• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    INF1466Star Wars: The Old Republic™ - You were deceived!
    DWAY
    DWAY --- ---
    SKOKY: jde v nem aspon spat?
    SKOKY
    SKOKY --- ---
    tak sem konečně nafarmil tauntauna. A když už ho konečně mám, tak bych ho nejradši vykuchal. Byl to strašnej voser!! :-)
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    ZACK: nema ans rad a ted mi to tu dava sezrat :D
    JETELICEK
    JETELICEK --- ---
    ZACK: ne, pouze zde reflektuju moje herní zkušenosti, jinak je mi celkem buřt, co se u nich děje, nebo neděje:)
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    JETELICEK: mno hele lamy ams vsude :) i u vas sem potkal par faileru ze z jednoducheho FP byla cesta pekla
    ZACK
    ZACK --- ---
    JETELICEK: Vy jste si neco udelali? Ta tvoje chronicka potreba se do nich pri sebemensi prilezitosti navazet je az alarmujici.
    JETELICEK
    JETELICEK --- ---
    MALY_BOBIK: nevím no, kdykoliv chytím v hm fp někoho z legion of kaas, tak je vždy téměř jisté, že to bude nějaký lamák, co bude ninjapullovat, failovat, dělat chujoviny atd..je to smutné, ale je to u mě skoro pravidlo
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    JETELICEK: LOK dali 3 bose na HM DF :) pak sme to utli z duvodu brzkeho vstavani nekterych clenu :) ale snazime se to jo :) tak kdyby nekdo mel azjem ospamnete general nekdo avs nabere :)
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    jak ja nesnasim trailery.. kdyby radeji uvolnili alespon kratke in-game video misto tohohle paskvilu s pul sekundovymi strihy
    INF1466
    INF1466 --- ---
    world of starfighters? intristin
    INF1466
    INF1466 --- ---
    Star Wars™: The Old Republic™ "Conflict Rising" Trailer - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=KwwHO86aZ9E
    JAFROST
    JAFROST --- ---
    řiká se tomu dlouhodobý koníček... už to není co bývalo ty šílený hodiny strávený s hrama... a přesto se to někomu může zdát i tak dost :))
    JETELICEK
    JETELICEK --- ---
    jn hrát jako casual player mmorpg je jako zúčastnit se na tříkolce se vzduchovkou bitvy u Kurska;)
    JAFROST
    JAFROST --- ---
    kurnik, já šel naposledy karagga palace nebo jak to je... pak jsem se vrátil a řešim equip jen a s mym tempem se zaměřenim na pvp to bude na sto let, to už pak tyhle opsky ani nikdo nebude chodit a na equip budu moct zapomenout :D
    JETELICEK
    JETELICEK --- ---
    tak jenom malý update - TTH vyčistila na HM DF a nyní se chystá na posledního chuja do DP...tudíž opět v případě zájmu (a že vás tady je:D): www.tth.cz
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    imho platebni model v SW je solidne nastavenej... jako f2p si projdes celou hru do 50. lvlu coz je pri hani jako hraju ja zabava u jedny postavy ak na 2 mesice... pokud ti to nestaci, tak staci calnout jeden mesic sub, a dostanes datac + preffered status a par cc za ktery si muzes odemknout par veci ze sub statusu... myslim si, ze i kdyz do toho clovek neda ani korunu, tak si hru uzije, ale bohuzel endgame pro nej moc neni (spis vubec) ale na zahrati a uziti si pribehu to staci bohate :-)
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    JETELICEK: proto sem odesel :) jinak neboj poamlym al jisym krokem ten gear ziskavam :)
    ANARCHA: Morati, Gappa, PabloEscobar na tech sem nejcasteji
    DWAY: hral sem hry kde bylo f2p vse ale s donate, pak sem hral i F2p se sub. a tam ty f2p meli tak nak jakoze hru ale zadnej zazrak to nebyl. a hlavne to bylo samej grind, SW je postavene na chozeni OPS
    JETELICEK
    JETELICEK --- ---
    MALY_BOBIK: mno progresujem teď poslední bosse na HM v paláci a pevnosti...a tam moc není prostor pro nějaký undergeared casual spot :)

DL...ano, tam emo střídá ještě větší emo:)
    SQUINT
    SQUINT --- ---
    tady ale F2P muze odehrat pribeh zcela normalne a do veci jako jsou prave ops si holt musis zaplatit...jinak to lze hrat naprosto notmalne F2P ale sub je sub :) (soudim podle sebe kdy jsem hral pul roku F2P a ted uz jedu rok na sub nebo jak dlouho uz ani nevim :D :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam