• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    INF1466Star Wars: The Old Republic™ - You were deceived!
    hutt
    Oficiální web | Updates
    Jak používají dřevěné kostky a stavebnice děti pri hře
    Oldrepublic.cz | SW-Tor.cz | Přehled cz/sk guild
    Torhead | DarthHater DB | R2-DB
    STAR WARS: The Old Republic - Known In-Game Issues: Updated September 4th, 2014
    Known issues

Zapište si své postavy na nástěnku

rozbalit záhlaví
    DWAY
    DWAY --- ---
    INF1466: Jo tak v tom pripade jako bych nereagoval :)
    INF1466
    INF1466 --- ---
    INF1466: sry asi jsem to nenapsal jasně, reaguji na ten článek, ne na tebe :) viz. "Vývojáři též slibují "agresivní" aktualizace obsahu, které rozšíří souboje hráčů, přidají úspěchy (achievements), zlepší podporu guild a zahrnou řadu dalších funkcí."
    DWAY
    DWAY --- ---
    INF1466: To neni agrese, to je clanek o SWTOR, a auditko o SWTOR, tudiz z toho logicky vyplyva ze lidi, z tohoto auditka, by mohl ten clanek zajimat.

A popravde mi neprisel ten clanek nejak zlvast kriticky nebo agresivni :)
    INF1466
    INF1466 --- ---
    DWAY: jen do nás s tou agresí :)
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    OGIMEI: Kdybych si chtěl zahrát blood bowl, tak si zahraju blood bowl :) je tam víc trpaslíků.
    DWAY
    DWAY --- ---
    DWAY
    DWAY --- ---
    ALONSY: Chybi tam nehral sem :-D
    ALONSY
    ALONSY --- ---

Hutball

26 hlasy od 26 respondentů

ALONSY
      ALONSY --- ---
      WENDIGO: Obávám se, že dát lidem možnost výběru by byl definitivní konec hutballu:)
      WENDIGO
      WENDIGO --- ---
      OGIMEI: Pro me je Hutball taky jediny wz ktery me stale bavi, asi bych toho PvP i nahrala vic kdyby se dalo vybrat a chodit jen jedno wz.
      KUBLAJ
      KUBLAJ --- ---
      kdyby měl někdo zájem o account, napište mi do pošty.
      OGIMEI
      OGIMEI --- ---
      Ja teda mam z wz prave nejradsi huttball, uplne od zacatku. Ale pritel ho treba nenavidel a nenavidel ho do doby, dokud jsem ho nenaucila, aby ve chvili, kdy dostane balon nezmatkoval a naucil se hazet mic dal. A po par hrach uz to bylo jeho nejoblobenejsi wz. Jelikoz je to hodne o lidech, neni to v pulce rozhodnute wz a casto je uplne jedno, ze mate celou partu malejch lvlu, jelikoz casto potkavam vyssi lvl, ktere jeste vubec nestihhli popstrehnout o cem ten huttball je a roznesete je na kopytech, i kdyz mate jediny stun v zasobe jako nic (ac vas zabijou treba 15x behem toho).=)

Ale obecne vim, ze huttball lidi nejdriv uplne nenavidi a jak se to naucej hrat tak to maj radi i castokrat vic nez ostatni wz. Aspon co se tyce naseho serveru (Progenitor)
      VESNACH
      VESNACH --- ---
      DWAY: Ale já si to ověřil :) hrál sem ten týden zadarmo a od začátku preferoval smuglera (normálně bych volil operativce, sina nebo socku) ale všichni moji oblíbní hypici byli toho času u republiky, tak jsem se během chvíle dotlačil shinkansenem na 30 a máš pravdu, doslova podlehl nátlaku „grindovaci skupiny“.
      První trpké zjištění bylo, že systém krytí (kvůli kterému mě to bavilo především) je absolutně k prdům. Místo krytí si vyčaruju z nohavice brokovnici nebo instantní pleksisklo, takže krýt se za enviromentem, jako jánošík za kaktusem, nebylo třeba už nikdy víc :)
      Druhé trpké bylo, že world pvp znamená to, že sem jednou náhodně zabil maraudera na tatooinu, když jsme oba grindili moby a já si ho čirou náhodou s jedním spletl, ok, to byla legrace.
      Warzony mě bavily zhruba první tři dny, a to jenom aktuálně novare coast a civil war, (voidstar snesu a huttball nenávidím, to je čiré zlo), což je ale trochu problém, protože pvp je pro mě pochopitelně priorita ve chvíli, kdy capnu lvl. Když hra nedysponuje dostatečně zábavným pvp, nemám motivaci pokračovat dál a brát to vážně.

V současnosti to vypadá tak, že mám scunu 30, guardiena 11, bounty huntera 15, commando 21 a sorcererku 20, se kterou si vesele hraju solo a je mi úplně jedno co se děje kolem a co dělají ostatní :) poslouchám si příběh, bavím se intrikováním a jediná nevýhoda je, že tohle všechno bych mohl krásně dělat offline u rybnika na notasu a nemusel kvuli tomu sedet doma před peklostrojem.

KURE: tak jasný :) když už nic, tak mě to alespoň nutí aktivně používat lfg, lfm, hi, omw, np, r?, y, thx, cya a zdokonalovat se tím pádem v cizích jazycích ;D (obvyklý úskočný argument, aby mě mladá za ty hodiny propařeného času nepovažovala za naprostého troglodita a zachoval jsem si alespoň nějakou důstojnost).
      ZACK
      ZACK --- ---
      DWAY: To je snad normalni v jakykoliv mmo :) Jde jen o to, nakolik te ty typicky aktivity bavi i po nekolika mesicich opakovani. Me jo. Po raidovacim kolotoci z wowka, kde je progres docela drina, je v galaxii far far away strasna pohoda a klidek :)
      DWAY
      DWAY --- ---
      ZACK: Ja hraju za Sitha :-D Takze moje sila neni uplne slunickova :-D Ale myslim ze tam je nejaky Esseless pokud si dobre pamatuju :)

A jednodusi protoze stejne nemas moc co na praci nez shanet partu nebo delat daily. (kdyz chodis pvp tak partu na FP nehledas :) )
      KURE
      KURE --- ---
      VESNACH: musis na to koukat jako na hodiny vyhranyho casu :)
      jinac to podepisu.

DWAY: cross realm LFG by resil vsechno :)
      na single placani se po planetach je vlasne lepci ze tam moc lidi neni :D
      ZACK
      ZACK --- ---
      DWAY: Jednodussi, pokud si tank nebo healer a chces "fast bt hm" nebo co se rika u vas na slunickove strane sily :)
      DWAY
      DWAY --- ---
      ZACK: No myslim ze to hc je zrovna jednodussi, protoze ti lidi jsou bud na fleete nebo na daily q. Jenomze co normal? Myslim ze stare wow dungy brutalne ozily kdyz se zavedlo LFG.

A jasne cross realm by vyresil populacni problemy, ale tak samo by to vyresil free realm transfer.
      ZACK
      ZACK --- ---
      DWAY: Jasny, spis mi jde o to, ze cross server lfg by resil ty servery s nizsi populaci. Kdo si dneska z WoWkaru vzpomene na doby, kdy jsme stali v Shattu a hledali groupu pro heroic? Nebo to byl jeste Dalaran? A neni to zas tak davno :)
      MALY_BOBIK
      MALY_BOBIK --- ---
      DWAY: asi tak to by bylo super :) je fakt ze spamovat chat ze shanis fleka je tam a tam je voser
      DWAY
      DWAY --- ---
      ZACK: No I single server by stacil :) Porad lepsi nez pul hodiny spamovat na fleete nebo na planete ze shanime heal na Foundry normal. Proste si v klidu questis a najednou bam rekne ti to ze mas grupu. To by mi uplne stacilo. Ani by me to nemuselo portnout dovnitr :)
      Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam