• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    INF1466Star Wars: The Old Republic™ - You were deceived!
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    ETHAN: Snad už někoho mám, ale když to nevyjde, dojde na další.

MALY_BOBIK: Já se ale neptal, kdo nemá zájem :D A BTW nejde jen o speeder, jsou za to taky nějaké kredity kartelu, což jak jsem pochopil je frakce, která zvýhodňuje platící, takže se to jistě hodí. Je tam jednorázová částka a pak každý měsíc, který rekrut platí subscription, nějaká menší. Věřím, že se může hodit naverbovat do hry pár platících lidí a v klidu se vézt na vlně kreditů :o)
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    ETHAN: ja uz litaka mam :)
    DWAY: ja se prave moc nepripravoval a kdyz sem speloval "mnisek pod brdy" tak sem se dost zapotil.
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    ETHAN: ja uz litaka mam :)
    DWAY: ja se prave moc nepripravoval a kdyz sem speloval "mnisek pod brdy" tak sem se dost zapotil.
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    Pokud máte subscription a chcete speeder za Refer a Friend, tak já si budu hru kupovat. Jelikož hraju leta WoW, tak mě napadlo, jestli taková věc neexistuje a ono opravdu ano. Než tedy založit account jen tak nazdařbůh, rozhodl jsem se někomu udělat radost. Nějaký zájemce?
    DWAY
    DWAY --- ---
    MALY_BOBIK: jo ja byl pripraven a otevrel sem si na wiki tu spellovaci abecedu :) A stejne to nepomohlo, nejvetsi problem mel s .cz :-D
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    DWAY: tak když sem začal spelovat tak sem zjistil že má výslovnost není asi úplně košer a pak rychle vzpomenout na slovo k onomu pismenu bylo trochu hc :-)
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    SAMGARR: podle mejlu datum narození a tak
    DWAY
    DWAY --- ---
    MALY_BOBIK: pro me nebylo hc spellovat to, ale pro nej bylo hc to chytit :-D
    DWAY
    DWAY --- ---
    SAMGARR: security questions, datum narozeni email a tak.
    WRATA
    WRATA --- ---
    SAMGARR: Zavolat pres Skype
    SAMGARR
    SAMGARR --- ---
    DWAY:
    MALY_BOBIK: asi mi nic jinyho nezbyde...btw podle ceho to overujou?
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    SAMGARR: zavolej cekat na odpoved je o nicem. pani s kterou sem mluvil byla v pohode a byla dost trpeliva. ale bylo celkem HC spelovat pismenka :D
    DWAY
    DWAY --- ---
    DWAY
    DWAY --- ---
    SAMGARR: tak jim zavolej.
    SAMGARR
    SAMGARR --- ---
    mate nekdo zkusenosti s locknutym acc? Po delsi dobe jsem si chtel zahrat, ale podelal jsem security question. Podle instrukci jsem poslal dotaz na support ale zatim bez odpovedi:(.
    WRATA
    WRATA --- ---
    DWAY: Sak pridali k puvodnim dvou dalsi dva bary
    DWAY
    DWAY --- ---
    Zajimave, tak mi vyprsel subscription a normalne mam 4 bary. Zatim co sem si vsiml, tak nemuzu rozsirit bagl za kredity ale jen za cartel coins.
    DWAY
    DWAY --- ---
    PIVECEK: A nebo si predstav ze neni :-D
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    PIVECEK: A ted si predstav ze Sith Trooper je este horsi :)
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    DWAY: Nikoliv, temny jedi akorat smeli black marketu (zakladni zdroj dark side :) a dela pragmaticka rozhodnuti.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam