• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    INF1466Star Wars: The Old Republic™ - You were deceived!
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    Expy jsou předpokládám větší všeobecně - jak za zabité moby, tak třeba za missions a Heroic,...
    INF1466
    INF1466 --- ---
    BRUKEV: expy dostáváš vyšší, ale delší dobu je mlátíš, protože je tam postih na accuracy jestli se nepletu
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    Jak to je, když jsem menší level (o dva) než je doporučený level planety? Získávám víc expů? Zraňuju méně moby?
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    TAJEN: jo půjčoval ale přístup už nevím a seš f2p což je tak asi dat jednu mapu a díky čau
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    MALY_BOBIK: Nepucoval sem ti acc ? mesezda ze jo.. ses tam mel natoho snajpra mrknout..
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    TAJEN: no ted dodelavam tank na 50. pak asi zacnu pokukovat po tom PvP s BHckem a snipera asi udelam nak casem
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    MALY_BOBIK: Snajpr je fain ale na pvp jed spis ty bomby co zazi udelas vetsi dmg nez dyz budes jen strilet :)
    BALDUR
    BALDUR --- ---
    Rise of the Hutt Cartel: First Look Video - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=TbNzUwBIbNU
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    asi si taky udělám něco na to pvp. je sniper dobrej? potřebuju stejně další buff
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    Wall of text detected !

Aim 691 na lvl 21 ! :)

PvP Rullez !

PIVECEK
    PIVECEK --- ---
    WHITEANGEL: lognu za pet minutek, nick jugga?
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    PIVECEK: jo nekde to nabindovany mam :))

Ale jeste jsem te nevidel online...
    PIVECEK
    PIVECEK --- ---
    WHITEANGEL: tak jestli mas aspon nabindovany taunty, tak klidne na heal specnu na chvili ;))
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    Mám na abou stranách nějaký 50lvl ale rád bych teď hral Sitha jugerra co jsem endavno doleveloval...
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    WHITEANGEL: republicka, nick TriplT
    PIVECEK
    PIVECEK --- ---
    WHITEANGEL: operative je Bite, jeste se zdrzuju obcas na juggovi Paly a nebo na coomandu Slapjack. Vsechno freedon nadd..
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    PIVECEK: Super nahoď nějakej nick postavy na nástěnce tě nevidím...

Ozvu se ingame...
    PIVECEK
    PIVECEK --- ---
    WHITEANGEL: jop, za conc op (mam gear i na heal ale tuze me spamovani surgical probe neba :)
    JAFROST
    JAFROST --- ---
    plati si nekdo sub skrz paypal? uz podruhy to zkousim a nic, ackoliv to projde vsema procedurama bez erroru... (v prosinci jsem se na to nakonec vydlabnul a ted to sice pise, pockej hodinu, ale nikde v paypalu nemam, ze by se neco platilo...)
    DWAY
    DWAY --- ---
    WHITEANGEL: ja zabil nejakeho jedie v sekci x pocita se to? :-D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam