• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    INF1466Star Wars: The Old Republic™ - You were deceived!
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    mno ja mel lagy i na blach hole ... sice se to jako da ale i tak je to voser
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    presne, laguje to jak svin.
    ARIAEL
    ARIAEL --- ---
    Jsem vcera zrovna healoval EV HM a u posledniho bosse byl fakt s lagama problem... A vzhledem k tomu ze jsem na sobe jako mercenary mel jenom tionese gear tak kazdy lag byl hoooodne videt:)
    DWAY
    DWAY --- ---
    ARIAEL: no je fakt ze fronta 250 lidi v 22:30 me krapet prekvapila :-D
    ARIAEL
    ARIAEL --- ---
    To je mozny, wow ucet jsem zmrazil uz pomene davno takze se tam nepodivam...

Hm ted me akorat stve to hodne zesilene skubani na RE serveru, ten pocet lidi je fakt znat... Uz i pres den bezi 2 kopie Fleet aby ty lidi pojmuli...
    DWAY
    DWAY --- ---
    ARIAEL: Otazka je jestli to nahodou nefunguje jen jako trial. Tzn novy ucet, do lvl 15 zadaco, a ze po prvnim zaplaceni uz to nepujde...
    ARIAEL
    ARIAEL --- ---
    To ze by to bylo do 15 lvl zdarma je v pohode, to je ve wow taky a celkem je to dobry na udrzeni socialnich kontaktu...Nemusis platit a pritom muzes byt obcas ve hre se znamyma.
    Akorat by to chtelo poresit pristup do WZ, aby tihle lide nedelali nejake brikule.
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    ZACK: sem myslel ze to ma bejt cerven O,o
    ZACK
    ZACK --- ---
    PUEBLO: Ted pustili na pts ranked warzones, lfg tam je uz dyl a udajne docela funguje, tak bych to videl dva tri tydny max. Oficialni termin je 'soon'.
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    prosim pekne kdy bude ten 1.3 patch? :) me v praci blokujou skoro vse :/
    DWAY
    DWAY --- ---
    ZACK: joqstiq mame blokly, ale tu subdomenu ne :) a je to aji celkem work friendly. Diky :)
    ZACK
    ZACK --- ---
    DWAY: mne vyhovuje massively.joystiq.com (resp. joystiq obecne)
    DWAY
    DWAY --- ---
    [OT]ok tak prave si taky zacinam o doupeti myslet svoje

S novými tarify je spoření od Lišky ještě atraktivnější - Doupě.cz
    http://doupe.zive.cz/doupecz/s-novymi-tarify-je-sporeni-od-lisky-jeste-atraktivnejsi/sr-1-sc-108-a-143737

kazdopadne, nemate nekdo odkaz na nejaky herni portal? Problem je ze doupe je jedine co mi chodi v praci tak ze bych vyzkousel neco jineho :) Muze byt anglicky[/OT]
    DWAY
    DWAY --- ---
    Ok ok chapu, zadne clanky z doupete :-D
    WENDIGO
    WENDIGO --- ---
    DWAY: No bude. Original info je ze bude free do lvl 15. Doupe se zacina dostavat na uroven ze presnejsi info dostanu od pani v trafice kdyz si kupuju ciga.

MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    DWAY: klobouky a jine barvy na mece beru ok na pohodu, este bych bral druhej inventar na bonus custom armory to taky beru, horsi uz sou boosty na XP. Ale i ty bych schroupl. Ale abych se dockal toho ze mam hru kterou budu mesicne calovat a udelali by z nic hru kde by byla pulka pro platici a pulka ne to by byl asi velky krok smerem do pekel a doufam ze se ani nic takoveho nestane.

DWAY: doupe neni zrovna portal ktery by hlasal podlozene veci spis bych to videl jak pise ZACK:

ZACK: s timhle souhlasim, bude to mit nake mouchy este tak mesic ale pak se to uklidni. Hlavne tohle melo bejt uz tak pred vouma mesicema

DWAY: flejm na to ze jeden prodava neco za min nez je cena trhu pred transferem a ze je curak a tahne zas na svuj servr a vse tomu podobne sem zrusil hned po prichodu na fleetu :D co se tyce FP tak ty chodim se znamejma abych si udelal litaka pak na ne uz prdim. s altem co klika kamos spis delam jen deily BP s bonusama na exp ale jinak cekam na FLG. ale zas cekacky na WZ je kratsi a kdyz sem jednou sel normal FP tak sem partu s tankem sehnal rychle tojo
    ZACK
    ZACK --- ---
    DWAY: Nevim, jestli za to muze migrace, ale ja ted vidim hlavne volani po tancich (kamkoliv), pak dps/healery do operaci (ale vetsinou s pozadavky na gear, ktery mas ve chvili, kdy si tu hm operaci delal tak dvacetkrat, a pak standartne mix low level instanci. Takovy ty normalni denni hm instance jsou trochu problem, ale hadam, ze to je spis tim, ze vsichni cekaj na LFG a nehroti to a bavi se altama nebo delaj neco s guildou. Nejvic je migrace videt na wz, kde jdes prakticky okamzite. A samozrejme guildy maji zne, protoze jsou vsude desitky lidi, kteri jsou opusteni, ztraceni a chtej nekam patrit. Coz se na pugovani kontentu taky projevi.
    DWAY
    DWAY --- ---
    ZACK: jj vsak proste veci ktere te otuni vzhledove, odlisi od chudych (napsal bych od ostatnich, ale kdyz v tom bude behat tretina serveru tak not really :-D ) ale neudelaji te silnejsim. Max nejaka expici vybava, ktera ti pomuze do levelu 50 a pak cusiky... (coz uz teda trosku rozhodi rovnovahu, ale porad to nejak funguje svym zpusobem)

kazdopadne pravda uz hodne varim z vody, protoze tohle je jen jedna z moznych budoucnosti :)

kazdopadne nechcete se nekdo podelit o dojmy z "pomigrace"? Hledaji se grupy trochu lepe, nebo zadna vetsi zmena?
    ZACK
    ZACK --- ---
    DWAY: Transfer je v pohode a mne proste vadi to nadavni do curaku, jen protoze se ti neco nelibi. Nacpali vsechno na tri servery podle typu, prijde mi to logicky.
    ZACK
    ZACK --- ---
    DWAY: S tim systemem modovani gearu neni nic snadnejsiho nez prodavat jen prazdne skelety.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam