na ilum tam z toho mam comix a nic tam neudelam, warzony nak moc nechodim protoze pokazdy dostnu hutball a ten me nebavi teda

DWAY: to musel bejt nakej honibrk asi nebo hledali datacrony a nahodou te potkali a tak pohonili ega no :)
    ZAREK
    ZAREK --- ---
    MICKK: napriklad to, ze puvodne sem chtel hrat SWTOR jako "singlplayer" kvuli pribehum a tomu, ze je to de-facto kotor 3 a krome toho mne pvp v podstate nezajima. :)
    MICKK
    MICKK --- ---
    CARB6N: to je každej kdo hraje hru bez full lootu (;
    CARB6N
    CARB6N --- ---
    MICKK: "kazdy, kdo hraje na pve serveru je slabosska mrdka"
    DWAY
    DWAY --- ---
    INF1466: Jestli neni, tak to rekni tem 2ma 50kam co me reskillovaly na alderaanu :-D
    MICKK
    MICKK --- ---
    INF1466: spíš proč to rozdělovat, když ta hra ti ani na pvp serveru pvp nenutí, spíš tě odrazuje
    INF1466
    INF1466 --- ---
    jestli by ta otázka neměla znít na co jsou v pve hře pvp servery :)
    ZACK
    ZACK --- ---
    MICKK: Jak psal INF1466, to nikdo nemohl pri startu tusit a ten warning, kdyz se snazis logovat na PVP server taky dela svoje. Ja mam postavy na dvou serverech, jeden pve, druhy pvp, ale na pvp prakticky nehraju, protoze neni duvod. Kdyz mam tu potrebu, tak si zapnu pvp flag, coz casto vyprovokuje i lidi, kteri by jinak do pvp nesli. Samozrejme to neni pro nekoho, kdo ceka zastealthovanej nekde na krizovatce a zabiji nic netusici kolemjdouci.
    MICKK
    MICKK --- ---
    ZACK: právě vůbec, třeba v uo jsem to chápal, když byly dungeony sdílený. Tady jsou flashpointy přístupný ze zón uzavřených pro jednu stranu a i na sdílených planetách je 95% misí plnitelnejch v lokácí jedný strany, takže je ta interakce snížená na absolutní minimum. Musel bych bejt fakt magor abych letěl zabíjet lidi na planetu půl galaxie vzdálenou a potom hodin jedt speederem do lokace kde potkám nepřátele (;
    ZACK
    ZACK --- ---
    MICKK: Ja za tim citim spis nez otazku takovy elitisticky "kazdy, kdo hraje na pve serveru je slabosska mrdka", jinak je odpoved snad naprosto jasna: Klid na PVE.
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    INF1466: Já teda zabiju koho potkám:)
    A klidně desetkrát za sebou :)
    Jenže je spíš problém, že jsem za celou dobu levelování imperiálních postav potkala dohromady 2 lidi z republiky a když jsem hrála za republiku tak tak do desíti impéria, když nepočítám akce, kde nám napadali města ve dvaceti:)
    INF1466
    INF1466 --- ---
    MICKK: asi lidi cekali ze world pvp bude o gankovani, coz neni protoze z toho nikdo nic nema a tak se na pvp serverech stejne lidi akorat mijej a nenapadaj :) coz nikdo nemohl pred vydanim tusit a menit server se asi nikomu nechce... oni ty pvp servery jsou v podstate taky pve :)
    MICKK
    MICKK --- ---
    btw co clověka vede k hraní na pve serveru?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam