• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    INF1466Star Wars: The Old Republic™ - You were deceived!
    INF1466
    INF1466 --- ---
    DWAY: But you’ll only receive a grant of Complimentary Cartel Coins if you’re an active subscriber when the Free-to-Play option goes live!
    DWAY
    DWAY --- ---
    ZACK: nn kartel mena za zaplacene mesice ti zustane i kdyz si nezaplatis ted (teda podle videa)
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    ZACK: hm, tak to je špatný, pač já neplatím :)
    ZACK
    ZACK --- ---
    KID_MCHUTT: tos necet moc pozorne :)

Ma to byt v listopadu a ted cely rijen rozesilaji vsem (a nekolikrat), ze maji tolik a tolik te jejich nove kartel meny, teda pod podminkou, ze si znovu zaplati subscription.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    DWAY: mě přišel email, že už to funguje... :)
    DWAY
    DWAY --- ---
    Porad mi pisou ze si musim zaplatit abych nepromeskal tuto jedinecnou prilezitost (asi party javu) zjevne chteji jeste vytriskat par korun, nez to spusti. Nekdy v listopadu slibovali ne?
    ZACK
    ZACK --- ---
    Ne.
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    uz funguje F2P ? :)
    BALDUR
    BALDUR --- ---
    Developer Dispatch: HK-51 Activated - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=LiIEgbErmEg
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    ...a navíc je hnusná.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    DWAY: To je o zvyk :)
    DWAY
    DWAY --- ---
    TRAGED: bo tam pisou neco o supa trupa rozpoznavatelnych gestech :-D Kazdopadne jako uzivatel mysi si nedovedu predstavit ze bych hral na trackpadu neco jineho nez tahovou strategii.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    DWAY: Proc by jsi si coby uzivatel mysi porizoval klavasnici s trackpadem? :]
    DWAY
    DWAY --- ---
    TRAGED: pokud nedrzis pravou rukou mys tak mozna. Kdyz uz nekdo vymysla take blboste tak alespon nad levacku.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    DWAY: Me teda prijdou tlacitka na tracpadem zcela koser :)
    DWAY
    DWAY --- ---
    KURE: jo "vám maximálně usnadní dosažení na stisk více kláves i provádění složitých maker." vypada to ze nevi o cem mluvi :) A umisteni "taktickych klaves" na pravou stranu klavesnice mi taky prijde dost stupidni no.
    KURE
    KURE --- ---
    TOM_HOST: zase "herni" klavesnice dyzajnovana nekym kdo asi nikdy nehral tenhle druh hry....
    ale pekna je to zase jo.
    INF1466
    INF1466 --- ---
    TOM_HOST: jojo, sou i krysy a sluchatka, vtipny je ze se to sem dostava ve chvili kdy to nikdo nehraje :)
    TOM_HOST
    TOM_HOST --- ---
    tykraso

Razer The Star Wars Old Republic Gaming Keyboard | Alza.cz
    http://www.alza.cz/razer-the-star-wars-old-republic-gaming-keyboard-d350204.htm
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam