• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    INF1466Star Wars: The Old Republic™ - You were deceived!
    KURE
    KURE --- ---
    PUEBLO: jop expy za warzonu jsou nezanedbatelne,
    navic mas bonus za daily Q (vyhrat jednu WZ) takze i kdyz nejses nejakej pvp maniak
    urcite se vyplati delat aspon ty daily Q.
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    lama dotaz...na pvp jde levlit? :))
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    Pockat, spatne si rozumime. Ja leveluju stejne jen ve WarZonach a na hlavnim kvestu, kterej delam stejne na vyzsim lvlu, pac WZ krapet predlevelovavaj, takze PvE neresim, resim jen pvp :o)
    INF1466
    INF1466 --- ---
    ZAREK: no ja expil tanka assasina od zacatku a 30-40 uz nic moc bez healu... pak uz to zas slo, ale sice umlatis deset mobu ale trva to :)
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    ZAREK: Sakra :) Kdyz ja si rikam, ze ze ty jeby zezadu sou docela prisny a k tomu este hromada resistu stitu a kdyz je nejhur tak hura do stealthu :)

asi pujdu do tanka no :) ale otazka je, mam dal sbirat dps veci, nebo tankovaci? Si rikam, ze s dps vecma a tank talentama, by to mohl bejt docela namel :)
    ZAREK
    ZAREK --- ---
    INF1466: Se shadowem/assassinem ani moc ne
    ZAREK
    ZAREK --- ---
    LOBOTECH: Garantuju ti ze se ti z nej chtit nebude :P
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    INF1466: co to je restit? :)
    INF1466
    INF1466 --- ---
    LOBOTECH: je to pomaly s tankem, minimalne nez mas healera poradnyho musis porad restit
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    ZAREK: Tak nejak mi to prislo :) Takze kdyz bdu levelovat jako tank, tak tim asi nic nezkazim co? Jen se bojim, aby se mi pak z tankovacicho buildu jeste chtelo :DDD znam se :D
    DWAY
    DWAY --- ---
    ZAREK: Sakra a ja jedu toho druheho pichace :-D Teda ted jedu Anni maraudera. A prijde mi ze na to jaky je ten sith pureblood obrovitan, tak ma uplne samponacky hlas :-D
    ZAREK
    ZAREK --- ---
    LOBOTECH: Hele, combat technique je super na levelovani, je to něco jako blood DK, akorát ma navíc stealth :)
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    Tak jsem od vcerejska lvl 27 shadow a nejak nepobiram tu shadow technik...... zkusmo sem prehodil na shield namisto focusu a pouzivam combat techniku (se stejnejma talentama, tj mam tam body uplne naprd) a krom toho, ze mam hromadu medajli za heal (selfheal) a protekci, tak este navic davam uplne stejnou dmg, jako s focusem.
    Je to tim, ze scaluje dmg? Jak je to na padesatce?

Uvazuju, ze na pvp pojedu ten tank strom, protoze ten s shadow technikou prevazne jen snizuje CDs na vsechno mozny.

Kdopak tu ma shadowa na padine?
    DWAY
    DWAY --- ---
    INF1466: Noooooooooooooooooooooooooooooo a ja se tak tesil.
    INF1466
    INF1466 --- ---
    WRATA: spíš příští úterý imo
    WRATA
    WRATA --- ---
    1.2 je dnes?
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    DWAY: Já kdysi někde četla že 10. :)
    Ale nevím, třeba překvapí:)
    DWAY
    DWAY --- ---
    Uz zitra? (za 16 minut dneska? :-D )
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    CARB6N: V OPS není vidět ten, kdo se loguje v posledních vteřinách většinou.
    ZAREK
    ZAREK --- ---
    ALONSY: to vypada vic nez dobre
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam