• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    INF1466Star Wars: The Old Republic™ - You were deceived!
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    WHITEANGEL: fakt?
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    už to frčí ! :)
    DWAY
    DWAY --- ---
    DWAY: Jen jeste nemaji moc poreseny restore. Nastesti mobil sem resetoval ted, tak bych mel mit nejaky cas klid.
    DWAY
    DWAY --- ---
    BALDUR: Abych si poridil ten android sec key :-D Nejak se mi do toho nechtelo protoze mi to prijde otravne, ale vyhody zacinaji prevazovat :)
    BALDUR
    BALDUR --- ---
    DWAY: a co dance oblecek ze security shopu? :)
    DWAY
    DWAY --- ---
    LOBOTECH: No ja kdyz uz ji mam na DS tak ji chcu koupit neco hot :-D A na slave bikini nejste nemam social... Nu coz, kdyztak casem :-D
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    DWAY: Ty jo, hele to uz si nevzpomenu :( Ja sem na temnostrane mel Juggernata a Snipera , ale uz je to nejakej ten patek co sem rerollnul republiku, vyleveil commando, abych nakonec zjistil, ze m enejvic bavi shadow, takze temna strana je ted pro mne jen pojem pro oznaceni loveckeho teritoria :) Proto mam taky legacy Ims-smasher :)
    Fakt sorry, nenapada mne ze by se mi neco delo s obleckem companionky.
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    kde pak vemnu ten chodici spaci pytel ? :D
    DWAY
    DWAY --- ---
    LOBOTECH: Tak me napada ty si zkuseny temnostranak. Stalo se ti ze jaesa mela jine hadry pri nahledu a jine pri obleceni? Protoze hned u toho jejiho prvniho oblecku, kdyz dam nahled tak to je hnusna roba jak v arabii, a kdyz to ma na sobe tak je z toho stylovy top ktery konci pod kozama :-D Je tam neceho takeho vic?
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    ZACK:
    DWAY: Diky, pretahovat to primo na portret me nenapadlo :P :)
    DWAY
    DWAY --- ---
    LOBOTECH: Nemas dalsi kolecko, natahnes ho na maina (pripadne jiz pridaneho alta) a obevi se ti hvezdice s moznyma vztahama. Mam Sitha Pureblooda a Chisse jako bratry. Sounds legit :-D I kdyz lepsi nez kdyz sem se preklikl a byli manzele :-D
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    DWAY: jo. osm dní poté, co mi vyprší subscription :) no, nevím, nevím... :)
    ZACK
    ZACK --- ---
    LOBOTECH: Do kolecka ho nedavas, ale nejsem u toho, abych ti rekl presne, osobne mi to prislo intuitivni, moc sem nad tim nepremyslel.
    ZACK
    ZACK --- ---
    CARB6N: Mne prijde logicky, ze pvp zbrane budou jako odmeny pro lidi, co leveluji pres pvp (a pro ty je 900 commu prdnuti do vetru).
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    ZACK: Aha, to mi prave neslo. Sem tam nemel dalsi kolecko do kteryho bych ho vlozil :( Musim si to prohlednour pozorneji.
    ZACK
    ZACK --- ---
    LOBOTECH: zalogujes alta, das Legacy a pripojis ho k mainu nejakym vztahem (sourozenec, potomek, adoptovany smrad, nepritel a tak...).
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    Jo jak ta legacy vlastne funguje? :) Ja sem si dal do family tree svoji 50tku, ale svyho alta nikam pridat nemuzu :P Podvod! :)
    DWAY
    DWAY --- ---
    CARB6N: Na rataki shadowa nepotrebujes 1,5 mega staci mit jakykoli rataki char lvl 50.

Coz zas dava smysl ze muzes jako legacy classy vyuzivat jen ty co uz mas na lvl 50.
    CORIM
    CORIM --- ---
    CARB6N: Tak bych ti skoro rekl - neprohravej.

Mne se ty veci v patchi 1.2 libi - ale jsem prakticky vyhradne PvE hrac a jediny PvP do kteryho bych sel je open world PvP - v okamziku kdy by mne nekdo z Imperia/Republiky nasral face to face.
    CORIM
    CORIM --- ---
    FIONOR: V ramci zniceni konkurencni civilizace jim hodim na hlavni mesto atomovku. To je pomerne viable target a vetsina civilizaci se zhrouti kdyz prijdou o hlavni mesto (potazmo vladu, potazmo nejvyssi nadrazenou infrastrukturu). Nemecko se v WWII zhroutilo doopravdy az po dobyti Berlinu. Rimska rise se zhroutila dobytim Rima. Francie byla ~ 400 let v utlumu protoze anglicani dobili Pariz. Prska rise se vicemene zhroutila potom co Alexander dobyl Babylon.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam