• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    INF1466Star Wars: The Old Republic™ - You were deceived!
    INF1466
    INF1466 --- ---
    DWAY: ne v 1.2ce, ted stoji tak 50 ten obyc trojkovej na fleete imo
    DWAY
    DWAY --- ---
    INF1466: Jakoze jeste pred patchem stoji 225k?
    DWAY
    DWAY --- ---
    KID_MCHUTT: Tak to hoth sem si daval celkem vpoho. Ale tam sem mel jeste Mako :) Coz ty nemuzes no. Ale belsavis s blizzem potom sel taky ok. Tak nevim. Asi zalezi no.
    INF1466
    INF1466 --- ---
    včera jsem koukal na testu jaky bude novy system odmen za PVP (lvl50)a bude to cca takhle:

centurion je zrusenej
    champion je predelanej - ma jinej nazev, je to modrej gear a ma cca 100 expertise v jednom kousku, obecne expertise zvedli tak 2x v tech vecech takze kdo ma dneska champion, bude mu asi k nicemu a msito toho si koupi ten novej modrej gear - ten se kupuje za kreditky a kompet set vyjde cca na 150k kreditu
    battlemaster je predelanej - ma taky jednou tolik expertise (cca 110) a nove se kupuje za warzone commendationy. kompet set vyjde cca na 10000 warzone commendationu, takze jeden kousek za cca 1000 se da nafarmit za den....
    warhero gear - novej rank, da se kupovat pouze za body ziskane v rankovanych warzonach, ma v sobe mody lvl 61

to same v blede modrem se stalo s PVE gearem, jako novy top PVE je gear z novych dailacu v Black Hole - nova oblast na Correlii, taky maj mody lvl 61

tak to zatim vse co se tyce meho reportuze vcerejsiho PTS

jo a litak lvl3 obyc a fleete stoji 225k takze jestli se daj prodavat tak kdo tek koupi a pak proda slusne si vydela
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    DWAY: jj, taky jsem o dva levely nad tím zas*** hothem...

CARB6N: když mě PvP nebaví :( leda přes ty FP a SM
    CARB6N
    CARB6N --- ---
    KID_MCHUTT: Tak ty 3 lvly udelej pres WZ a FP a potom jen prolet class qst. Na 40tce jses na WZ strasny zvire. Budes mit 1000/1000 merc. a wz commu a na 50tce se budou pro zacatek hodit.
    DWAY
    DWAY --- ---
    KID_MCHUTT: no je fakt ze ja tak od lvl 35 projizdim ty planety se 2 lvl vice nez bych mel mit. Akorat ted voss se chystam prosvistet, a v correlii bych mel byt na lvl 47 coz si myslim ze bude zahul :)
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    DWAY: to všechno má... nicméně jsem byl v gildě upozorněn, že 40-43 je peklo na kolečkách a opravdu to tak vypadá :(
    DWAY
    DWAY --- ---
    KID_MCHUTT: no ono je to hlavne hodne o gearu. Porid mu nejake oranzove bordely, pripadne omez par komendacek a davej mu veci z q. Jinac toho moc nevydrzi. Obzvlast tank potrebuje hodne gearovat...
    ZAREK
    ZAREK --- ---
    KID_MCHUTT: jj, bavili, ale az dlouho po tom co sem to napsal sem :p
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    ZAREK: už jsme se o tom bavili - není - bude až jako poslední...
    ZAREK
    ZAREK --- ---
    INF1466: ach so, mne to zajima az to bude v releasu
    INF1466
    INF1466 --- ---
    ZAREK: na testu
    ZAREK
    ZAREK --- ---
    INF1466: a uz je to implementovany nebo ne?
    INF1466
    INF1466 --- ---
    to novy UI vypada cool :)
    ZAREK
    ZAREK --- ---
    KID_MCHUTT: tak se na nej vyser a chod s healer petem
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    ZAREK: stance drží, ale jinak je to kokot, protože furt chcípe
    ZAREK
    ZAREK --- ---
    ALONSY: potreboval by dopnkovou funkci preprogramovani osobnosti :P jinak furt pycuje na moji DS :P
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    ALONSY: (a když jsem zjistila, jak ho v tom class questu použít, tak jsem z něj nadšená byla i když měl lvl 25 výbavu+-:)
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    ZAREK: No, taky jsem z něj nebyla nadšená v posledních hodinách mého class questu, ale jinak je dokonalej, sladkej a vůbec:))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam