• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    INF1466Star Wars: The Old Republic™ - You were deceived!
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    TAJEN: taky mi to nak haprovalo
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Mno tak nevim co patchovali neska ale posrali zase co mohli meto behem hodiny cca 4 odlogne z wz .)))
    PIVECEK
    PIVECEK --- ---
    Tak jsem si rek, ze si zafidlam po mesici svetr a prej "An error has occurred while trying to process your request. Please, try again later. {0}" pri obnovovani subscription. Zatim jsem googloval jen lehce, tak se ptam jestli to nekdo neresil, nez na to zase hodim bobek :) Diky
    BALDUR
    BALDUR --- ---
    KURE: z ofic. fóra od BioWare: "As mentioned at the Guild Summit, we are working on a system that makes Social Gear adapt to the armor class of the wearer. However, that system will not be in 1.2. but in a subsequent patch."
    WRATA
    WRATA --- ---
    DWAY: Neni jedna z toho daily questu pro 4 na belsavisu kde jsou companion weapon jako rewardy?
    DWAY
    DWAY --- ---
    Btw existuje nejaka modifikovatelna techstaff?
    ZAREK
    ZAREK --- ---
    CARB6N: jj to je ta modzbraň pro Khem Vala
    INF1466
    INF1466 --- ---
    KURE: ja jsem spokojenej, ze na svym light tankovi muzu taky nosit neco co vypada heavy :)
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    INF1466: ne, ale přidá spoustu věcí, se kterými si tak půl roku vystačím, budu-li v práci tak vytíženej jak jsem teď :)
    KURE
    KURE --- ---
    DWAY: tak tak. nebo mohli bejt nekery light (bikiny) nekery hevy a tak...
    DWAY
    DWAY --- ---
    KURE: Presne. A pritom by stacilo aby se prizpusobily hraci. No big deal...
    KURE
    KURE --- ---
    s tim ze vsechny socialni armory sou lajt me pekne serou.
    CARB6N
    CARB6N --- ---
    DWAY: aaano
    INF1466
    INF1466 --- ---
    CARB6N: z CE shopu :P ale nekde sem slysel ze CE se da jeste za 3.600,- nekde sehnat :) jo a je to light, coz mi jako assasinovi vyhovuje, ale obecne vsechny ty hnedy social armory sou light...
    DWAY
    DWAY --- ---
    Kdyz dam stejny armoring do light a medium, medium ma vetsi armor ze?
    DWAY
    DWAY --- ---
    No jestli se da sehnat ten set to bych taky bral. Ale to bude beztak light :-/
    CARB6N
    CARB6N --- ---
    INF1466: Tenhle kybl je nejlepsi, celej ten set je cool. Urcite si pamatujes, kdes to vzal, ze jo?
    INF1466
    INF1466 --- ---
    DWAY: jojo me si nespletes, kdyz nahodou nejsem v dungu tak mam tenhle kybl na hlave a k tomu battlelama robu:)

http://1.bp.blogspot.com/-ckUUujOnVrA/Tf6_nZPitnI/AAAAAAAAEZI/XmBN4eXci-E/s1600/img-ab_imperial_trooper.jpg
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    Ja bych si poridil nejako uhi tech double bladed tycku :o)
    CARB6N
    CARB6N --- ---
    CARB6N: Republika ma stejnej, jen se pro nej musi na Corusant.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam