• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    INF1466Star Wars: The Old Republic™ - You were deceived!
    JETELICEK
    JETELICEK --- ---
    KABIS: jsou tam samozřejmě hodnoty aji na "average gear"..jinak to imho prostě hlavně dobře pracuje s diminishing returns, takže nemusíš sam(a) nic složitě propočítavat (a zároveň to bere v potaz tank squishiness)
    KABIS
    KABIS --- ---
    JETELICEK: ja jsem na to koukala, ale nejak se mi to proste nezamlouvalo...
    Dva geary, to je hudba budoucnosti, zatim mam 162/168 rating, takze to samo o sobe je prace jeste na nejakou chvili :)
    JETELICEK
    JETELICEK --- ---
    KABIS: mno v tom linku, který jsem Ti postoval na to už algoritmus mají. Jinak samozřejmě se musí brát v potaz, že třeba fortress je především physical dmg taken a naopak palác force dmg taken. Ideální stav je samozřejmě ten, kde má tank dva geary, mezi kterýma přehazuje (defense / shield+absorb)

Jinak nějaké programy, nebo funkce na výpočet "squishiness" (aka jak moc velký jsi máslo) se taky na swtor fórech najdou
    KABIS
    KABIS --- ---
    Tak jsem se hecla a udelala si programek kterymu zadam celkovy pocet bodu v def/shirld/absorb, program vezme vsechny kombinace bodoveho rozlozeni a testuje to proti 100 utokum (acc a crit si nastavuju), utoky jsou jak byt maji takze se tam random rolluje.. Docela zajimave :) jeste se musim dostat ke hre abych se mrkla ba svoje bonusy a tak a pripocitala to, tak jsem zvedava co mi vyjde.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    JETELICEK: jj ten prvni bonus si urcite necham, ale na ten potrebuju jen 2 casti, gze to je v pohode a to uz mam tusim na 72 armoringach, slo mi ciste o ten druhej bonus na ten rail shot, ale podle toho jak to pouzivam, tak rail shot mam v rotaci jen kdyz mam plnou heat signature, takze tech 8% zvyseni vyuziju jednou za uherak, takze to asi rozhazu
    JETELICEK
    JETELICEK --- ---
    pokud hraješ arsenal, tak ten první setbonus je natolik super, že bych si v 78 gearu nechal klidně i 69 armoringy..a on in zvýšený crit na powershot v pyru je moc fajn..takže go for it
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    JETELICEK: mno pokud kupuju veci za ultimatky na fleete, tak tam setovy bonusy nejsou jestli se nepletu a k temhle itemum se momentalne dostanu mnohem driv nez k 78 itemum z dropu co maji setovej bonus, takze sem premyslel nechat si 2 casti setu 72 (armoringy aspon) a zbytek udelat 78 a postupem castu nahradit armoringy tema setovejma abych mel 4 casti...

btw taky mi doslo, ze mi chybi 5% critu z buffu od operativa, kteryho jeste nemam vyexpenyho, takze na tom musim taky maknouta pak muzu ubrat crit na modech a budu setjne na 25 :-)
    JETELICEK
    JETELICEK --- ---
    v arsenalu hodně dobrý bonus, v pyru naprostý must have

a navíc proč by sis je nedržel...mít 78 setový armoring, nebo 78 nesetový armoring-...
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    JETELICEK: ajo, me nedochazi, ze do crit chance se pocita i aim... tak to potom jo... mno ja se budu snazit drzet tech 110 accuracy, 70 surge a nejak mezi 20 - 25 crit a budu jen menit a pridavat power postupne...

btw vyplati se drzet 4 kusy setu na tech 8% dmg rail shotu, nebo je to overkill?
    JETELICEK
    JETELICEK --- ---
    BARTUC: protože mám hodně velký "aim" + pyro má v základu větší crit než arsenal
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    JETELICEK: jasny, me jde ciste o sumar kolik mas enhancementu na surge a kolik na accuracy... akorat fakt nechapu jak to, ze mas tak vysokej crit kdyz nemas jedinej mod na crit, ja mam implanty a asi 2 enhancementy a mam jen 24 :-D
    JETELICEK
    JETELICEK --- ---
    BARTUC: hmm teď nevím, ale tuším, že mainhand je power+surge a offhand taky asi? nebo je tam power+accuracy? I když ono je to ve výsledku jedno, kam ty mody nacpeš
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    JETELICEK: ale i tak diky moc
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    JETELICEK: hele uplne v pohode, ja spis mel technickej problem ze mi neslo delat screeny, tak sem si to musel opsat do excelu :-D btw v offhande mas to samy co main? zkusim to nastelovat jako mas ty a uvidim kdyz to bude blby pro arsenal, tak bud zkusim pyro a nebo tam pridam malinko critu :-) ale to je cesta na dlouhou trat totok
    JETELICEK
    JETELICEK --- ---
    BARTUC: sry, že jsem se Ti nemohl moc věnovat, ale vařil sem guláš:)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    JETELICEK: cao, dneska sem ve hre tak do 12 az tu budes pisni prosim
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    BARTUC: jinak dneska budu od 7 ve hre, tak te snad potkam :-)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    JETELICEK: dekuju moc, to sem presne potreboval vedet, tim ze sem zatim sel celkem 5 ops a z toho jen jednu hard, takze v tomhle se nevyznam vubec... mno minimalne se muzu nechat inspirovat jaky modifikace kam davat aby mi to nejak vyslo
    JETELICEK
    JETELICEK --- ---
    BARTUC: jo takle..samozřejmě....72/75/78 setové itemy (tedy ty které si koupíš za tokeny) včetně offhand, náučnice, implantů (raid dropy) a tak jsou lepší než ty, které se dají koupit za commendation...ty za commendation mají více endurance na úkor poweru.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    JETELICEK: mno kdyz se podivas treba na toho co si posilal ty, treba toho prvniho a na jeho gear, tak to pise, ze ma 78 exceptional a treba u ucha, implantu, nebo enhancementu ma lepsi staty nez u itemu ktery muzu koupit za ultimatky na fleete... tim padem i kdybych mel full 78 gear z fleety, tak se nedostanu na staty co ma on...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam