• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    INF1466Star Wars: The Old Republic™ - You were deceived!
    DWAY
    DWAY --- ---
    Damn, tak sem vcera logl ze se zajdu kuknout na tatooine na ten event a ono uz to neni :-/
    KURE
    KURE --- ---
    INF1466: dulezity (mozna nejdulezitejsi) augmenty dela Armstech.

VESNACH: moje rada zni vem si na zacatku tri sběry. slicing, scavenging a to bio-neco. spoustu matrose proste nasbiras z mrtvejch nepratel a valejici se na zemi.
    az si ocuchas víc tu hru vem si nejakej opravdovej craft.

Ale porad asi plati na Main char Biochemka (nekonecny bufy a medpacky) a na nejakyho alta to co psal INF1466.
    INF1466
    INF1466 --- ---
    VESNACH: max lvl craftu je 400 a na jedny postave muzes mit maximalne jednu craftici abilitu.. sbiraci omezeny nejsou, ty muzes mi klidne vsechny tri

kraft ted od 1.2 ma smysl ten armorovej na augumenty a stale biochemka, jinak asi nic
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    a jeste jednu otazku bych mel. je nejak omezeny kraft nebo gateherink? Tim myslim treba pocet povolani, ktere muzu mit nebo level do ktereho je muzu provozovat...
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    TAJEN: sem taky rozjel skundika :) jak si na tom vubec stoji ve warzone? hledal sem a nasel ohledne smuglera celkove hodne rozporuplny nazory, je treba neco co se z hidu vyslovene neda zabit?
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    No si pamatuju prave ze jeste dyz sem 1.2 testoval stavalo se mi to cca po hodine hrani skoro vsude.. :(
    KURE
    KURE --- ---
    TAJEN: nejen v novy
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    No to 100% JO vychazi tak na 80% ale furt je to parada ted jeste zistit co pridat bo mi nazemi vydrzi sotva tu sekundu jako kdyz sem na snajprovi a dostanu ko tak tam lezim jak mrcha nejmin 5 vterin :)) A stale si musim stat za svim ze ta scoundrelka je postavicka s kerou si uziju nejveci prcu :) Neska sem scvicne logl assika hh dam wz a pripadal sem sitam jak cvicnej terc mam nanem jen battlemastr zbran takze to byl jen samej resskill :)) Taky se vam stava ze vte nove wz se vam nak podela zvuk a spravi to jen restart cele hry ?
    INF1466
    INF1466 --- ---
    EZEE: to jsou duchové stromů podle šintoistů ;)
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    EZEE: panacek dobrej jako :) jednu dobu sem premyslel ze si jich par udelam z modurytu a dam si jen LCD jako ze mi priroda fandi pri hrani :D
    EZEE
    EZEE --- ---
    ALONSY: lepsi nez ten uchylne kreslenej panacek, ale urcite to melo svuj vyznam :P
    EZEE
    EZEE --- ---
    chcete nekdo origin account se SWTOR? za 450? posta
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    ALONSY: chybí ti tam "mám vypnuté ikonky, nevidím ani hovno" :)
    INF1466
    INF1466 --- ---
    jinak je to upravenej tenhle obrázek..aby se to na mě víc podobalo :)
    [ RAMJAH @ Star Wars ]
    ALONSY
    ALONSY --- ---

Líbí se mi nová Infova ikonka?

13 hlasy od 13 respondentů

INF1466
      INF1466 --- ---
      mě se líbí :D a na našem fórku ji mám tak půl roku :)
      TAJEN
      TAJEN --- ---
      A ted sicky budeme hlasovat jestli se nam libi nova infova ikonka :))
      TAJEN
      TAJEN --- ---
      Ahja KO jasne uz to vidim toje az vtom stromku skoro nahore dekuji :)
      ZAREK
      ZAREK --- ---
      K.O. - Abilities - Star Wars: The Old Republic (SWTOR) Database
      http://www.torhead.com/ability/dKzo3C/ko
      ZAREK
      ZAREK --- ---
      TAJEN: to je talent .)
      Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam