• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    INF1466Star Wars: The Old Republic™ - You were deceived!
    FORREST
    FORREST --- ---
    Ja si to predplatil po par hodinach hrani. Vzdyt je to jen par stovek mesicne a tahle hra si podle mne zaslouzi plnohodnotny zazitek.
    ZACK
    ZACK --- ---
    D1RABBIT: jako clovek, co to nezazil "v plne palbe", tu absenci logicky nepocitujes a nejspis ani nepocitis, pokud ti jde jen o ten pribeh.
    DWAY
    DWAY --- ---
    D1RABBIT: crew skills, artifacts, hide head slot (toto neni nutnost, ale ja bez toho nemuzu zit :-D )
    DWAY
    DWAY --- ---
    Aha tak sem se spletl. 400 by melo stacit. Sem byl sulin ze sem kupoval picoviny kdyz sem byl subscriber misto abych odemykal.
    DWAY
    DWAY --- ---
    Tak sem se chtel kouknout a musim do toho dat aspon 800kc aby to bylo hratelne na F2P pro me :-/ Na druhou stranu pak uz nebudu muset resit subscription tak o tom celkem uvazuju.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    sakra, sakra, já se asi budu muset vrátit... Hromkočky! Hou!
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    Accepted :)
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    D1RABBIT: Ehm, respawn bych si šetřil - pokud si teda nechceš za CC kupovat další.
    DWAY
    DWAY --- ---
    BRUKEV: na samotny pribeh tech filaovych tolik neni mam pocit.
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    Já to už dlouho nehrál:)
    Ale mám za to, že aby jsi si mohl koupit fialové artefakty, které podstatně zvýší schopnosti postavy, musíš mít preffered status.
    CARB6N
    CARB6N --- ---
    Agent mam 25lvl a pribeh zatim super. Jeste sith warrior ma hodne dobrej.
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    BRUKEV: jak jako preffered? jako mužu nosit campain? to je bonus no
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    Připlat si za preffered. Není to moc peněz a je to výhoda.
    Minimálně potřebuješ open na fialové předměty.
    CRUSHEER
    CRUSHEER --- ---
    D1RABBIT: Ja to hral dost casual stylem a poprve jsem si zaplatil na 31 levelu quickbar. Pak dostanes preffered status a pokud nejsi moc narocny, tak ti to vystaci :)
    CARB6N
    CARB6N --- ---
    IMHO to chce neco malo priplatit. Aspon ten dalsi quickbar.
    INF1466
    INF1466 --- ---
    D1RABBIT: jj přesně, k mému nepochopení dali to nejlepší z tý hry zadarmo, tedy příběhovou linii :) zbytek je akorát grind
    INF1466
    INF1466 --- ---
    D1RABBIT: na f2p si můžeš v pohodě projít ty příběhy, což je to hlavní
    CARB6N
    CARB6N --- ---
    Z fora o eqipu na WZ:

Hi all nudist fighters!

Here is some research for how to improve your performance in nude warzones, please feel free to add your discovers in the interesting new minigame of : "how to not gear " that biofail brings to us with 2.0

After testing for a whole day , usng a max-mix elite warhero tankasin here is how i get max performance:

Removed for better stats:

-Relics.
    -lower robe (optional)
    -boots
    -implants
    -belt (optional)
    -wrist (optional)
    -earpieces

Keep
    -head/helmet
    -chest/robe
    -weapon
    -off hand

The stats affected in +% are: (The numbers are the improvement from stats with full elite warhero augmented gear to partially naked.)

-damage (+40/50 primary weapon damage in some cases, playing with the optionals)
    -bonus damage
    -crit (+15- 20% in some cases. Reaching 35% of crit chance with just one +41 crit rating crystal )
    -surge (+10%)

The stats affected in -% are:
    -defense rating (-10% in my case).
    -accuracy -2%-6%

Need to check absorb and shield rating but im sure are +%
    PIVECEK
    PIVECEK --- ---
    CARB6N: To na vsem :) Zatim 10212 smash, naked s wz buffem :) Pocitam, ze s conqueror gearem na 55 az opravej bolster to bude jeste vic..
    CARB6N
    CARB6N --- ---
    Tak jsem zatim zkousel gunslingera, sorc, sina. Gunslinger je ted ve WZ strasny zvire. Mam ho na 25 a litaji tam cisla pres 8K.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam