• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    INF1466Star Wars: The Old Republic™ - You were deceived!
    BOBULIX
    BOBULIX --- ---
    FIONOR: To s tou mapou sem nepochopil. Já teď hraju hlavně na PvP, ale měl jsem právě za to, že tam lidí je míň.
    BOBULIX
    BOBULIX --- ---
    Mám to rozjíždět spíš na PvP nebo na PvE serveru? Začal jsem asi před 2 týdny.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    DWAY: ani nevim, ja sem tam spalil 300k a vyprdl sem se na to... ani nevim o nikom kdo by ho vyhral ja tyhle veci moc neresim :-D
    DWAY
    DWAY --- ---
    BARTUC: takze jeste furt je sance vyhrat palac na nar shadaa pro predplatitele? :-D
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    Prestal jsem hrat pred datacem... :)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    mno domecky jeste nejsou :-)
    DWAY
    DWAY --- ---
    A litatka ne? A jeste domecky :-D Akorat ty si clovek asi musi koupit co?
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ikdyz teda nevim kdy si prestal hrat...
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    :(
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    TRIPLT: zmeny vicemene zadny :-) par drobnejch zmen charakteru, pridany nejaky fp, nobej huttball a novy operace, respektive hm a nim obdoby stavajicich... jinak vicemene pri starym :-)
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    Toz chystam se po dlouhe dobe zase stahnout a nainstalovat... :)
    Nejake zasadni zmeny? Spis to vidim na nejakej novej char a story mode... prece jen raidovani me v SWTOR nikdy nechytlo a predpokladam, ze pvp stale stejnej sh... :)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ToFN
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    FIONOR: kdybys chtel obcas zajit nejakej pohodovej ops run tak rekni, berem to hodne klidove a ty ops minimalne v ty progress grupe sou fakt fajn :-)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    MALY_BOBIK: njn... ja to zatim davam na pohodu :-)
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    BARTUC: no pokud nastoupim do toho pekla co me ceka tak mam s veskerejma ops utrum.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    JETELICEK: prave proto se ptam jestli neplanujete navrat, ale asi ne :-D

MALY_BOBIK: uprime me asi nic jinyho nezajima zatim me swtor porad moc bavi, akorat by to chtelo vic lidi na progress v gilde, ale jinak pohoda :-)
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    BARTUC: jono skele uz zakoupil a popravde tam bude vic zajimaveho, hezciho a asi i funkcnejsiho
    JETELICEK
    JETELICEK --- ---
    BARTUC: ježišmarja, však od nás to nehraje už vůbec nikdo :)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    MALY_BOBIK: je fakt ze na arch age se chystaji i nektery lidi od nas, coz me trochu desi, protoze z nasi progress party za chvili vypadne healer a jeden alternativni tank...
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    BARTUC: vidím to spíš že po WS půjdou na Arche Age
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam