• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    INF1466Star Wars: The Old Republic™ - You were deceived!
    hutt
    Oficiální web | Updates
    Jak používají dřevěné kostky a stavebnice děti pri hře
    Oldrepublic.cz | SW-Tor.cz | Přehled cz/sk guild
    Torhead | DarthHater DB | R2-DB
    STAR WARS: The Old Republic - Known In-Game Issues: Updated September 4th, 2014
    Known issues

Zapište si své postavy na nástěnku

rozbalit záhlaví
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    SQUINT: zatim si nemuzu stezovat, asi zkusime do 20 a pak kdyztak zaplatime
    SQUINT
    SQUINT --- ---
    REFLEX: kdyz zaplatis tam mas rychlejsi levelovani....teda nevim jak to ma preffered player
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    super, ted nevim jestli zacit platit uz ted nebo nejdriv dolevelovat :D

hraju Jedi Guardiana a pritelka hraje Jedi sage, takze tank a healer :]
    SQUINT
    SQUINT --- ---
    REFLEX: staci jen zaplatit....hral jsem F2P a pak jsem tam poslal 300 a hrajes....a kazdej mesic 300 :)
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    Já si právě zaplatil své druhé dva měsíce. Sice pořád nemám doleveleno, ale jako oddechovka je to ideální. Hraju hodně WoW a hrát alty mě nebaví, takže místo alta ve WoW mám postavu v SWTOR, která tak nějak plní stejnou roli, ale nemusím hrát znovu stejný obsah.
    DWAY
    DWAY --- ---
    REFLEX: hra stoji 300 a dostanes mesic zdarma, takze pravdepodobne staci jen zaplatit.
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    jo a kdyz chci prejit z F2P do subsribe modelu, musim koupit hru?
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    tak s pritelkyni parime nakonec SWTOR, po dlouhem vyberu vhodneho mmorpg :D zatim F2P, ja uz to hral rok zpet takze mam preffered status, uvidime jak nam to vydrzi a mozna zaplatime

Jinak funny se secret odpovedema, kdy sme se menili mezi PC a notebookem a chtelo to tu odpoved kde bylo My favourite cousin's name? A kdyz jsem vyjmenoval vsechny varianty a byl tak bezradnej ze jsem tam zavolal (po 10minutach nic) tak jsem si vzpomnel ze jsem mel jednu odpoved Italian, protoze jsem si spletl cousin a cousine :DDDDDDDDD
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    DWAY: hele nemel sem s tim problem.
    1. karta pul roku v pohode
    2. karta doted a v pohode
    a este sem to parkart prehodil protoze sem zrovna nemel prachy a platil mi to kamos
    DWAY
    DWAY --- ---
    MALY_BOBIK: No ja platim kartou protoze ji tam mam od zacatku. Ale kdyz sem chtel prihodit novou tak uz to nejde.

Jinac mi Voss prisel prave takovy divny. Belsavis se dal, ale treba Correlia je strasna nuda Imo.
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    DWAY: no me nejvic bavil taris tam kdyz sem pak za sitha sejmul t pindu co me colu dobu jen srala ! pak me bavil belsavis i hott mel dobrou linku a Voss byl taky dobrej. nevim teda jak sou moc planetarni pribehy jine pro jine clasy
    DWAY: platim celou dobu kartou a nemam problem, jen jednou sem mel ale to byla ma chyba ze sem nenastavil placeni kartou
    DWAY
    DWAY --- ---
    Nejak nechapu ze to bezi uz pres rok a stale nevyresili problemy s tou kartou. To EA fakt na hrace pekne sere :(
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    Platíte někdo přes paysafecard?
    Nechce mi to vzít kartu na placení a bylo mi doporučeno koupit si paysafe někde v Tipsportu a pak to použít.
    DWAY
    DWAY --- ---
    Ale je fakt ze ty posledni planety byly pomerne odflaknute oproti zacatku....
    DWAY
    DWAY --- ---
    TRIPLT: mi se nahodou libil.
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    Hoth je pekna dira... :-D
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    Jojo, Hoth nebo Quesh.
    DWAY
    DWAY --- ---
    BRUKEV: pred belsavis byl hoth a bredtim byla prave tusim ta na Q ktera byla jen v rozmezi 2 lvl misto standardnich 4
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    Nene, ted jsem na Voss, predtím Belsavis a byla to ta planeta před Belsavis.

Ale to je fuk, stejně to byla díra:)
    DWAY
    DWAY --- ---
    A nebo to byla takova ta miniplanetka mezi prvnim a druhym aktem :)
    INF1466
    INF1466 --- ---
    BRUKEV: tos tam byl nejspíš moc brzo a questy se ti tam ještě nenabídnuli
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam