• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    INF1466Star Wars: The Old Republic™ - You were deceived!
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    DWAY: To neni odvazne tvrzeni :) Nevim co jineho by bylo za tim, ze se nam vsechno dlouho loaduje, nez spatna architektura :) Vykon serveru to asi neude :)

Me zas nejdou protonovy torpeda strilet vubec :) To pise, ze mam pockat az se zameri, coz sem cekal v ramci testu i pul minuty a protonovy torpedo sem nevystrelil ani jednou :) ale porad hledam chybu v sobe, pac ten popisek je tak jednoduchej, ze ho asi chapu prilis slozite a proto mi to nejde :)
    DWAY
    DWAY --- ---
    LOBOTECH: Tak to je pomerne odvazne tvrzeni :-D Spise bych rekl ze proste u onlinovky vznika tolik moznych kombinaci, ze proste neni jednoduche chybu odhalit a opravit.

Treba ted sem si psal ticket, ze kdyz mam protonove torpeda, tak mi nejdou strilet rakety na generatory stitu (taka ta mise jak se utoci na tu velkou lod, clouds of vondoru nebo tak nejak) a i kdyz jen tuknu druhym na raketu tak mi to proste zacne zamerovat protonove torpedo ac uz zadne nemam...

A takovych chyb si myslim vyskakuje tolik ze proste nestihaji, a necekali to no.
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    KID_MCHUTT: Me prijde ze ty chyby jsou treba i nalezene a nareportovane, ale SWTOR je tak debilne vymyslenej co do architektury, ze se jim chyby spatne odstranujou.
    Ja musim zaklepat "vžžžuum" "vžžžuum" "vžžžuum" , ze uz se mi dlouho nestalo ze by mi to spadlo, vykoplo me to z WZ (naposled asi tydne zpet) , ci nejakej zasadni bug v kvestu.
    Ale jinak rozciluju se u toho porad, zejmena kdy mi neco nejde!!!!!1111one
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    DWAY: tak.
    CORIM: kdybychom se vzájemně neznali, poslal bych tě do prdele rovno - takhle ti odpovím - ingame chyby (kraviny v chodbách, kdy se zasekne companion nebo tě vidí moby přes zeď a tak) neřeším. Těch je tak málo, že mě neserou. Ale chyby v klientu a přístupu k zákazníkům mě serou. A celkem by mě z profesionálního hlediska zajímalo, kolik testerů se na vývoji podílelo a kolik se jich podílí na tom, aby hledali další chyby v nových featurách. Moc jich nebude nebo to jsou indové/pakoši a serou na to...
    DWAY
    DWAY --- ---
    CORIM: Ale coz o to. Cechacek byt nemusis abys tam nasel spoustu chyb. Pak jde jen o to jestli prevazuje ta zabava nebo ty chyby...
    CORIM
    CORIM --- ---
    MALY_BOBIK: Protoze Kid je typickej cechacek kterej si holt musi vzdycky najit neco aby s tim byl nespokojenej.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    MALY_BOBIK: protože nemám problémy s ingame contentem, ale věcmi, které jsou okolo? A pokud se ti nelíbí moje brblání, můžeš si mě hodit do ignore a budeme mít pokoj oba.
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    KID_MCHUTT: proc to vubec este hrajes? co to tak ctu tak kdybych to nehral a nebyl veskrze spokojenej. tak je to asi strasne spatna hra kterou snad ani nikdo nehraje. nak me uz to tve zbrblani uz nebavi
    OCEAN
    OCEAN --- ---
    prodám tuhle hru, mám tam 30lvl assasina, pokud někdo máte zájem tak napište do pošty
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    ZAREK: njn
    ZAREK
    ZAREK --- ---
    KID_MCHUTT: profesionalni deformace :D
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    ha. tak jsem to porazil. ten kokotský launcher měl problém s letním časem, což psal do chybové hlášky, která ovšem neměla vlastní okno v trayi a byla shovaná za launcherem. dopíče, nestačí, že testuju celej tejden, musím to dělat i o víkendu, když chci relaxovat? :/
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    doprdele, to jsem fakt jedinej tady, kdo se nemůže přihlásit?
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    BALDUR: no, nenapadá mě kde... v nastavení jsem nic neměnil, nic nového jsem neinstaloval. Napsal jsem na customer support a pokud to dneska nevyřeší, holt přestanu hrát. Už je toho na mě moc.
    BALDUR
    BALDUR --- ---
    KID_MCHUTT: no obávám se že je chyba u tebe...
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    to, že se mi nevysvítilo tlačítko play v launcheru a nejde pustit hra je chyba u mě, nebo v tom nejsem sám?
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    SAMGARR
    SAMGARR --- ---
    EZEE: tos nemel postova, uz to jedu asi po 10:)
    EZEE
    EZEE --- ---
    Star Wars-Cantina Band Theme (1977-1999) - Meco Monardo.wmv - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=Jh4Lu02amG8
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam