• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    INF1466Star Wars: The Old Republic™ - You were deceived!
    hutt
    Oficiální web | Updates
    Jak používají dřevěné kostky a stavebnice děti pri hře
    Oldrepublic.cz | SW-Tor.cz | Přehled cz/sk guild
    Torhead | DarthHater DB | R2-DB
    STAR WARS: The Old Republic - Known In-Game Issues: Updated September 4th, 2014
    Known issues

Zapište si své postavy na nástěnku

rozbalit záhlaví
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    INF1466: to nenzni az tak prijhemne tohle ....
    INF1466
    INF1466 --- ---
    na nad sem logoval v pul osmy a 990 lidi, cekal jsem asi pul hodiny, horsi bylo kdyz mi hra z nicehonic po pul hodine spadla natvrdo do voken a server si me nepamatoval a dal me znova na cekacku 1400 lidi s odhadem dve hodiny.. takze nakonec vyhraly WoT :D
    ZACK
    ZACK --- ---
    Eclipse kolem devate cekacka 10 minut (realne tak 5), Nadd 1 hodina 45 minut (realne nevim)... ale uz dneska vecer bych to videl bez problemu. To je kolem kazdyho zasadnejsiho patche. Kazdej to nutne potrebuje videt hned (i lidi, co jsou na hotelovy shit lajne). Na Fleete se ted prijemne dycha (je tam zivo, ale ne narvano), LFG prekvapive funguje bez problemu (jako dps sem sel po 10ti minutach), novy legacy perky jsou docela uzitecny, treba primy teleport do Black Hole je fajn presne na tech 10 minut cekani na daily hm flashpoint nebo prenosna postovni schranka je taky bezva. Na zadny bug sem nenarazil. Lidi dost rvali, ze je HK ve Foundry porad bugnuty, ale ruku na srdce, pokazdy, kdyz sem byl u toho, kdy nekdo tvrdil, ze je HK bugnuty, tak problem byl v naprostem nepochopeni toho fightu. Jediny, co me krka, je spojeni aukci do jedne neutralni, coz mi definitivne zabilo jeden ze zdroju prijmu, kdy sem nakupoval za levno na jedny strane a prodaval za draho na druhy, protoze mistama byl ten rozdil i nekolik desitek tisic creditu :)
    DWAY
    DWAY --- ---
    A nekdo neco ze hry? :-D
    KOSIC
    KOSIC --- ---
    ok, takze predtim prazdno a ted zase patnactiminutovy fronty a "server full" vcera jsem celej den (v hotelu 30kb/s :-) stahoval 1.3, abych v pulnoci zjistil, ze full a cekat. na tohle jsem fakt starej...
    CHARLEZ
    CHARLEZ --- ---
    KOSIC: odtam jde jen na pvp server, ze? s prechodem na rp server mam smulu?
    DWAY
    DWAY --- ---
    ne, proste si to nezaplatim :-D
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    TAJEN: tak mi posli nakou kacku :D

a jinak jak to slape ostatnim ?
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    1.3 mi docela slusne rosekal hru uz potreti mi to taha nakejch 250mb a zapina se uz podruhe repair 42 files take du rusit predplatne a WoT ceka :)))
    INF1466
    INF1466 --- ---
    MALY_BOBIK: mas tam na to vetsinou sekci nezauctovane transakce
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    tak koho by napadlo ze castka uvedena na inetrnet bance nebude souhlasit s tim co tam ve skutecnosti je.
    ZACK
    ZACK --- ---
    Ehm... a tak je to s temi "nefungujicimi systemy" skoro vzdycky :)
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    problem sem vyresil, bohuzel castaka na internet bance neodpovidala te co byla v bankomatu :)
    PIVECEK
    PIVECEK --- ---
    MALY_BOBIK: Ja to kvuli tomu prestal hrat, proste nechteli moje penize ocividne :) Testoval jsem 3 kreditky, ruzny srani s prohlizecema a cache. Na volani na support jsem nemel naladu, ale prej jsou to tam schopny po telefonu vyresit :)
    DWAY
    DWAY --- ---
    MALY_BOBIK: tolik pro darek k narozeninam :-D
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    divny penize na ucte mam ale pise to error, nikdo jinej s tim problem nema?
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    hele de vam v pohode platit kartou mesicni platbu ?
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    ZACK: fer takze mi daj darek k narozeninam :)
    ARIAEL
    ARIAEL --- ---
    ZACK: jop... Docela dobre...
    ZACK
    ZACK --- ---
    Podle launcheru to vypada, ze bude patch 1.3 od 26.6.
    KOSIC
    KOSIC --- ---
    zbohem lord calypso
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam