• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    INF1466Star Wars: The Old Republic™ - You were deceived!
    JETELICEK
    JETELICEK --- ---
    TTH (na tomb of fredom nadd...nebo jak se to píše) stále nabírá, když už by se tu někdo rozhodoval třeba :)
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    SATIEL: tak hold najit jinou :)
    SATIEL
    SATIEL --- ---
    PIVECEK:

To je dobrý nápad, akorát že guilda, ve které mám sorcku na 50. levelu se pomalu rozpadá. Většinou není nikdo online.
    PIVECEK
    PIVECEK --- ---
    SATIEL: guild run
    SATIEL
    SATIEL --- ---
    Existuje nějaký dobrý způsob, jak najít party pro Terror from the beyound operation? Pres queue finder to nejde a na general chatu se mi zatim nedari.
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    BRUKEV: příběh tam je na Ilumu u těch v fp tím je to jakoby zakončené. pak je další příběh v OPSkach. ale už to není nic extra prostě další konflikt co se řeší. zkus zda ve hře není Worel KoubiG nebo Q'uake možná ti poradí případně tě odkáží na naše fórum si dat přihlášku (že tě posila Morati)

jinak expy až na datadiscu z toho všeho sou jen prachy a itemy na výbavu
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    MALY_BOBIK: a ty normální missions nebo heroicy? to je jen na peníze, nebo jdou i nějaké expy a příběh i po padesátce?
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    Freedom Nad
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    BRUKEV: deily jedou denně v 13:00 se to resetuje a můžeš zas

weakly jednou týdne reset zas v 13:00 v úterý

FP tam padá tak tionise, columi a pár rakata.

ops větší lvl ops lepší věci a těžší obtížnost to platí i na počet lidí zda 8 nebo 16.

k setum tionise až rakata sou dané na armor od black hole vejs už to můžeš dat kam chces ( musí to teda bejt heavy a nebo adaptive armor) pak je dobré se mrknout na net a mrknout jaké staty potřebuješ víc a jaké míň podle toho si to pak prehazujes.

na jakém servru vůbec seš?
    ZACK
    ZACK --- ---
    REFLEX: ale to vis ze nastane :)
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    ZACK: pochybuju ze neco takoveho nastane :DD
    ZACK
    ZACK --- ---
    REFLEX: MMO zadny, cekam az vychcipa "wow generace" a objevi se neco novyho :)
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    ZACK: a co hrajes?
    ZACK
    ZACK --- ---
    BRUKEV: Co se tyce armoru, ano, chapes to dobre, zalezi fakt jen na modech. Netusim, jak je to ted se sety, tam byvaly nejaky pravidla, co se da prendat kam, precejen jsem tam pul roku nebyl.
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    Kua to je výrazů pro laika, musím si najít slovník:)

No já si to potřebuju shrnout:
    byl jsem už na Fleetě, tam jsem dostal 60 babek na nějakou basic lepší sadu (Tionese), něco jsem nakoupil.

Ted jen prosím vysvětlit následující. Můžu dělat:
    Daily (jednou denně?), weekly (jednou týdně?).
    FP - různé obtížnosti, různé odměny?
    OPS jsou operace? A čím větší diff, tak tím delší doba, lepší odměny?

Potom ještě dotaz k oblečení, armoringu.
    Jsem Mercenary. Klasický armour, samé trubky, dráty, rakety. Včera jsem měl v grupě taky Mercenary slečnu a ona měla na sobě nějaké hadry jak princezna Leya. Je fakt, že jen léčila.
    A mě zajímá, jak moc hadry ovlivní funčnost?
    Respektive mám třeba armour, do které narvu ty různé armouringy, enchanty. To mi nějak zvedne stat armouru. Pak uvidím jiné hadry, které se mi líbí víc. dosáhnu přehozením těch upgradů stejné hodnoty? Například v marketu je spousta armorů, plášťů, atd., mají volné sloty, ale basic armour třeba jen 8. Když tam narvu upgrady z mé současné výbavu, bude ono score stejné?

Je to možná nyní už hloupost, když začínám kupovat tu Tiones a lepší sady, ale zajímá mě to.
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    ja mam nejakej 12 level :]

ale s pritelkou to budem stejne na 50 hrat tak pul roku, takze na placeni kaslu :]
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    grind je ve všem furt musíš něco několikrát zabít abys měl lepší věci.

jinak teď jede event na Ilumu tak si to tam omrkni.

ešte k těm akcím co se dá dělat :
    běhaš deily abys měl peníze a teď i reputaci u frakcí. za ty medaile si nakupujes věci ale teď spíš prez deily vydelas na lepší než co bys dostal za ty medaile. na black hole a sekci x máš pak weakly

FP hard mod pak běhaš podle uvážení něco málo se v tom naucis a ešte ti tam něco málo napadá na sebe. na FP je taky weakly ale ten asi ešte nedas.

OPS máš buďto story mod, hard a nightmare. tam se to pak dělí ešte na to zda ro děs v 8 nebo 16 lidech.

jak FP tak OPS je o lidech fp s dobrou partou daš za 20 minut nebo s horší partou i na hodku. když pak progresujes ops tak to je i pak na pár hodin.

je to grind ale nedas to s prstem v prdeli a budeš muset omrknout rotace a předělávat mody abys dával větší dmg.
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    me teda ten grind nikdy nebavil :D nevidim zadnej bonus mit lepsi brneni ;]
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    SATIEL: Ok, dík.
    SATIEL
    SATIEL --- ---
    BRUKEV:

JJ, rotuješ pořád to samé a grinduješ na lepší gear a čekáš na datadisk, kde bude nová planeta. Jak dlouho to trvá záleží na party. Když dostaneš lidi, kteří dělají konstantní avoid, dostaneš se v misích třeba i na deset minut. Operace trvají cca hodinu, když jde všechno dle plánu. Já třeba jednu hrál 3.5 hodiny.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam