• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    INF1466Star Wars: The Old Republic™ - You were deceived!
    DWAY
    DWAY --- ---
    RE a ToFN sou porad plne? (nemyslim preplnene ale spise zive)
    INF1466
    INF1466 --- ---
    nikde žádnej termín a navíc se bojim aby to nedali bez patche, spíš čekám na solo ranked warzony a aby šlo do ranked chodit nejenom v osmi..

jinak klasika, utery ctvrtek nedele raid, pondeli streda warzony, obcas nejakej eventik, lidi aktivních tak patnáct..
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    INF1466: nake info kdy asitak bude ? a jinak jak valcite ? ja ted mel cas lognout jen asi 5x :(
    DWAY
    DWAY --- ---
    INF1466: tak dojeb, mi to stejne nefunguje :-D A me treba LFG a modifikovatelny gear laka :)
    INF1466
    INF1466 --- ---
    DWAY: jj asi predpokladaj ze nekoho nalaka 1.3ka ktera toho vlastne moc neprinesla.. ale tak treba se nekdo chytne na groupfinder a RWZ...
    DWAY
    DWAY --- ---
    Hah, tak sem si rikal ze bych si mozna i zahral a od vcera je tyden zadaco pro neplatice :-D
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    MARWIN: to je uz ale dlouho ne ?
    MARWIN
    MARWIN --- ---
    SWTOR zdarma na zkoušku
    http://www.re-play.cz/novinky/2012/07/swtor-zdarma-na-zkousku/

po kolika letech tohle zavedl WoW?
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    DWAY: no vidis to, takto by mohl byt trochu problem :D no treba se najde nejaky nocni ptak, ktery bude chtit hvezdny valky vnutit babicce a dedovi v recku za lidovou cenu.. co ja vim, prej sou tam na tom ted spatne a urcite si chtej taky zahrat, tak nebudme svine a nerejme kde nic neroste.
    DWAY
    DWAY --- ---
    VESNACH: dotycny je z ovy :-D
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    DWAY: ale hovno problemy. nomalne bych se s dotycnym sesel nekde v praglu s notasem a on by si to prepsal podle sebe. fakt mi o ty 300 nijak zvlast nejde, spis o cas, kterej tam je a kterej nevyuzite tika.
    jinak osobne proti ty hre nic nemam (nakonec muzu tvrdit, ze patri k tomu lepsimu co sem kdy hral), jenom me to proste ted nebavi, mam spoustu jinejch starosti.
    DWAY
    DWAY --- ---
    FIONOR: ja uvazoval ze bych to rekl brachovi ze to nekdo prodava za 300, jenomze tam muze byt problem s prevodem uctu security srackama a podobne.
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    ZACK: jasne ze jde, zkousel jsem a stejny vysledek...zkusim znova i dnes :)) jen tak ze srandy :)
    ZACK
    ZACK --- ---
    PUEBLO: Na tom urcite delalo osum lidi tech 6 hodin a ty si toho vubec nevazis!
    To to nejde proste zahodit a vzit znovu?
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    ZACK: tak jim trvalo 6 hodin nez mi napsali ze mi nemuzou pomoci :DDD
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    prenecham ucet klidne s krabici za 300, pres dva tydny hrani tam je urcite. skoda to nechat vyhnit, kdyz uz tam nelezu.
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    prubnu dik
    ZACK
    ZACK --- ---
    PUEBLO: to je vzdycky nejrychlejsi napsat GM.
    DWAY
    DWAY --- ---
    FIONOR: To by melo jit vyresit tim ze si zalozis novou postavu a pak ji hned smazes. Cetl sem na foru o volakem takovem bugu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam