• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    INF1466Star Wars: The Old Republic™ - You were deceived!
    PIVECEK
    PIVECEK --- ---
    ETHAN: Sorry, mozna se wowko posunulo, skoncil jsem spolecne s Wotlk :)
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    PIVECEK: No, hraju WoW fakt aktivně a přes profese jsem nemusel nikdy nic. Je to způsob, jak si přivydělat a předpokládám, že některé trhnou i tisíce a desetitisíce, když se snaží, ale já nikdy neměl potřebu šít pro někoho jiného než pro sebe a lidi v guildě, tedy za cenu materiálu, a přesto mám goldů dost a dost na všechno, co při raidech potřebuju.
    PIVECEK
    PIVECEK --- ---
    DWAY: a nebo k armoringu, padaj z toho veci na vyrobu augmentu, ale u tehlech mats je takova inflace, ze se to nevyplaci delat nad ramec toho, co ziskas pri expeni pomalu.. Jinak vzhledem k tomu, jak je lehky vydelat prachy na daily je o to jednodussi preprodavat veci na GTN - je spojeny pro obe strany a navic lidi utracej dost. Nedelam uz nic jinyho, nez GTN mezi cekanim na WZ a dam kolem mega tydne za par kliku.. Jsem spokojenej, ze me to nenuti pres profese grindit jako we wowku.
    INF1466
    INF1466 --- ---
    CARB6N: nehraju už půl roku takže netuším, ale v tý době to byl hlavně jug... bylo to krásně vidět vždycky když vyšel patch a najedou byla v low WZ jediná klasa s občasnými výjimkami..a po čase to samý v 50kovejch
    CARB6N
    CARB6N --- ---
    REFLEX: Tak ja hraju od patku a jen low lvl a solo a porad me to dost bavi.

INF1466: A co je ted fotm?
    DWAY
    DWAY --- ---
    PIVECEK: slicing je ted primo k nejake profesi. Synthweaving nebo tak neco.
    PIVECEK
    PIVECEK --- ---
    REFLEX: pokud sezetes tym na rated a nehrajes nejakej gimped spec, tak je to super.. solo WZ nic moc :)
    INF1466
    INF1466 --- ---
    REFLEX: nevím jak teď ale když sem ještě hrál tak víceméně klasika.. fotm
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    co ctu tak pisete ze end game nic moc (teda o proti wow toho tolik neni) co pvp? to me na zacatku co jsem hral bavilo hodne :]
    PIVECEK
    PIVECEK --- ---
    CARB6N: Je to akorat na expeni na otvirani krabic co najdes a na 50ce to dropnout. Zadna z tech tercialnich profesi na 50ce stejne nevydelava a vlastne ani neni potrebna (jedina prakticka je diplomacy, pokud chces zmenit LS/DS a u toho si dodelat companions questy za ty gifty..). Jediny crafty co se prodavaj jsou momentalne 27 a na ty se stejne delaj z jinyho matrose nez z tech tercialnich profesi.
    CARB6N
    CARB6N --- ---
    Ja jsem to ted asi po roce znovu nainstaloval a je to porad dobry. Zacal jsem od zacatku s agentem a pribeh je cool. Kdyby jste nekdo chodil low lvl WZ, tak se rad pridam, mam 47 jugga, 39 sina a 42 sentinela.

Vzal jsem ted slicing u IA a prijde mi nejakej prenerfovanej....mise mi prodelavaji. Asi nema cenu si ho nechavat, co?
    DWAY
    DWAY --- ---
    ETHAN: No jo i ne. Stejne to tam musis projit pres class q. Treba ve me pomerne vzbudilo nadseni, kdyz mi za guardiana rekli Nar Shadaa nebo Taris, vyber si. Jenomze to znamenalo ze stejne pak musis zrobit i to druhe, coz me nadseni schladilo.

A jasne chapu ze wow ma par let naskok. Ale na druhou stranu se dost veci dalo obslehnout :) (nemusi to byt nutne wow 2.0 ale proste neco mi tam holt chybi) Kazdopadne nelamu hul. Cas od casu dostanu chut, zaplatim si mesic a zahraju si. Netvrdim ze to je des bes, ale proste neni to TO... :)
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    DWAY: WoWko hraju od TBC, takže tam znám jak stávající daily questy a další aktivity, tak si pamatuju jejich vývoj. Tady znám jen levelení, jsem teprve na 40. levelu a daily chodím maximálně tak flashpoint, když si vzpomenu, že mám nabrat quest. Přijde mi, že SWTOR je prostě jako WoW před 1-2 datadisky + pár věcí jinak nebo navíc. A to se mi líbí.

Linearita ne nutně. Když děláš flashpointy a do toho levelíš, tak jako platící můžeš obvykle jednu planetu vynechat (i když tedy class questy je dobré tam udělat).
    DWAY
    DWAY --- ---
    ETHAN: Grind je vetsina MMO to je pravda. Ale porovnej treba Grind ve Wowku (v tuto chvili kazdy den jine daily, repky, a krapet zabavnejsi q, farma, fishing daily, cooking daily, a do toho eventy) a grind v SWToR (daily q a vyjimecne nejaky ten event) Netvrdim ze ve wowku je zabavne vsecko, ale je tam takovy vyber ze si kazdy neco najde. SWToR ma bozi levleni, ale tak max 2 postavy za frakci s tim ze za druhou uz to je nuda protoze musi clovek projizdet nemlich ty same planety. A jen pribeh (ac to je velmi dobry napad) to nezachrani.

Za me zajebali hlavne tou linearitou (nemuze si clovek vybrat vlastni cestu jak ty planety projit, nejsou tam dve planety se stejnym lvl range)
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    SATIEL: mno bez epsi vybavy se asi do OPSek moc nekouknes a do progresu uz asi vube. to obihani je voser ale tak kdyz projdes vsechny deily tak mas cca 500k a zato se daj i koupit lepsi mody nez mas za BH. jinak ja mam maraudera full BH a par hazamat veci a jedu i jine alty na craft a kvuli story
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    REFLEX: hele je lepsi si to zaplatit.
    jako f2p muzes mit jen 2 crafty, malo expu za FP, nemuzres prendavat mody, drop z FP jen 2x tydne. takze je opravdu lepsi si to platit. a kdyz za cartel coiny koupis krabickua dropnaes neco pekneho tak to prodas a muzes koupit perky a expis zase ryhleji
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    SATIEL: Tak grind je ve všech MMO, o tom je polovina endgame. V SP hrách tohle není, tak skončí příbšh a skončí hra. V MMO to dolevelením teprve začíná.
    SATIEL
    SATIEL --- ---
    Já mám subscription a leveloval jsem sith sorcerera, teď mám level 50 a grinduji black hole medaile na lepší vybavení, ale přijde mi to strašně nudné, protože je to pořád to samé dokola. Tak jsem raději začal hrát nový charakter.

Vás někoho baví obíhat kolem dokola stejné mise pro medaile?
    DWAY
    DWAY --- ---
    TRIPLT: neni nad to si stahnout do mobilu secure key, a kupovat na fleete za 1000 kreditu passy s hodinovym CD :-D
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    ETHAN: ten fleet pass jsem osobne pouzil jednou... (setril jsem CD na nalehave situace, ktere nenastaly) :-D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam