• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    INF1466Star Wars: The Old Republic™ - You were deceived!
    DWAY
    DWAY --- ---
    KID_MCHUTT: Ano platis sluzbu, a jiste sis k te sluzbe precetl EULA ktere si zatrhaval pri instalaci a kde je zminene ze si vyhrazuju vypnout kdykoli servery na maintenance...
    ZACK
    ZACK --- ---
    KID_MCHUTT: Aby ses neposral, tak to dve hodiny nejelo, zrovna kdyz ty si chtel. Tak se obcas neco nepovede a je potreba to udelat hned, tohle je tvoje prvni mmo nebo mas jen kramy?
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    ZACK: tohle nepovažuji za validní argument. Main time mmo v pracovní dny je cca od 18:00 do 1:00 místního času nezávisle na lokaci. Vypínám-li servery v main time, jsem diletant, který tenhle aspekt mmo poněkud odignoroval.
    ZACK
    ZACK --- ---
    KID_MCHUTT: Jo to o ty sluzbe je taky dobra hitovka, jeste jim napis, ze za ty dve hodiny, co to bylo dole, chces den navic. To mas uplne jedno, kdy to vypnou, vzdycky se najdou lidi, kdy v ty dobe zhrovna hrajou a jenom tehdy.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    INF1466: hezky jim to padá :)
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    ZACK: To asi ano. :)
    Platím službu a pokud služba nefunguje k mé spokojenosti, není to můj problém. Navíc to, že nemají oddělené klienty (i přes to, že servery ano), je jenom ukázka toho, že architekt toho řešení přemýšlel prdelí a ne hlavou.
    INF1466
    INF1466 --- ---
    tady nekde jak jsem naznacil to vydali ;) myslim ze ten pokles je trapi vic nez tisic penezenek.

EA Basic Chart | Electronic Arts Inc. Stock - Yahoo! Finance
    http://finance.yahoo.com/q/bc?s=EA&t=1y&l=on&z=m&q=l&c=
    ZACK
    ZACK --- ---
    KID_MCHUTT: To psal nejaky brigadnik a nepochybuju, ze se nad tim zasmal s dalsima otrokama, kdyz to odesilal :) Je to spojeny z technickych duvodu, protoze je jeden client, jeden zpusob distribuce a nejsou schopni to v soucasnosti casove oddelit podle regionu.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    ZACK: jasně :) však mě to varování taky jenom pobavilo - a rada použít příště "farmer" místo "redneck" mě rozesmála :) Což nemění nic na tom, že přístup BW k EU zákazníkům je něco, co jim body fakt nepřidá.
    ZACK
    ZACK --- ---
    Pouzit slovo redneck jako urazku a divit se, ze to nekoho urazi a pise mu, ze se nenecha zbytecne urazet, to je taky dobra ukazka mentalni pohody :) Kide, ty vole, get the fuckin life :) S tvy wallet se neposerou, takovych hysterek jim pise denne nekolik desitek.
    INF1466
    INF1466 --- ---
    prodej akcie EA a kup APPLE :)
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    ZAREK: možná jim vadí to "vote with wallet" :)
    ZAREK
    ZAREK --- ---
    *homo
    ZAREK
    ZAREK --- ---
    KID_MCHUTT: to bude v tom pripade asi sexual :p
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    ZAREK: podle EA a BW je :)
    ZAREK
    ZAREK --- ---
    KID_MCHUTT: kurva ale redneck neni ani jedno z : political, religious, sexual, or racial in nature
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    KID_MCHUTT: a druhej :D - špatně je prý slovo redneck. když jsem se zeptal, jaké slovo jsem měl použít, bylo mi odpovězeno "farmer" :D :D :D
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    OLOLOL

Dear Kid_McHutt,

You have received a new private message at STAR WARS: The Old Republic from CommunitySupport, entitled "You have received a warning at STAR WARS: The Old Republic".

To read the original version, respond to, or delete this message, you must log in here:
    http://www.swtor.com/community/private.php

This is the message that was sent:
    Dear Kid_McHutt,

You have received a warning at STAR WARS: The Old Republic.

Reason:
    -------
    Inappropriate Content

Your post was recently edited for violating the Star Wars™: The Old Republic™ community Rules of Conduct. Please note that this is just a friendly reminder of the Rules of Conduct - no infraction points have been added to your account!

Comments that are political, religious, sexual, or racial in nature are considered inappropriate for the forums.

We appreciate your understanding, and ask that you take a moment to review our Rules of Conduct (http://www.swtor.com/legalnotices/rulesofconduct/).

Feel free to contact the Star Wars: The Old Republic Community Team at Communitysupport@swtor.com if you have any questions about this message or its contents. Thank you for respecting our position and helping us create a fun and safe environment for our community.
    -------

Original Post:
    http://www.swtor.com/community/showthread.php?p=3436313#post3436313

---Quote---
    OK, this is the last time i will be nice. Next time, I will vote with my wallet. I like this game, it's great, but third time in row, always in maintime (and only time I have for playing) is too much.
    I don't like paying for service I'm unable to use, because some rednecks don't know Europe exists :/
    ---End Quote---
    Warnings serve as a reminder to you of the forum's rules, which you are expected to understand and follow.

All the best,
    STAR WARS: The Old Republic

Again, please do not reply to this email. You must go to the following page to reply to this private message:
    http://www.swtor.com/community/private.php

All the best,
    STAR WARS: The Old Republic
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    Zase údržba. Chybí mi poslední WZ do daily. Sakra:)
    DWAY
    DWAY --- ---
    ROENICK: ja myslim ze uz to jede...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam