• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    INF1466Star Wars: The Old Republic™ - You were deceived!
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    jinak sem se nechal ukecat a presel na server za bobikem a rozjel sem sith juggernatu kladas, tak sem na to zvedavej, zatim me ta zvracenost light sitha desne bavi :-D
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    KLA: takhle, kdyz osekam detaily tak je to v pohode hratelny, ale kdyz hraju sam, tak odmitam sundavat detaily na minimum, abych si to trochu uzil... kdyz je klanova akce, tak to delam automaticky, abych nekde nelagoval a neumirali kvuli me lidi.. nikdy sem nemel highendovej komp, takze sem na to zvyklej :-)
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    mne chybel uz jen ten posledni item, protoze delat si imperiala jen proto, abych jej mohl vzit, proste odmitam. pokud se mi ten quest resetoval, tak na nej kaslu
    EOLIS
    EOLIS --- ---
    KLA: jako zrovna ja tak hledam, ale hje treba ctyri (ale v guilde jsem se jeste neptal:-)
    KLA
    KLA --- ---
    BARTUC: tak to zapomen ze bys delal ops,tam se to seka jeste vic.
    EOLIS: to by se mi podruhy fakt delat nechtelo. Byl to strasnej oser.

Btw podarilo se vam sehnat lidi na zaverecny q od seeds a binoculars? Mame nejak mrtvou guildu a poptavani na fleete nezabralo...
    EOLIS
    EOLIS --- ---
    Dnes me ti debilově fakt poradne nasrali a se mnou spoustu dalších. V rámci maintenance totiž všem zresetovali quest na HK droida a všem lidem zmizely už nalezené kusy droida z inventovy Mission items.
    Debilové. A to prosím proto že fixovali jeden dialog který se odehraje mnohem dříve než se začnou ty věci hledat a někomu občas nešel spustit.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    OMNISLASH: Naopak, kde mas brat penize na mesicni poplatky, kdyz veskerej cas venujes expeni 16 charu :]
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    OMNISLASH: to je dobra myslenka, ono to neni problem, ale u me konkretne je to kombinace snizeni primu z duvodu rodinne situace a nevole investovat mesicne do hry pravidelnou platbu (uz sem takhle cca 7 let platil ofik v L2 takze s tim mam zkusenosti). proto vymejslim vsejaky mozny blbarny jaka to obejit... zatim to hraju par dni, takze uvidim jak me to bude bavit za par mesicu, ale zatim me to bavi hodne, takze predpokladam, ze to budu chtit otestovat vsechno :-) ikdyz je mi jasny, ze hrat vsechny povolani za obe frakce je asi o nicem, protoze to krome pribehu bude asi uplne stejny...
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    mozna se zkratka jen pocita s tim, ze pokud je nekdo ochotny do hry investovat tak monstrozni kvantum casu, ze slusne vyexpi 16 charu, urcite pro nej neni problem sehnat 300 mesicne
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    CARB6N: asi jo no, ale zajimalo by me jak to funguje no.. holt se budu muset spokojit jen s 6 chary (boze ja sem magor, dyk mi to zabere tak rok hrani to vyexpit) :-D
    CARB6N
    CARB6N --- ---
    BARTUC: Hmm, tak to mozny asi neni. Ono by to omezeni asi trochu postradalo smysl, kdybys je mohl zaktivnovat a zdeaktivnovat, ne?
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    TRIPLT: mno a je mozny ten vyber pak nejak menit, jako zneaktivnit nejakou postavu a aktivovat misto ni jinou? spekuluj tak me omluvte, ale tohle me zajima :-) jde mi o to, ze byhc si ted zalozil 16 postav (za kazdej jeden class jednu) a ty si nechal a postupne jak se budu propracovavat postavama (ano sem divnej ze chci mit vsechny) tak bych ty co sem uz hral a nechtel bych je hrat dal zneaktivnil a aktivoval misto nich jiny a nakonec si nechal 6 ktery me budou bavit nejvic.. vim ze je to uchylny, ale zajima me to
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    BARTUC: na zacatku po nalogovani se te to zepta na vyber, ktery budes chtit nadale pouzivat.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    nevim jestli ste to nekdy nekdo resil, ale mam dotaz. kdyz sem ted subscriber a udelal bych si placnu 12 postav a pak by mi subscriber status vyprsel a mel bych jen preferred (mel bych moznost mit jen 6 charu) co se s mejma postavama stane? budu k nim mit pristup nebo ne? jak tohle funguje netusite?
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    JAFROST: ja naky velky pvp taky neplanuju, protoze muj komp to nestiha...
    JAFROST
    JAFROST --- ---
    No to jsem vždy záviděl, bohužel na mém stroji je můj oblíbený guard v pvp, které mám rád k ničemu, protože se mi to začne vždycky kousat a to nedávám na nervy :)))
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    CARB6N: hmm tak to mam podobne akorat jedu az do 5 a do T a nemam tam tu posledni lajnu yxcv, tam mam zatim defaultni veci... zatim mi tech nejakych 20 pozic staci, ale casem to asi uz nepujde s tak malym poctem ale uvidim... hlavne si musim namackat ty jednotlivy kombinace a zapamatovat si kde co mam abych an to nemusel cucet :-D
    CARB6N
    CARB6N --- ---
    SKOKY: ORLY? :)
    CARB6N
    CARB6N --- ---
    CARB6N: nj, jeste pouzivam F1-F4 + shift
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    BARTUC: pouzivam cisla pismena a i Fka a pak i kombinace na neco
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam