• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    INF1466Star Wars: The Old Republic™ - You were deceived!
    hutt
    Oficiální web | Updates
    Jak používají dřevěné kostky a stavebnice děti pri hře
    Oldrepublic.cz | SW-Tor.cz | Přehled cz/sk guild
    Torhead | DarthHater DB | R2-DB
    STAR WARS: The Old Republic - Known In-Game Issues: Updated September 4th, 2014
    Known issues

Zapište si své postavy na nástěnku

rozbalit záhlaví
    CARB6N
    CARB6N --- ---
    BARTUC: 4 slot jde dodelat.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    KLA: mno oba sou oranzovy, ale ten jeden ma 4 sloty (osklivej) a druhej jen 3
    KLA
    KLA --- ---
    BARTUC: a přesně na to je oranžovej :)

Utratila jsem teď všechny svoje cartel coiny protože jsem chtěla toho dementního ptáka (což se mi pochopitelně nepovedlo) a pak ještě spoustu peněz za části jednoho setu, který mi nepadly + přendání modů a předělání augmentů abych zjistila že k němu vůbec není helma :(
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    kua proc musi bejt lepsi armor hnusnejsi :-D
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    CARB6N: presne tak. mimochodem ten puvodni system me neskonale iritoval. protoze jsem klasicky plnil vse, co se dalo, byl jsem vetsinu casu dost nad levelem planety a tim padem comms, ktere mi padaly, mi byly naprosto k nicemu. takhle pada jednotna mena, ktera se da vyuzit na libovolnem levelu
    CARB6N
    CARB6N --- ---
    SKOKY: Ale taky driv mela kazda planeta vlastni commy, ted co jsou pro vsechny planety stejny, je daleko jednodussi mit skoro full orange a jednou za 4-6lvlu vymenit complet mody. A mit kazdy 2 lvly upgradovanou zbran je fajn, protoze ti viditelne roste dmg.
    SKOKY
    SKOKY --- ---
    teda upřímě, mi oranzovy itemy příjdou na dvě věci (na lvl 55 tak max na to abych dobře vypadal). Za celou dobu expení sem je měl na sobě jen v případě, že mi nějakej padnul (už s modama) a byl lepší než aktuální co sem měl na sobě. Mody sem do 55 taky vůbec neměnil. Stačí zajít párkrát FP a mám všechno potřebný vybavení. Tzn za planetary comm jen na náhodnej fialovej item :-)

Btw dotaz pro mě (taky nehraju moc dlouho a spousta mi toho nedochází). Co mám dělat s Elit comms když mám už max equip 162?
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    jo takhleeee, tak uz sem v obraze :-) ja zil v domeni, ze ten modifikacni gear je az na vysokejch lvlech a ono je to takhle :-) mno tak to v tom pripade sem pekna pica, protoze sem uz nejaky casti oranzovyho armoru prodal, protoze jinej kus byl statove lepsi :-D mno tak to dneska vlitnu na vendora a pokoupim, dodelal sem vcera coruscant, tak nakoupim a dam FP :-) 120 creditu jeste zdaleka nemam, ale je to docela fajne napad do toho investovat :-)

btw co se tyce bordelu co pada, ja to prodaval vendorovi, ma smysl si to schovavat? takovy ty kusy jak se tam pise ze je to k nicemu, ale vendor to koupi? z toho se crafti veci? nebo to je fakt jen harampadi? Hral sem l2 kde se dalo vyuzit uplne vse a tady nevim :-D

do psi pochvy LF guide, let me be your padawan master!
    CARB6N
    CARB6N --- ---
    BARTUC: a btw. tebe zajima i oranzovej gear pro troopera. Jen vymenis armoring a mod a mas krasnej kus pro guardiana.
    CARB6N
    CARB6N --- ---
    Jeste je dulezitej krystal do saberu, za asi 120k muzes koupit od lvlu 10 krystal s 41 endurance a ten ti vydrzi az do konce hry.
    CARB6N
    CARB6N --- ---
    BARTUC: ten gear je jen skorapka bez statu, vsechny staty jsou z modu.
    CARB6N
    CARB6N --- ---
    BARTUC: v podstate jediny co te zajima je oranzovej gear, protoze ho muzes nosit od lvlu 1 az do 55 a porad ho upgradovat pomoci tech modu, armoringu, enhancementu a hiltu/barrelu. Z kazdy oranzovy veci jdou vyndat za par creditu ty mody, takze kdyz ti padne treba oranzova helma v instanci a ty mas helmu ok, ale mas stary kalhoty, tak vyndas mody a das je do kalhot. Takze u oranzovejch veci resis jenom to, jak to vypada. Ja jsem treba ze shadowem od lvlu 10 az do konce nemenil krome pasku zadnej gear.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    CARB6N: a je to teda tak, ze kdyz si tohle koupim, tak do 50. lvlu nepotrebuju kupovat lepsi gear jen lepsi mody? nebo jsou i lepsi oranzovy veci? Hraje nekdo na eu serveru za republiku? ze by se mi povidal na gear a nejak pomohl s temahle vecma? byl bych moc vdecny
    CARB6N
    CARB6N --- ---
    BARTUC: Na Corusantu prodavaji oranzovy kalhoty, chestu a helmu za WZ coiny od 20 lvlu. Potom kokukni do aukce na rukavice, pasek...mohlo by tam bejt neco relativne cheap.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    OMNISLASH: takze chapu to tak, ze si tam nakoupim nejakej oranzovej gear, kterej muzu nosit od placnu 1. do 50. lvlu a statistiky budu upravovat jen nakupovanim tech modifikaci? takze veskerej gear co mi napada je defacto k nicemu? tyjo omlouvam, se, ale fakt to nechapu :-D
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    CARB6N: aha, tak to ja mam zatim oranzovej jen mec a armor... tohle je vec ve ktery zatim hodne plavu, itemizace je pro me silene slozita, jak to hraju kratce, ale pomalu se v tom zacinam orientovat... ale je toho moc takhle do zacatku :-D bych potreboval nekoho kdo by me protahl temahle vecma pekne v parte nebo pres ts/vt abych to pochopil a neplaval v tom tolik :-D
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    BARTUC: ty jsou prave na to, aby se pouzivaly na nizsim nez maximalnim levelu. zajdes si, tusim, do supplies, tam si vyberes obchodnika na svem levelu (jmenuji se podle planet) a nakupujes. daji se tam za ne nakoupit armory, mody i enhancementy pro dany level (nebo spis rozsah levelu), stejne jako cele zbrane. pripadne, pokud se ti chce riskovat, nebo uz vse potrebne mas a nechces, aby ti propadly comms, si tam muzes koupit fialovou pixlu, ze ktere ti vypadne nahodny fialovy item (opet zhruba pro dany level vetsinou ale nizsi, nez udava pixla)
    CARB6N
    CARB6N --- ---
    BARTUC: na fleete jsou od kazdy planety vendori, ktery prodavaji mody za ty coiny. 7 za hilt/barrel a armoring, za 2 maji mod, enhancement. Vsechny ty mody, hilty atd maji v rozmrzi 2 lvlu, vzdy lichej lvl. Takze chces si kupovat za tech 7 coinu kazdej lichej lvl aspon hilt. V podstate chces na lvleni mit co nejdriv celej oranzovej gear, at ho muzes porad upgradovat za ty coiny.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    OMNISLASH: jojo to je on, ten mi prisel ze daval neskutecny pecky :-) ale jak se znam, tak na top lvl budu chtit dotahnout vsechny classy :-) akorat nevim jak to udelam kdyz mam jen 6 slotu na uctu :-D

btw k tem planetary coins, uz mi to pise, ze budu mit skoro plno, co s nima mam delat? daji se nejak vybrat, nebo upotrebit uz na nizkym lvlu? nemas nejakej primej link kde by to bylo popsany? diky
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    BARTUC: drahe tuneni ma smysl na 55. levelu. do te doby si zcela vystacis s tim, co ti vypadne na flashpointech a co koupis za planetary comms. ten typek s velkym kanonem je commando
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    OMNISLASH: jojo ted na to koukam mam porad jeste gulas v tech classech, myslel sem toho typka s velkym blasterem :-) musim to nejak nastudovat a vymyslet to.. mam teprve 19. lvl... navic budu dost limitovanej creditama, protoze muzu mit max 350k, takze nejakou extra vybavu asi jen tak nekoupim kdyz sem videl ty ceny ve kterejch se to pohybuje :-) takze nez si potunim guardiana, tak to bude sakra dlouho trvat
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam