• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    INF1466Star Wars: The Old Republic™ - You were deceived!
    hutt
    Oficiální web | Updates
    Jak používají dřevěné kostky a stavebnice děti pri hře
    Oldrepublic.cz | SW-Tor.cz | Přehled cz/sk guild
    Torhead | DarthHater DB | R2-DB
    STAR WARS: The Old Republic - Known In-Game Issues: Updated September 4th, 2014
    Known issues

Zapište si své postavy na nástěnku

rozbalit záhlaví
    SATIEL
    SATIEL --- ---
    BARTUC:

Podlevelovanej Healer je sranda ve Foudry při boji s HK47. Jako tank tam musíš tankovat i ty miniony, které tam HK šoupe a pokud dáš group taunt, dostáváš vcelku pěknej čoud a pakliže to healer nedá, vcelku rychle před koncem zařveš. A pak solíš kredity za opravu gearu.

S tím jsem ale trochu počítal, tak jsem se dal na výrobu drog a před soubojem si dám nějaký pěkný koktejl na shield a endurance.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ZACK: ve vetsine pripadu sem ja ten podlevelenej tank a je to fakt prca :-) spoluhraci pocitaji s tim, ze uz mam nejakej skill a ja ho porad nemam a tak je to fakt sranda pozorovat jak trpi a ja s tim nemuzu vubec nic delat :-D ale globalne musim rict, ze me tank neskutecne bavi, zkouknul sem na netu ruzny navody a guidy na tanky, protoze mi prijde, ze aggro system a tankovani vubec tu funguje trochu jinak nez v jinych hrach co sem hral...

jo a jedna vec co me ani nevim jestli potesila/nasrala je, ze ziskat datacrony na dromund kaas je neskutecne easy oproti coruscantu, tam sem myslel ze vytecu, ale na dromund kaas proste clovek jen dobehne na urcity mist a hotovson :-) dneska pozabiji nejaky epicky bosy na achievementy a s dromund kaas se konecne rozhoucim, uz mam konecne svoji lod a musim teda rict, ze vypada asi tak milionkrat lip nez republikova :-) proste ty zly to maji dycky jednodussi :-D
    ZACK
    ZACK --- ---
    OMNISLASH: Protoze totalne nevyrovnava skupina je zaruka kvalitni zabavy. Zvlast treba podlevelovany tank nebo healer musi byt neskutecna prca.
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    KLA: mozna ti prisli super prave proto, ze jsi je minula :-D ta myslenka otevirani silovych poli a strileni po hmyzacich je sice fajn.. ale opravdu je nutne nutit hrace do hyper nudnych a stereotypnich sesti minut strileni do omzaku? byt to treba na minutu a s nejakym gradovanim, proc ne, ale takhle..

CARB6N: snizeni cekacky pro dpska by nejvice pomohlo, kdyby nemel kazdy hrac potrebu hrat za super mega giga hyperbijce a zabijaka. kdyz mluvim o ustrasene politice a vzniku bebii, mluvim o tom, ze restrikce na minimalni level u fp je prilis vysoka na urok restrikce na maximalni level. kdyby oboji kleslo, cekacka se nezmeni, protoze rozsah by byl stejny, ale fp by byly mnohem zabavnejsi, protoze by byly vyzvou a ne grindenim, jako je tomu ted pomerne casto, viz ten muj priklad
    KLA
    KLA --- ---
    SATIEL: Colicoidi mi přišli super. Ale nějak jsem je vždycky minula, takže jsem je byla tak max pětkrát
    CARB6N
    CARB6N --- ---
    No jo, ale to je spíš kvůli snížení čekačky pro DPSka, ne kvuli politice Bioware, aby si hraci nahodou neudelali bebii a nezanevreli kvuli tomu na hru, ne?
    SATIEL
    SATIEL --- ---
    OMNISLASH:

Tohle mi též není moc jasné. Před patchem jsem mohl mít zatržené všechny FP a třeba hrát jen něco kvůli lootu, když mi to nějakej kokok sebral. Teď ale mám možnost přes group findera jít jen na takové, kde mám odpovídající level.

Třeba na LVL 41 mám stále aktivní za imperium The Forge, kde jsou příšery na LVL 36. A druhý FP je Colocoid Wars, který je snad od LVL 40, ale nudný jak prase. A když se losuje, většinou skončím na Foundry.
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    BARTUC: to bohuzel tak nejak patri k politice biowaru tedy snaze zajistit, aby si hraci nahodou neudelali bebii a nezanevreli kvuli tomu na hru. vylozene me irituje, ze na fp vetsinou mohu pres group finder az na levelu, kdyz uz dany fp prakticky neni vyzvou, ale soucasne mi v group finderu casto hniji fp, ktere uz jsou pro me vylozene nudne a nic mi nedaji, nicmene musim je do vyberu zaclenit, abych ziskal group finder daily. viz napr aktualne mealstrom prison, ktery je v group finderu urceny pro hrace na 33.-37. levelu (pricemz zabavny je spise ve chvili, kdy date dohromady skupinu mimo gf a vyrazite tam na 31. levelu), ale pro daily jej musim zahnout do vyberu i ja na 44., prestoze mi nic neda a ma pripadna ucast na nem jen pokazi zabavu pro hrace o 10 levelu niz
    SATIEL
    SATIEL --- ---
    SKOKY:

Tohle já dělám v podstatě pořád. Na LVL 10 mě začali bavit FP, takže se svým tankem jedu jen ty a jsem na LVL 41. Když se nudím, tak vlezu na planetu, ale veškeré questy mám šedivé. Je příjemné, že můžeš hrát jak libo. Buď jen příběh nebo PVP nebo PVE. Nebo všechno dohromady, ale to sežere moře času.
    SKOKY
    SKOKY --- ---
    TRAGED: já třeba včera se svym bounty hunterem přeskočil celou planetu :-) Na main quest sem se vykašlal už dávno, ten se dodělá až na 55. V podstatě posledních 15 lvl mám jen z WZ, podle mého nejsnadnější (a pro mě nejzábavnější) způsob jak dostat nejlepší equip na svůj lvl

BARTUC: je tam moc xp boostů. Vystup třeba z guildy a bude míň xp :-)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    TRAGED: jj je to desnej mor, dojedu questy a pak jeste litam po mape za datacronama, tabulkama, bossama a tak :-)
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    BARTUC: To mas z toho ze stejne jako ja neopoustis planetu dokud na ni nemas splnene vsechny questy :)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    RAB1T: jj hraju jen vecer, vetsinou je to tak, ze dam fp, pak udelam par questu v pribehu a jdu chrapat... jen me to docela zarazi, hra je pak docela iiizy... ale fp me bavi, takze tech se nevzdam a holt budu doufat, ze se to na vyssich lvlech vyrovna...
    RAB1T
    RAB1T --- ---
    BARTUC: abych to rozvinul nejvetsii zabijaci jsou ty FP to je cca 30-50k XP denne. Zalezi jak dlouho to pak kazdej den hrajes, ale pokud hrajes jen po vecerech tak ten 1 FP ma celkem slusnej podil na expech co za ten den udelas.
    RAB1T
    RAB1T --- ---
    BARTUC: jo
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    tyjo asi sem divnej, ale neustale sem silene preexpenej, treba o 5 - 8 lvlu oproti lvlu potvor v lokaci kde questim... je fakt, ze delam kazdej q, objevuju celou mapu, hledam datacrony, zabijim elitaky a delam denne FP na daily reward, ale je to pak takovy moc jednoduchy... mate nekdo podobny zkusenosti?
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    BARTUC: ale i tak ti to de celkem rychle :D ve ctvrtek pofarmime :)
    BARTUC: hele je blbost hrat tanka s mysi, to je tak max na zabijeni priser na planetach. do FP nebo OPS se to neda. Nebo jako da ale bude to OPS hooodne dlouha a plna smrti.
    BARTUC: celenka je u security key vendora
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    BARTUC: a hlavne ja se tomu dycky venuju tak na pul, pac porad odbiham k prckovi nebo zene, takze to jde fakt pomalu no
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    KLA: presel sem za kamosem na jinej server a za jinou frakci a navic hraju tak hodku max dve denne a uzivam si hlavne pribeh a nikam se nezenu...
    KLA
    KLA --- ---
    BARTUC: Hraješ to skoro měsíc a jsi lvl 19? Jak to děláš? :D
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    JETELICEK: dekuju
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam