• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    INF1466Star Wars: The Old Republic™ - You were deceived!
    hutt
    Oficiální web | Updates
    Jak používají dřevěné kostky a stavebnice děti pri hře
    Oldrepublic.cz | SW-Tor.cz | Přehled cz/sk guild
    Torhead | DarthHater DB | R2-DB
    STAR WARS: The Old Republic - Known In-Game Issues: Updated September 4th, 2014
    Known issues

Zapište si své postavy na nástěnku

rozbalit záhlaví
    CARB6N
    CARB6N --- ---
    LOBOTECH: Tak to nevim, co si pod pojmem nerf predstavujes, protoze tohle je hodne zlej nerf.
    INF1466
    INF1466 --- ---
    LOBOTECH: no ja to nejak neresim ani moc nezkoumam, ale proc je pak tech 1000+ postu na sorcky a na ostatni klasy ne?

http://www.swtor.com/community/showthread.php?t=363688
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    DWAY: Ano, treba ja jako commando, jenze antistealth je je v tom pravem nejmene pouzivanym strome a kdyz jako komando vidim stealthera, tak nez tuknu do tabelatoru (a mam kliku ze mi ho to zameri napoprve...) tak on udela dva kroky a uz je zase z range na kterou muzu utocit. A ty robutci co skenujou okoli jsou sice hezky, ale asi jen na 3 vteriny a maj CD. Ale predevsim plati pravidlo, ze stealther na me zautoci dycky driv nez ja na nej, protoze se neda zamerit rychleji, nez on zmackne tlacitko k utoku.

INF1466: Sorcky maj opravit, ale tohle mi moc jako nerf neprijde :)
    Madness (Sorcerer)

Disintegration now increases the critical chance of Force Lightning and Lightning Strike by 3% per point.
    Calcify now increases the damage dealt by Shock, Force Lightning, and Affliction by 2% per point.
    Wrath now affects Lightning Strike and Crushing Darkness only. Crushing Darkness's periodic damage now benefits from the 20% damage bonus when it is used to consume the Wrath buff.
    The Force in Balance no longer heals the caster if no targets are hit.

KID_MCHUTT: No jo vlastne, sem zapomel, ze sniper muze znehybnovat jen droidy.... pekna pakarna.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    KID_MCHUTT: (myšleno odkladiště - cokoliv jiného (přerušení atd) samozřejmě používám
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    LOBOTECH: má to háček - jediný CC, který mám, je na roboty.
    INF1466
    INF1466 --- ---
    no socky maj nerfnout taky slusne, uz je o tom na testu tisicipostovej topic..
    LOBOTECH: tezko rict mam na tom PTS zatim lvl 10 :)
    CARB6N: vcera jsem sithnul jen jednu wz a navic hutball takze ani nevim jak vypada ta nova.. jinak smysl do 50ky to bude mit stejny jako doted... a to expeni a prachy a equip za commendationy
    DWAY
    DWAY --- ---
    LOBOTECH: Tak sou classy co maji antistealth ne?
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    Kdyz tak koukam na ty zmeny, asi bude pomalu cas zacit levelovat neco noveho. A to jsem chtel zustat u jedny postavy :P Videl bych to na shadowa, nebo scoundrela.

btw: Vcera sme hrali civil war proti tymu, kterej mel 6 z 8mi hracu se stealthem. Neskutecnej opruz :) Prohrali sme jak nic, protoze zabrali dve veze a pak na nas nabohali po jednom a jen interuptovali a s malo HPckama mizeli zas do stealthu :) Popripadne kdyz se nam podarilo zabrat, tak ve 4ech zergli nekoho u veze ainstantne zabrali :) Madness :)
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    PUEBLO: Naivo :) To ze Blizzard neco oznami jeste nezanemena, ze to je pravda :)
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    BALDUR: Nerfnou vsechny? :) Jedina nerfnuta classa je tam commando, zbytek ma samej boost na dmg, crit a heal :) Jako vazne, ted jsem procetl pulku patche a vsechno tam ma boost, krome komanda a mercenaryho :)
    BALDUR
    BALDUR --- ---
    LOBOTECH: v patchi nerfnou snad vsechny :)
    KURE
    KURE --- ---
    LOBOTECH: no je to sice frustrujici zazitek, kterej zduse nesnasim, ale kdyz neco posere nebo mu to nekritne, preziju a pak ho uz casto rozstrilim. nebo utece.

mimochodem nemate nekdo tip na dobrej asault build, pripadne nejaky co nejvhodnejsi do Warzony?
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    tak jeste dva mesice a freezuju :)) Blizzard konecne oznamil RD Diabla 3 :D
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    A hele, koukam, ze commando v patchy lehce nerfnou :) Nic zavaznyho, ale uz ted me dobrej operative, nebo maraduder rozebere behem par vterin :) (a to mam pres 670 expertise :P)
    DWAY
    DWAY --- ---
    LOBOTECH: Merc je dps. Takze tusim commando. A nevim no, ja kdyz nepouzival to cc, tak sem se musel furt healovat, no. Takhle to je hodne schudnejsi. Nemluve o tom ze si clovek udela dobre navyky :) Kdyz sem potkal na HC s nekym kdo taky umi tak to slo jako po masle, nemuselo se znacit nic. Ja sem CCcknul jednoho, on druheho a zbytek sme vymydlili.

Naopak vyhoda merce oproti guardianovi sou grupy normalu. Pustis na ne death from above, zbytek domydlis aoe strelbou nebo raketou a sou mrtvi drive nez se stihne blizz rozkoukat.
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    Reknete mi jeste jendu vec. Jak je to s accuracy v pvp? Dokud sem mel centurion, nebo champ gear, tak sem mel na itemech vetsinou crit a surge. Battlemaster mi ovsem vsude cpe accuracy. To je tak dobra pro pvp? Na ukor critu a surge? (mluvim o komandu nevim jak to maj jiny classy)
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    KID_MCHUTT: No tak to pouzivej :) Jen dmg nestaci :) A dva strong moby se daj davat pac jednoho das easy do CC a druhyho umlatis driv nez rekne "A kua!" :)
    btw: Mas biochem? Ta reuasable lekarnicka je podle me presne to co sniper potrebuje, aby byl aspon trosku schopnej prezit.

DWAY: Merce je ekvivalent vanguarda? To sem nikdy nehral, ja ted jedu commando a to je easy mode :o) CC sem nepouzil snad ani jednou vyjma flashpointu, kde tim desim lidi, pac to vypada jako vystrel do moba kteryho nekdo uz CCnul :))))
    DWAY
    DWAY --- ---
    LOBOTECH: jj cc je zaklad, jak jsem psal u merce nemam sanci dat grupu se dvema strong, pokud jednoho neCCcknu. I kdyz ted uz mozna jo, ale sveho casu to neslo.

Dokonce pouzivam cc i kdyz tam je jen jeden strong. Proste ulehceni v klidu si vymydlim ty obyc, a toho stronga pak samotneho (obcas dohealuju blizze nez se do nej pustim) Prijde mi ze u techto class chce hodne taktizovat. Protoze taktika Hurr Durr mi fungovala jen u Guardiana :)
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    LOBOTECH: nejsem taková lama, abych to neměl vyndaný, když si hraju ;) ten problém není DPS ale chcípavost :)

no uvidím.
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    KID_MCHUTT: Hele ja mel stejnej prolem za imperial agenta. Nejak sem nedaval dmg. Jenze sem pak zjistil, ze vubec nemam na panelu vymdany ability na stuny a takovej ten CC na minutu. Pak to najednou slo. Ale jinak me sniper moc nenadchnul.

INF1466: A je to k lepsimu nebo k horsimu? Me se stavajici system libi, jestli to bude zas tak, ze kazdej vetsi patch znehodnoti dosazeny veci, tak papa.
    DWAY
    DWAY --- ---
    CARB6N: Tak to je presne o tom. Pokud te WZ bavi, tak je robis i pred padesatkou a mas z toho i nejake odmeny.
    CARB6N
    CARB6N --- ---
    DWAY: Ofc. ja mam ten 44 jugga s full 44 valorem a porad me ty WZ baveji, ale aspon jsem mel za ty WZ comm. co kupovat.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam