• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    INF1466Star Wars: The Old Republic™ - You were deceived!
    DWAY
    DWAY --- ---
    CRUSHEER: A pro cloveka ktery to jednou za 2 mesice spusti na 3 hodky s kamosem je 300 taky dost.
    JAFROST
    JAFROST --- ---
    FORREST: nejsou, ale máš volbu... takže na mym příkladu - hraju často předplácim, nemám tolik času, nepředplácim, ale pořád si to můžu zapnout úplně v klidu.
    CRUSHEER
    CRUSHEER --- ---
    FORREST: pro studenta, ktery se snazi usetrit skoro vsude, kde se da, ano, a pak ani ty omezeni nejsou tolik omezenimi, kdyz si stejne paradne zahraje hru zadarmo :)
    FORREST
    FORREST --- ---
    Ja nevim, mne to F2P prislo uzitecne jen na vyzkouseni. Stahnul jsem, pustil, zjistil ze mne to bavi a setkal jsem se s prvnim omezenim. Check webu, predplatne 300CZK na mesic. Ok, karta zadana a uz to neresim. To jsou ty tri kila za super hru fakt moc?
    JAFROST
    JAFROST --- ---
    třeba omezení na fialové věci pro F2P zmizí, warzony by měli být od 2.4 patche taky bez omezení počtu vstoupení atp... snad by měli i zmírnit expení a tak... což je supr. Na druhou stranu už teď je to F2P v podstatě v pohodě hratelný a ty omezení mi nevadily tolik a zároveň mě to občas motivuje si měsíc předplatit.
    JAFROST
    JAFROST --- ---
    normalne na swtor.com i sw-tor.cz by to myslim mělo být.
    DWAY
    DWAY --- ---
    JAFROST: Osekavaji, jako ze je tech omezeni mene? Je nekde link na patchnotes?
    JAFROST
    JAFROST --- ---
    Tak s dalšíma a dalšíma patchema osekávaj u swtor omezení pro F2P... asi už zjistili, co hráči kupujou a podle mě se hodně zvedla základna předplatitelů a tímhle tomu možná ještě pomůžou. Kéž by!!! Ta hra je čím dál tím lepší
    PIVECEK
    PIVECEK --- ---
    TRIPLT: Vsak kvuli tomu jsem mel skoro rok pauzu, kdyz nechtej penize tak nechtej.. :) U me to jinak vyresila aktivace 3d secure na karte pres ebanking. Pritom poprvy to slo normalne.
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    TRIPLT: cekam az se paypal popere s bankou mnou
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    MALY_BOBIK: Nedavno mel na jednom foru nekdo stejnej problem... vim, ze to nakonec "vyresil", tak ze zaplatil nakonec pres paypall...
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    jde vam ted platit ucet kartou ? me to najednou nejde a ucet mam stale ten samej
    SATIEL
    SATIEL --- ---
    Já mám - tantauma. Ta chlupatá koule mě moc nebere. Ať tam raději dají nějakou pěknou bábovku.
    JAFROST
    JAFROST --- ---
    už se těšim na ten patch 2.4... konečně z toho udělaj něco jako v původních guildwars random a team areny
    EOLIS
    EOLIS --- ---
    KLA: posílat na diplomatické mise za dark side. Vybírat výpalné, doručovat výhrůžné dopisy a tak podobně, ne?
    KLA
    KLA --- ---
    EOLIS: Ewoka jo, ale jen proto že je ťuťu, jinak je mi k ničemu :)
    EOLIS
    EOLIS --- ---
    Tak co? Kdo už máte Ewoka nebo aspoň tantauma?
    PIVECEK
    PIVECEK --- ---
    JAFROST: Ale jo, az to bude live tak prosim napiste, rad to testnu ;)
    PIVECEK
    PIVECEK --- ---
    OMNISLASH: Tak to nasere, ale tak ten rank byl stejne relativne k nicemu.

Jinajk je to skoda, mel jsem na tofn i celkem dobrou partu, ale ty cekacky a neustaly hrani proti stejnym tymum (2-3 neporazitelny, zbytek naopak absolutni a nudnej stomp..), nas donutilo se na to vykaslat uplne. Zkusim na podzim ty areny, ale moc nadeje tomu nedavam :))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam