• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    INF1466Star Wars: The Old Republic™ - You were deceived!
    hutt
    Oficiální web | Updates
    Jak používají dřevěné kostky a stavebnice děti pri hře
    Oldrepublic.cz | SW-Tor.cz | Přehled cz/sk guild
    Torhead | DarthHater DB | R2-DB
    STAR WARS: The Old Republic - Known In-Game Issues: Updated September 4th, 2014
    Known issues

Zapište si své postavy na nástěnku

rozbalit záhlaví
    FORREST
    FORREST --- ---
    ZACK: Aha, diky moc.
    Ja jsem myslel, ze i ta vec ma nejake zakladni vlastnosti a mody jen boostuji a customizuji.
    Trochu mne totiz matlo, ze nektere oranzove veci je mozno pouzivat az od lvl XX, ale to je asi tim, aby vsichni hned nevypadali extra cool. :-)
    ZACK
    ZACK --- ---
    FORREST: jasne, veci jsou jen schranky, vlastnosti jim davaj az ty mody.
    FORREST
    FORREST --- ---
    DWAY: Takze kdyz vezmu dva modovatelne itemy a nahazu do nich to same, tak budou mit uplne stejne vlastnosti?
    ZACK
    ZACK --- ---
    DWAY: To jo, Illum dodneska nefunguje, protoze lidi nemaj dost silny prijimace, protoze ten engine vubec nema problem s koncentraci vetsiho poctu lidi :)
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    DWAY: Pro starsi stroje je to fakt tragicke... WoWko hraju v pohode, ale SWTOR na fleetu strasne lagy...
    DWAY
    DWAY --- ---
    FORREST: Pokud mas dva modovatelne itemy tak nema cenu porovnavat :) Proste vezmes ten hezci a das do nej kombinaci nejlepsich modu z obou porovnanych....

ZACK: tak tohle je dost mozna problem na tvem prijimaci. A nebo sem extremni lucker, protoze s timto sem problem nemel. Jako pravda mam nabuseny komp, takze nemuzu hodnotit optimalizaci pro starsi stroje...
    SKOKY
    SKOKY --- ---
    ZACK
    ZACK --- ---
    DWAY: Mne to neustaly lagovani kdekoliv, kde se sedlo vic jak 10 lidi najednou, prislo teda extremne otravny. Nevim, jak je to dneska, ale Fleeta byvala na hranici hratelnosti, ackoliv instancovana po nejakych 250 hracich.
    FORREST
    FORREST --- ---
    SKOKY:
    2. Porovnava to aktualni status danych veci. Takze pokud mas na sobe item s modama treba 16, a ten dropnuty ma mody 14, tak ti to stejne bohuzel moc nerekne...
    4. Ja na to pouzivam Esc. Ten Ti zrusi oznaceni hrace/nepritele a pak to sesilas primo na sebe. Dalsi co se mi osvedcilo je zmenit si nastaveni na oznacovani pratel (default tusim ctrl+tab). Takze kdyz chci lecit, tak pres moji klavesu (ja mam "Q"), prepninam na hrace a pak zase tab na nepritele pro zraneni.
    7. Styl, design a nektere predmety jsou pouze pro Dark/Light lvl X.
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    co se coinu tyce neda se koupit v postate jen jedna pro nekoho podstatna vec - ranked wz

SKOKY:
    1) opisovat netreba, kliknes na chat a pak (tusim) se shiftem na item. nasledne prekopirovat.. ano, je to stupidni, clovek by cekal, ze to bude slapat v kazdem textovem inputu, ale bohuzel
    2) bere se v potaz vse, co je na itemu, takze klidne i augmenty (tj. pokud mas dva stejne itemy, ale jeden ma augment, ukaze ti srovnani, ze ten jeden je lepsi)
    3) pokud vim, tak ne
    4) pokud vim, tak ne. bohuzel je potreba menit targety. mozna si ze sebe udelat focus target
    5) jako nejvice uzitecne pro end game mi prislo mit biochem a moci diky tomu pouzivat reusable veci
    6) jsem commando a jedu vse na power, coz je stejne pro healera jako pro dps. u pve dps bych se jen navic musel zamerit i na accuracy, coz jako healer nemusim
    7) na okrasu
    DWAY
    DWAY --- ---
    ZACK: Tak engine je vpohode, ten mi nevadi. Ale jinac je fakt ze kdyby to nebyly SW a nebyly tam zajimave vyresene pribehy tak po tom asi nikdo ani nestekne...
    DWAY
    DWAY --- ---
    SKOKY:
    1. Ne aukce neni moc sikovne vyresena. Musis vepsat.
    2. Porovnava vcetne modu
    3. ne
    4. hell if I know. Musis prozkoumat nastaveni :)
    5. V codexu mas rozepsane ktere skilly k sobe pasnou. Ka Arch a SW se tusim hodi Underworld trading at muzes delas lepsi veci. Ty se naucis rozkladanim veci ktere si vytvoril.
    6. www.noxxic.com
    7. Ano to je vesmes vse. Mozna ze jako dark mas hnusny gezicht, ale to jde vypnout.
    ZACK
    ZACK --- ---
    DWAY: Co si budeme nalhavat, krom jiste atraktivity toho vesmiru nemaji zmaknuty prakticky nic, enginem pocinaje, praci s hraci konce.
    SKOKY
    SKOKY --- ---
    Ahoj lidi, tak jsem si swtor chtěl jen vyzkoušet a nějak mě to chytlo a už mám zaplaceno. Sem teda strašnej noobik zatím, takže se chci zeptat na pár věcí.
    1. Aukce: je možné (jako ve wow) když chci hledat item, tak zadat jméno přetažením itemu z inventáře? Takhle to musím celé opisovat.
    2. Mám-li na sobě item s nějakejma modifikacema a drop ne mi jiný. Tak v tom výpisu co je lepší bere to v potaz i ty modifikace (přišlo mi že ne :-)
    3. do lvl 50 není potřeba kupovat datadisk?
    4. jsem healer a mám nakliknutýho nějakýho hráče, ale najednou chci nějaké kouzlo použít na sebe. U wow stačilo kliknout na kouzlo s altem (možná ctrl) a kouzlo je sesláno na mě. Tady jsem to zkoušel a nějak mi to nešlo. Jde to nějak?
    5. jaký crew skilly si dát? (jsem sith inquisitor) Mám Archaeology a Synthweaving. Co si dát jako třetí nejlépe na vydělání peněz nebo pro mě užitečný?
    6. trochu mi ještě dělaj problémy atributy. Je nějakej rozdíl mezi itemama na heal a dps (force). Na jaký atributy bych se měl jako healer zaměřit :-)
    7. na co je mi "reputace" - dark x light (jediný co jsem našel je u mečů je občas potřeba mít jedno nebo druhý.

hmm to asi bude vše. Kdyby mi někdo chtěl něco z toho přiblížit, budu moc rád :-)
    DWAY
    DWAY --- ---
    WRATA: jako jo no. Ja v te dobe jeste platil, tak me to tolik nesralo, ale pristup k hracum nemaji uplne zmaknuty no :(
    WRATA
    WRATA --- ---
    JAFROST: Ja jsem se nasral kdyz po me chteli "Dame ti cartel coiny za to ze jsi si koupil CE pouze v pripade ze si ted zaplatis" Nezaplatil sem takze sem nedostal nic takze jsem se nasral a slo to z disku
    JAFROST
    JAFROST --- ---
    pokud si platil,tak cartel pointy mit budeš a pak jen si dobře vybrat do čeho investovat, aby to bylo f2p ještě více hratelný. V tomhle mi ten jejich systém přijde dobrej. Jinak se na serióní hraní samozřejmě vyplatí mít předplatný.
    DWAY
    DWAY --- ---
    JAFROST: jo to jo. Ja jen naivne doufal, ze kdyz uz sem platil a mel sem na te postave epixy tak bych to mohl mit odemcene :-D Tusim ze to odemceni fialek je zrovna celkem drahe...
    JAFROST
    JAFROST --- ---
    budes si muset koupit unlock za cartel jinak mas smulu. Dulezity ale je, ze to jde odemknou.
    DWAY
    DWAY --- ---
    JAFROST: ale kdyz budu chtit nasadit novy tak to nepujde ze?
    JAFROST
    JAFROST --- ---
    zustanou
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam