• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    INF1466Star Wars: The Old Republic™ - You were deceived!
    hutt
    Oficiální web | Updates
    Jak používají dřevěné kostky a stavebnice děti pri hře
    Oldrepublic.cz | SW-Tor.cz | Přehled cz/sk guild
    Torhead | DarthHater DB | R2-DB
    STAR WARS: The Old Republic - Known In-Game Issues: Updated September 4th, 2014
    Known issues

Zapište si své postavy na nástěnku

rozbalit záhlaví
    INF1466
    INF1466 --- ---
    WA9NO: ke konci uz to bylo nic moc, respektive obcas nejakej dil dobrej a zbytek nic moc, oproti zacatku sla kvalita dost dolu.. a tim padem i sledovanost, dost se to resilo ve starwars auditku (kazdej dil)
    WA9NO
    WA9NO --- ---
    Clone Wars jsou uzasny, trochu mne mrzi ze to stopli :)
    JETELICEK
    JETELICEK --- ---
    a ještě navíc je jeden dvoudílný animovaný film od Tartakowského (dexter´s laboratory, samurai Jack) a ten je genitaliervoucí

linkylink: http://www.csfd.cz/film/134077-star-wars-clone-wars/
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    MALY_BOBIK: to musim nekde splasit kua :-D
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    BARTUC: je to film a pak asi 6 serii
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    a to je jen tech asi 11 dilu? nebo to ma vic serii? snazim se to najit na youtube, abych se nenudil v praci, ale nasel sem jen jeden nejakej film, ale nic vic :-/
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    mate nekdo v hlave, jak se jmenuje ten animovanej serial ze sveta SW? nemuzu si za boha vzpomenout :-/
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    MALY_BOBIK: neni problem, jen uz nemuzu ani cejtit ilum... kazdopadne sem se nejak prepocital a vypada to, ze budu mit reputacnich kolacku na dve legendy minimalne :-D
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    BARTUC: hura na druhej neasi :)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    OMNISLASH: bezel ted 14dni a od zitra by mel byt raghoul event... ja doufam, ze gree bude jeste dnes abych mohl zajit opsku :-) ale uz se tesim az bude konec, protoze sem ho farmil fakt kazdej den se svema postavama a uz toho mam pokrk :-)
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    SQUINT: a ani interpunkce ti nejak nejde, kdyz uz jsi u te sebereflexe :-D
    BARTUC: jak dlouho ten gree event bezel? cekal jsem na nej snad pul roku a nakonec jej nahodili az v dobe, kdy uz jsem swtor nehral.. klasika :)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    hlavne oba konci zitra, takze uz toho moc nenafarmis :-)
    SQUINT
    SQUINT --- ---
    pardon jsem retard a neumim cist uz to vim :D
    SQUINT
    SQUINT --- ---
    malý dotaz...na ty special eventy co jsou ted potrebuju lvl 55 nebo staci 32? mam na mysli ten GREE EVENT a LIFE DAY EVENT
    PEDROBEAR
    PEDROBEAR --- ---
    ted sem se dostal do guildy na tomb za republiku do guildy ceske bratrstvo, jmeno na facepalm, ale v pohode kolektiv
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    LADINEK: tomb of freedom nad, je tam celkem dost cechu a i par nyxaku :)
    LADINEK
    LADINEK --- ---
    Zdar, jelikoz se nudim a kamos rekl, ze je to uz zadarmo :) tak jsem se rozhodl to nainstalovat. Muzete mi pro zacatek poradit nejakej server kde zacit ? dik
    PEDROBEAR
    PEDROBEAR --- ---
    (ale pedrobeaar je imp warrior)
    PEDROBEAR
    PEDROBEAR --- ---
    BARTUC: Nick Pedrobeaar, ale momentalne sem rozehral republiku protoze sem vubec neznal po pribehove strance :/
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    PEDROBEAR: hrajem na tofn a hrajeme imperium... gildy sou dycky pro jednotlivy sekce separatni... napis kdy budes online a neni problem te nabrat
    PEDROBEAR
    PEDROBEAR --- ---
    MALY_BOBIK: za pozvani do guildy bych byl nadsen. Server predpokladam Tomb of freedon nadd? Jakou frakci hrajete? Jsou guildy spolecne pro frakce nebo jak to funguje?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam