• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    INF1466Star Wars: The Old Republic™ - You were deceived!
    hutt
    Oficiální web | Updates
    Jak používají dřevěné kostky a stavebnice děti pri hře
    Oldrepublic.cz | SW-Tor.cz | Přehled cz/sk guild
    Torhead | DarthHater DB | R2-DB
    STAR WARS: The Old Republic - Known In-Game Issues: Updated September 4th, 2014
    Known issues

Zapište si své postavy na nástěnku

rozbalit záhlaví
    KLA
    KLA --- ---
    KLA: kdyby měl někdo stejný problém tak stačí zrušit základní quest a nabrat ho znova, ostatní nabrané itemy se neztratí
    KLA
    KLA --- ---
    Dotaz k world eventu, nepodařilo se mi doptat ve hře ani vygooglit.
    Snažím se získat jednu z věcí na coruscantu, silent sun cantina - hádanka. Nějak jsem se zasekla a nepovedlo se mi to udělat včas, tak jsem klikla na abandon že si to prostě vezmu znova a přestalo to být klikatelný. Nevíte co s tím prosím?
    ARCHCORE
    ARCHCORE --- ---
    chapu jak fungujou Q a tak hral jsem WoWko :) me de spis o ty ruzne pribehy ve hre
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    ARCHCORE: hmm a kdyz uz asi mas trial tak te do hry asi uz pozvat nemuzu co ? :( chtel bych totiz toho litaka :D
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    ARCHCORE: class story je dobra i nektere planety sou taky fer. Ale da se to i bez toho, prijdes k joudoj poklikas mezernik, mezernik, mezernik. kouknes na mapu a tam vidis kam jit a vpravo nahore (defaulni nastaveni) vidis kolik si toho zabil. jamile vse sejmes des dal. Nebo expis jen prez pvp a litani lodkou a na 50 si udelas jen class quest.

sice se odos oberes ale jako daseto i takhle mno ale z pribehu postav vis pak prd. Ikdyz da se to trochu i odkoukat
    ARCHCORE
    ARCHCORE --- ---
    dik premyslim o zakoupeni mam jeste jednu otazku coz me ukamenujete :) takze se omlouvam ! jelikoz mam poroblem z anglictinou neexistuje neco co by janom prekladalo ty dialogy mezi vama a NPC kdyz berete Q :)
    DWAY
    DWAY --- ---
    Tohle cislo pres skype +18554679867 je zadaco kazdopadne preji pevne nervy pokud bude nekdo volat. Byl to indian jak vino a email sem musel spellovat 8x nez to chytil.
    DWAY
    DWAY --- ---
    ARCHCORE: urcite jo
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    ARCHCORE: bylo by divne kdyby ne :))
    ARCHCORE
    ARCHCORE --- ---
    cus nevite kdyz hraju freecko do 15 lvl a koupim full jestli mi ta postava zustane ?
    KOSIC
    KOSIC --- ---
    ZACK: tak asi rikali kluci z guildy neasi a ty se vyznaj :-) od ty doby co mam holku nemuzu tyhle dulezity veci sledovat. tak tak, ze si doma dupnu a hraju rano kdyz haja
    INF1466: nedal a proto chci jit hm...
    DWAY
    DWAY --- ---
    MALY_BOBIK: Asi nechteji zlote v swtor. Mozna jim to moc pripomina wowko :-D
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    DWAY: mel sem nejdriv spořku visa a te mam GE mastercard vse v CZ tak asi to bude tou pšonskou katou mno :D
    DWAY
    DWAY --- ---
    Ja ji resil, a porad mi to nechodi :( Teda na ceskou Visu jo, na Polskou Mastercard ne.
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    ted nevim kdo tu resil tu kartu, tak pisu vseobecne :)
    kartu sem zadal novou a vse mi jde v pohode penize se strhly a hra je aktivni
    INF1466
    INF1466 --- ---
    KOSIC: a normal uz jsi dal? :)
    ZACK
    ZACK --- ---
    prej... ach jo :)
    KOSIC
    KOSIC --- ---
    INF1466: prej je nejakej domrdanej HM mod...
    INF1466
    INF1466 --- ---
    KOSIC: denova jde v pohodě, co tam máš za problém? nebo jako že nejde přes lfg? no to je možná dobře jít tam s pugem asi není to pravý ořechový :)
    KOSIC
    KOSIC --- ---
    supr, jedina vec co me na sw zajima (ec operace - denova) je domrdana a nejede :-) jeste ze muj ultrakrutoprisnej healer dokaze behem trictvrte hodiny protahnout jakymkoliv hm (krome li) flashpointem i partu relativnich trdel, takze bh jsou!
    DWAY
    DWAY --- ---
    ZACK: aha, tak to asi nebyl moc sikovny leader :-D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam