• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    INF1466Star Wars: The Old Republic™ - You were deceived!
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    Tohle se mi zdá jako hodně špatně vyřešený F2P

http://www.swtor.com/free/features
    DWAY
    DWAY --- ---
    CHARLEZ: z prvni vety kapitoly mi to moc neprislo :-D Kdyby byla jeho hracka / otrok, tak uz visi ve vzduchu a drzi se za krk po te co mu rekla ;)
    CHARLEZ
    CHARLEZ --- ---
    DWAY: a hlavne s ni nechodi, ona je jeho hracka/otrok
    CHARLEZ
    CHARLEZ --- ---
    DWAY: cetl, zrovna tahle cast je detail, a navic se vyresi k tve libosti
    DWAY
    DWAY --- ---
    Jaj Malgus chodi (no nevim esli chodi je to spravne slovo ale pro ucel teto vety by melo stacit) s tou Twileckou, ktera byla v animacce jak dobili Jedi temple. Chtel sem si pocist, a nejsem si uplne jisty jestli mam silu na zamilovaneho Sith Lorda :-D Necetli ste nekdo? Zajimaly by me reference...
    DWAY
    DWAY --- ---
    INF1466: prave kamos to resil pres skype a rikal ze vpoho. Jen si nabil ten skype kredit ale porad kdyz mas nejakou korunu za minutu nebo jak to vychazi tak to je nic :)
    INF1466
    INF1466 --- ---
    DWAY: jo to je celkem dobrej nápadm, tam to asi bude o dost levnější.. já tam naštěstí zatim volat nepotřeboval ale pár známejm už přišel slušnej účet když tam volali z mobilu a deset minut se proklikávali automatem a pak dalších deset spelovali jméno :)
    DWAY
    DWAY --- ---
    INF1466: pry to jde celkem levne pres skype.
    INF1466
    INF1466 --- ---
    DWAY: jn to je drahá záležitost se toho zbavit po telefonu do anglie :(
    DWAY
    DWAY --- ---
    INF1466: tak zase 100 lidi na tythonu a 300 na fleete v nedeli vecer mi prislo pekne. Ano server uz sice neni high, ale nejaci hraci se tam porad najdou no :) Neni nebyl moc problem sehnat partu na Group Q. Ale tak uvidim. V nejhorsim me to prestane bavit driv a pujcim to nekomu no :-D I kdyz na to bych se potreboval zbavit autentikatoru :-D
    INF1466
    INF1466 --- ---
    DWAY: no tak mozna prvnich par dni, nez zas pulka lidi odesla imo
    DWAY
    DWAY --- ---
    INF1466: aha, takze to nefunguje tak jak by melo ze proste kdyz chce nekdo jit dung tak si to pusti jo? Curses, a to sem planoval ze si vyexpim guardiana prevazne pres LFG
    INF1466
    INF1466 --- ---
    DWAY: no jako do LFG to zalozis, ale pak stejne spamujes general aby se ti tam pres to nekdo prihalsil.. :D
    DWAY
    DWAY --- ---
    Aha tak to sem asi zblbly z one nenavidene hry jejiz jmeno se nesmi v tomto klubu vyslovovat :-D Ok gut. V tom pripade je cas provetrat BH a projit par dungu. Na lvl 50 by lfg mohlo byt celkem svizne ne?
    INF1466
    INF1466 --- ---
    pokud to nemáš každý na jiným serveru, pak ne
    INF1466
    INF1466 --- ---
    DWAY: pošleš si v pohodě
    BALDUR
    BALDUR --- ---
    DWAY: proč? já si normálně posílám věci z imperiálních postav na svého jediho
    DWAY
    DWAY --- ---
    INF1466: no problem je ze kdyz sem si zalozil alta na republice a maina mam na imperiu tak si stejne neposlu ani prd.
    INF1466
    INF1466 --- ---
    DWAY: tak zas jsou ty perky levny, lepsi nez aby stali desetkrat tolik a byly na vsechny postavy...
    DWAY
    DWAY --- ---
    Chodi vubec nekdo LFG? Vcera vecer sem si zalozil alta a na Tythoonu bylo cca 100 lidi, coz bylo pekne, ale pak sem chtel jit Esseles, a cekal sem asi 15 minut (za tanka) nez sem musel leavnout LFG abych mohl jit group q s nekym...

Jinac co me lehce zklamalo ze character perks si musi clovek koupit na kazde postave zvlast. V podstate to znamena farmit penize na mainovi aby si je clovek poslal na alta a tam si koupil vsecky perky.

Krome techto dvou a to doufam ze to lfg bylo pozdni hodinou, zatim dobre vypada to ze minimalne ten mesic by me to mohlo bavit :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam