• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    INF1466Star Wars: The Old Republic™ - You were deceived!
    hutt
    Oficiální web | Updates
    Jak používají dřevěné kostky a stavebnice děti pri hře
    Oldrepublic.cz | SW-Tor.cz | Přehled cz/sk guild
    Torhead | DarthHater DB | R2-DB
    STAR WARS: The Old Republic - Known In-Game Issues: Updated September 4th, 2014
    Known issues

Zapište si své postavy na nástěnku

rozbalit záhlaví
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    HAGAN_SIRIUS: projeví se to v tom, že by jsi měl následovat své přesvědčení ("dobro/zlo") nadále. Jinak se omezuješ bodově.
    Já jel mercenary na zlou stranu pár levelů, pak mi to prostě morálně nedalo a začal jsem se chovat spíše "hodněji". Ale už jsem nedohnal bodovou ztrátu, takže jsem nemohl používat relic určitého levelu, atd.
    Kamarád to mydlil na zlo od začátku, pouze smrt, smrt, smrt. A byla to bodová výhoda.
    DWAY
    DWAY --- ---
    TRAGED: Tohle ale neberu jako nejake hrube ovlivneni do budoucna. Vesmes je to prijdes, bud bojujes nebo ne, odejdes s tim co potrebujes. Vysledek stejny. Pripadne prijdes, bojujes nebo ne, nepritel se vzda. Vysledek stejny.

Nejake vyraznejsi ovlivneni bych bral, ze prijdes. A kdyz ho nezabijes, tak se objevi pozdejs ve hre. Coz se mi zdalo ze bylo u JK.

FIONOR: Tak me napada tys hral IA 2x? Nebo spise si si jisty ze by ta situace neskoncila stejne pokud bys zvolil jinou dialogovou cestu?

HAGAN_SIRIUS: A jeste me napadla zasadni vec, kazde rozhodnuti muze mit vliv na stavajiciho companiona. Takze co se nelibi jednomu to potesi jineho.

A kdyz uz sem u toho tak povzdech, ze me stve ze kdyz zahajim rozhovor na jezditku, tak jako by tam companion nebyl...
    INF1466
    INF1466 --- ---
    HAGAN_SIRIUS: to druhé, na gameplay se neprojeví nic, max v instancích jestli půjdeš zabít hlavního bose doprava nebo doleva
    HAGAN_SIRIUS
    HAGAN_SIRIUS --- ---
    Drobny dotaz, v pripade, ze provadim mensi socialni experiment - bounty hunter ktery v ramci moznosti sveho class a pocatecniho zamereni pacha dobre skutky, projevi se to nejak na gameplay a nebo je to ciste kosmeticka zalezitost?
    FORREST
    FORREST --- ---
    Omlouvam se za par anket, jen jsem si rikal ze zvedavosti zjistit, jaka je tady struktura hracu. :-)
    FORREST
    FORREST --- ---
    [SERVER ERROR]
    FORREST
    FORREST --- ---
    [SERVER ERROR]
    FORREST
    FORREST --- ---

Hrajete v soucasne dobe aktivne?

32 hlasy od 32 respondentů

DWAY
      DWAY --- ---
      CARB6N: coz plati, pokud si nepotrpis na to ze obcas vypadas jinak :) Ja to moc neresil ten nakup v GTM, o to vetsi radost clovek ma kdyz mu neco uzitneho padne. A ze ty oranzovky padaji vicemene z kazde heroic mise od treti planety vyse :)
      FORREST
      FORREST --- ---
      D1RABBIT: Mne prislo, ze vzdy kdyz jsem pouzil ten filter usable by, tak se mi to posralo. Takze ten uz radsi nepouzivam a jede mi to v pohode.
      FORREST
      FORREST --- ---
      D1RABBIT: Jj, i kdyz ja ho na par planetach nenasel. Nejdostupnejsi je na Imperial Fleet, kde ma celou jednu sekci.
      S tim filtrem to chce opatrne, obcas mi prijde ze blbne, respektive pokud je moc moznosti neukaze nic, a pak se zase muze stat, ze v dane subsubsub kategorii se nic nenabizi.
      Ale nenech se odradit.
      FORREST
      FORREST --- ---
      Jinak se mi libi, ze se automaticky pocita se hrou za imperiu a Black Talon. :-D
      FORREST
      FORREST --- ---
      EOLIS: Nevim co myslis aukci, ale na GTN muzes myslim i bez subcribe, jen mas omezeny pocet prodejnich slotu.
      EOLIS
      EOLIS --- ---
      CARB6N: diky. jelikoz jsem dal vcera black talon solo (posledni dva bossove na treti pokus) to zni jako plan :-)
      EOLIS
      EOLIS --- ---
      DWAY: aha... dalsi dotaz:
      kde a jak najde clovek aukce a muze se zapojit bez subskripce?
      CARB6N
      CARB6N --- ---
      EOLIS: na skoro vsechno ti tu uz zodpovedeli, krome tech social pointu. IMHO je nejrychlesi projizdet na speederu black talon na vyssim lvlu, aby moby byly sedivy a nesli po tobe. Musis si sehnat 3 dalsi lidi, kteri maji taky speeder a lvl tech 20+. A pak se ten flashpoint jen projizdi od konverzace ke konverzaci s par zabitim Bossu. Jenden run je tak na 5-10min a udelas tam neco okolo 130 social pointu. Chce to myslim 5 runu na social II. Za social II jesuper cool maska na Balmore v cantyne, pokud si to dobre pamatuju.

A jeste k tem planetary comms. Na fleete prodavaji modry mody pro vsechny lvly (teda pro vsechny liche lvly-13, 15, 17, 19....49 a 50kovy mody jsou fialovy a stojeji o trochu vic, ale dodelas s nima 55.) barrel/hilt a armoring stojeji 7 a ench/mod jsou za 2. Doporucuju si poridit v GTM oranzovej gear. Celkem je to 9 slotu. Hlava, chesta, wristy, ruce, pasek, kalhoty, boty, mainhand, offhand. Kompletne premodovat celej gear stoji asi 95 comm, ale nevyplati se to predelavat kazdy 2 lvly. Jen hilt/barrel kupuj novej kazdej lichej lvl. U gearu se ani menit kazdej druhej lvl armoring nevyplati, pokud jedes dps protoze napr. armoring lvl 43 ma min endurance nez lvl 45 ale ma vic primary statu. A nejjednudusejc jsou sehnat planetary comms za PvPcko. Kazdej den je WZ daily za 100 WZ commu, ktery jdou na fleete vymenit v pomeru 40-1 za planetary comm. Za jednu WZ je prumerne asi 100wz commu.

Anejlepsi crew skill je biochem nebo cybertech. Zbytek je v podstate k hovnu, jen se s tim daji vydelat nejaky prachy. Za biochem mas navic stat buff a medkit a za cybertech stun granaty.
      FORREST
      FORREST --- ---
      EOLIS: Odpovim na to, kde alespon neco vim. :-)

2/ Mne se s planetC spis staval opacny problem. Reklo mi to, ze jsem se priblizil ke stropu a musel zacit utracet. Vybava na lvl20 se podle mne da poridit slusna tak za 30-50, takze bych asi moc ani nesyslil, oni pribivaji rychle. Na nakup veci se mi taky hodne osvedcilo GTN. Prijde mi to tam casto i levnejsi nez u vednoru a muzes si vic vybrat.

4/ Kdyz jsi s danym charakterem nejakou dobu offline, ci jsi online v Rest Zone, ziskavas postupne moznost RestXP (zvetsuje se prazdny zeleny pruh na XP). Kdyz potom hrajes, tak za zabite prisery mas dvojnasobek XP. Questy se do toho nezapocitavaji. Neziskas double, ani to neubira kolik muzes nabrat double za prisery.

5/ Pres Crew skills menu, vyberes companiona, kliknes na ikonku skillu vedle neho a vyberes co ma delat. Ale s timhle jsem se zatim setkal spise teoreticky. :-)

6/ Ja osobne crafting prakticky nepouzivam a nechybi mi to.
      DWAY
      DWAY --- ---
      Jinac o tech profesich si nekde pocti.

Neoplati se mit Synthweaving na non force postave, protoze vyrabis brneni pro force usery a napak Armormech vyrabi jen pro non-force usery.

Tak samo Armstech jsou blastery a Artifice jsou svetelne mece. Kdyz to chces hrotit moc tak si muzes vybrat i neco s cim si nejvice vybavis companiony. Jinac hodne oblibeny je Biochem, ale to me nebavi, protoze si rad vyrabim veci co muzu pouzit (jako vybveni ne stimpaky)
      DWAY
      DWAY --- ---
      EOLIS:
      1) v parte s nekym. Neznam snadny zpusob, nejlepsi mas expit ve dvou.
      2) Pokud si subscriber tak nema, protoze padaji z kdejakeho q slusne vybaveni koupis za 14, pokud chces obmenit cele vcetne vzhledu oplati se to, jinac vyjde levneji koupit si jen mody za 11 (7 + 2 + 2)
      3) ty sloty co si odemknes za kredity ti zustanou. Bary mas jako preferred (po zaplaceni) 4 coz vesmes staky staci
      5.1) rest dostavas kdyz jsi v kantyne a nebo jine rest zone (fleeta, lod) a prevazne kdyz je hra vypnuta. Naberes si nejaky pocet bodu do foroty, a pak dostavas dvojnasobek xp za moby dokud to nevycerpas

5.2) jako f2p muzes vyrabet jen jednu vec, jako subscriber muzes nahazet az 5 veci do fronty. Ano i kdyz je hra vypnuta. Pozdeji mas treba hodinove mise, ktere se oplati naklikat kdyz jdes off. Jinac musis mit samozrejme vyrabeci profesi a material

6) Zalezi co hrajes za postavu. Mi nejvic vyhovoval Cybertech, protoze sem si delal armoringy a mody do brneni (mody i do zbrani) + vybavicka do lodi, a pro droidy. Jel sem to se slicingem, a modry material sem kupoval v aukci. Ale zase kdyz mas underworld trading, tak muzes prebytecny material prodavat, to taky slusne vydela :)
      EOLIS
      EOLIS --- ---
      Dotaz 1)
      Jak snadno nabrat Social pointy?

Dotaz 2)
      Kolik cca planetary commendementu je treba min na slusne vybaveni kolem levelu 20?
      - ma smysl je syslit na pozdeji?

Dotaz 3)
      Kdyz po zaplaceni subscription na mesic dostanu vice slotu v inventory a vic cast baru na obrazovce, prijdu o ne zase po vyprseni subskripce?
      - plati i pro skilly?

Dotaz 5)
      Jak presne funguje rest XP?
      - Dostavam xp i kdyz je hra vypnuta?

Dotaz 5)
      Jak sakra presvedcit companiona aby neco vyrabel?
      - a muze neco delat i kdyz je hra vypnuta?

Dotaz 6 (spíš taková anketa)
      Který crafting nebo gathering skill je dle vas nejlepsí a proc?

FORREST
      FORREST --- ---
      Jsem si rekl, ze si ke svym Imperialnim charakterum udelam Jedi. Furt jsem ale nevedel rasu, tak jsem si nakonec udelal snad jedineho existujiciho Sith Pureblood Jedi Consular.:-) At jde videt, kde lezi me srdce.
      Ale planuji s nim jet ciste Jedi RP.
      JETELICEK
      JETELICEK --- ---
      zase si dáme trochu agitace hmm?.)

kdo by přemýšlel o nějakém serioznějším hraní (raidování), tak imperiální guilda TTH stále hledá šikovné hráče (server Tomb of Freedon Nadd).

Co se týče progressu, tak je kompletně vyzabíjený a tedy na farmě Terror from Beyond HM a Scum and Villainy HM. Pokud vás to málo informací jakkoli oslovilo, tak mi napište tady, nebo dejte vědět ve hře (Psyrena, nebo od čeho je /who žejo;)
      MALY_BOBIK
      MALY_BOBIK --- ---
      DWAY: podle mě bude vše za cc od pár šupů za účes až naky větší obnos za plastiku :)
      Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam